22-ма делегати от Кюстендилска област на конгреса на БСП ще гласуват без съгласуване - по съвест

07 октомври 2009 00:10   1 коментар   10780 прочита
Мая Манолова и областният председател на БСП Валентин Вълов
Мая Манолова и областният председател на БСП Валентин Вълов


Мая Манолова и областният председател на БСП Валентин Вълов

22-ма делегати от Кюстендилска област ще участват в конгреса на БСП, насрочен за 18 октомври, съобщиха областният лидер на структурата в Кюстендил Валентин Вълов и народният представител Мая Манолова.
Не предвиждаме предварително събиране на делегатите за уточняване на позициите и подкрепата за един или друг кандидат, всеки ще гласува по съвест, каза Манолова.
Червената депутатка от Кюстендил отчете досегашната си работа в парламента, като обяви: Може да се каже, че парламентът не работи. Заседанията са в сряда, като приключват половин-един час след началото, тъй като представителите на ГЕРБ и РЗС обикновено внасят технически законопроекти, които са свързани с промяната на наименованията на министерствата и на изпълнителните агенции и на тяхната трансформация от държавни в изпълнителни.


Още за: БСП   конгрес   участие   Още от: Политика

Принтирай статия
1 коментар
07 Октомври 2009 04:25 | георги57
Оценка:
11
 (
61
 гласа)

Какво е от4ела тая кукла като работа,след като според нея парламента НЕ РАБОТИ.....Зз сетен път се убеждавам 4е тая само имитира дейност,като едно време....,КОНГРЕСИ,...ПЛЕНУМИ,...и.т.н.По СЛАБ и СБЪРКАН ДЕПУТАТ от нея няма.Пък и кой я търси за нецо.....Подла па4авра....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар