25-г. депутат от ГЕРБ Г. Андонов пи кафе на пясък с пенсионерите с въпроса: Кажете ми защо младите освирепяха?

29 март 2010 00:20   17 коментара   21728 прочита
Младият депутат потърси съвет от пенсионерите
Младият депутат потърси съвет от пенсионерите


Младият депутат потърси съвет от пенсионерите

На чаша ароматно турско кафе на пясък служителите в пенсионерския клуб в Гоце Делчев седнаха с депутата Георги Андонов и с лидера на общинското ръководство на ГЕРБ Ангел Плевнелиев.

Откакто съм депутат, единствено пенсионерите от Гоце Делчев не са ми поискали никаква помощ, призна депутатът.

Всичко си имаме, пием евтино и хубаво кафе и безалкохолни за по 20 стинки, но за да не те обидим, купи ни няколко сервиза чаши за кафе и безалкохолно, защото се трошат, заявиха председателят на клуба Ангел Гераксиев и председателката на жените пенсионерки, бившата учителка Елена Костянева, доволни от проявената от депутата загриженост.

Всеки четвъртък се събираме 80-90 жени пенсионерки, говорим си за готварство, плетива и други неща. Пеем стари градски песни, пеем наши местни фолклорни песни, танцуваме, вием и кръшни хора, тук честваме рождени дни и всички празници, разказа Е. Костянева.

Като старейшини на град Гоце Делчев, искам да ви питам на какво се дължи това освирепяване и озлобяване на младите хора в днешно време, обърна се депутатът към пенсионерите. Държавата ни е пълна с разведени семейства, изоставени деца, малтретирани жени и деца... Скъса се връзката на децата с родителите, младите вече не слушат и не се съветват с родителите си. Пагубна е надпреварата кой по-модерно е облечен, кой по-луксозно обзавеждане да си направи, кой в по-скъпа кола да седне, а за работа и отговорност никой не говори, бе коментарът на пенсионерите.

17 коментара
29 Март 2010 09:08 | Петричанин
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Браво млади депутате!Така трябва.Нека те последват и др.твои колеги,защото забравят избирателите си и винаги бързат, заетиса,уморени били,като си дойдат Събота и Неделя в родният град.Или пък отиват на лов с подбрана дружина.Нямат време за хората които са ги избрали,безработни са,в апатия са,а те си взимат над 2 хиляди заплати,движат си бизнеса и т.н.


29 Март 2010 12:23 | ГНЕВАНА
Оценка:
8
 (
26
 гласа)

ЧУДО ГОЛЯМО Е СТАНАЛО ОТЧИТАНЕ НА ПРЕДСТАВИТЕЛНИ ПАРИ И МИЖИ КЬОРЧО С ЧАШИ ОТ 1 ТО ЛЕВЧЕ
СЪБУДЕТЕ СЕ МИЛИ КОЛЕГИ ПЕНСИОНЕРИ ПРОЛЕТ ИДВА ПАК ЩЕ КЪЦКАТЕ ТРОСКОТ ЧЕ И КОПРИВКА НЯМА ДА ИМА


29 Март 2010 14:24 | jancho
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Защо не попита младите за тези проблеми , нащо Гоше. Ами Гоше ако и ти бе в час щеше да знаеш че основна причина за това е БЕЗБОЖИЕТО , идолопоклонничеството,на което са ни учили и за което и днес зверски ни налагат да продължим да се съобразяваме. Всичките тези антихристки дни и празници за които истерично се говори и всеки ден ни натякват че сме длъжни да се съобразяваме, са мерзост и безбожие, а Исус ни обеща, че ще си плащаме за тях.Презрението към семейството започва именно от пародията " християнска БГ-я ",с която се славим,но не сме. Не напразно всички медий бълват проповеди че е вредно семейството да е единно и подчинено на божийте закони.Нима този идиотски " биг брадър " не е едно от тези доказателства А? Там където няма знание за Исус ,или се имитира такова , народът живее в бедствия и то всякъкви. Не се спирайте на клюките а дайте еврофондовете и да започнем да работим,щото иначе няма нито прогрес нито бъдеще. Дано да си прочел исказването ми.


29 Март 2010 18:12 | Stoni
Оценка:
-48
 (
52
 гласа)

Дали може да е станал депутат без да знае причините???
Колко му е?
Не ми се вярва да е провокирал поколението което ни отгледа в атеизъм с измислени цености на другарите, които замениха иконите с техните портрети по стените на техните "църкви"- идеологическите им училища.
Не виня хората от това поколение но е време и те да разберът, че настоящото е следствие от миналото ни "любимо" ,което скъса коерните с християнския и по принцип религиозния морал, традиционното семейство като го замени с партията и организациите им със смешните форми още от детската градина на чавдарчета и пионерчета и готовността им да предадът по морозовски бащите си..
Много неща, които започват да стават ясни на всички...ще последва преценка и ще дойде време на истинско осъждане на тези "радетели за рай на земята"..


29 Март 2010 20:47 | Stoni
Оценка:
-47
 (
53
 гласа)

Наместо да натискаш като луда "надолу"...кажи какво тр кара да го правиш?


30 Март 2010 01:31 | гаргамел
Оценка:
-41
 (
75
 гласа)

палячо


30 Март 2010 11:23 | ГРАЖДАНКА ОТ Г.ДЕЛЧЕВ
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

МНОГО ВАЖНО,ВИЖТЕ ЗАТОВА СТАВАТЕ,АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ,И ПО БЪРЗО ЗАМИНАВАЙТЕ,ЗАЩОТО СТЕ ЗА ТАМ


30 Март 2010 17:35 | 111
Оценка:
-3
 (
39
 гласа)

Поздравления за Георги Андонов че намери време да се види и с възрастните хора от Гоце Делчев . Нито е в предизборна кампания нито му предстоят избори така че не можем да го опрекнеч че провежда агитация . За мен това е възпитание , какво лошо е направил че е потърсил съвет от възрастни хора което ние все по- малко правим и затова често грешим . Още не ви е минала злобата че Андонов влезе в парламента а разни утрепки които се напъваха да вземат местото му не успяха . Аз лично се гордея с този млад човек който е с безпорни качества . Дай Боже на следващите избори повече млади хора като Андонов без значение на кой паргия ще са кандидати защото на мен ми омръзнаха 20 години все едни и същи по плакатите . Млада кръв в парламента , нови идеи нова визия на България .


30 Март 2010 17:56 | RrR
Оценка:
10
 (
38
 гласа)

Браво на това момче! Той показа, че не всички политици се сещат за избирателите си само по избори.


31 Март 2010 00:30 | До Стони
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

А ти вместо да си чешеш крастата от зад океана ела ти да оправиш България . Гарантирам ти да те изберем за депутат за да те видим какво ще направиш . Така е мтого лесно ела да те поопържат тъпаците като на ръжен тогава си давай мнението .


01 Април 2010 19:29 | до 111
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Не ни разсмивайте- Андонов влезе в парламента поради липса на други учасници! Цитирам гербаджия от Г. Делчев: "Магаре да бяхме сложили в листата, магаре щяха да изберат хората".
А това, че не е предизборна агитация не е съвсем вярно- след всичко, което направиха в гоцеделчевско, вече нямат нито един избирател и ако не си стегнат гащите отсега на следващите избори Андонов ще плаче с глас там на полето!
ААААААА щях да забравя свежите идеи на Андонов ...............ааааааааа няма такива, освен онези от Господари на ефира, но тях не мога да цитирам без червена точка!


01 Април 2010 19:30 | Развеселен
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Абе, Гоше, тия четки си ги писа ти, нали!?


01 Април 2010 19:32 | ГЛУПОСТИ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

За освирепяването на младите от Гоце Делчев немалка доза вина имаш и ти, така че не задавай повече риторични въпроси!


01 Април 2010 19:39 | Потърпевш
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Не питай пенсионерите, а младежите! А аз лично ще те почакам когато паднеш отвисоко и ще ти кажа на четири очи защо съм побеснял. Само имай още малко търпение.


01 Април 2010 22:58 | 234
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Милото Гоше и от него не става дъска за кочина! При таэи безработица,колко разбити семейства,колко разбити съдби,аPR акции колкото щеш!


02 Април 2010 00:29 | rs
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Поздравления за Г. Андонов! Уважението му към пенсионерите е достойно за уважение. ;)
На освирепелите само ще кажа - не така!


15 Октомври 2010 17:02 | коста
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А бе тва дяте има ли акъл? Погрешен въпрос за човек който няма такъв.
Тогава ще питам гербаджии - Господа имате ли акъл та слагате начело на района си такъв безакълен човек. Та той за нищо не става! Пълен идиот е това. Вече се чува че е започнал да назначава кметове по места и да ими иска пари...ама той може пък да разбира от трансфери и за това да сте го избрали? Сега ми хрумна това! Ама нали сте партия от спортисти.
Дий коне, диййй!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар