150 активисти на Винената партия участваха в напоителен ХIV конгрес

20 декември 2010 00:18   1 коментар   23044 прочита
Знаменосците на Винената партия
Знаменосците на Винената партия


Знаменосците на Винената партия

Членове на първичните партийни организации на най-стабилната българска партия - Винената, пристигнаха в петък от Варна, Велико Търново, Перник и още десетина български града за участие в ХIV конгрес, който се проведе в партийната централа - ресторант “Пирин” в Симитли. Над 150-те участници във форума се бяха подготвили съвестно за мероприятието и влязоха в ресторанта, претоварени с червена партийна литература, налята за улеснение в пластмасови бутилки от по 1,5 литра. Издокаран в народна носия, с китка здравец зад ухото и бъклица в ръка, един от партийните секретари посрещаше всеки конгресмен и разквасваше устата му с глътка винен еликсир.

След официалната церемония по откриване на конгреса от председателя Иван Лулейски двама местни свещеници осветиха тазгодишната винена реколта на членовете си и започна деловата част. Основното в нея бе обмен на бутилирана литература между масите и много хора и ръченици.

Кметът на Симитли Апостол Апостолов, бившите благоевградски банкери Александър Христов и Огнян Андонов, председателят на сдружение “Ние, жените” Здравка Чимева, кметът на с. Мечкул Христо Димитров, председателят на туристическо дружество “Айгидик” Иван Голомеев, общински съветници от Симитли и група бизнесмени завеждаха дегустаторската и певческо-танцувалната част на мероприятието. По непотвърдена информация най-съвестните партийни членове още са в “Пирин” и вече подготвят ХV конгрес.


Още за: вино   партия   конгрес   Още от: Политика

Принтирай статия
1 коментар
20 Декември 2010 17:45 | Ангел
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Какви тъпи и комлексирани хора. Искат да се снимат, да ги гледат, да пият и да не работят! Смешници! Пълни простаци -производители на вино, винена партия-голям цирк! Знамена, речи. Направо са за цирка, да разсмиват хората!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар