13 влязоха в изпълнителното бюро на БСП - Благоевград, ето кои ще помагат на новия председател Н. Бошкилов

18 май 2016 09:02   2 коментара   10308 прочита


По предложение на новоизбрания председател Николай Бошкилов, единодушно Общинския съвет одобри новата партийна структура на БСП Благоевград.

Общинският съвет на БСП Благоевград, който се състои от 36 членове, избрани на провелата се в края на април отчетно-изборна конференция, проведе първото си заседание във вторник. На него бяха избрани оперативни работни органи.

Структурата на Изпълнителното бюро бе предложена от новоизбрания председател на БСП Благоевград – Николай Бошкилов и бе приета единодушно от целия Общински съвет. Решено бе бюрото да се състои от 13 членове, които да отговарят за определени ресори от общественополитическия живот. В дискусията бе проявен дух на толерантност и бяха изразени аргументирани позиции. Ето и 13-те членове на Изпълнителното бюро:

1. Д-р Владимир Пандев

2. Ваня Маникатева

3. Веселин Христов

4. Гергана Янчева

5. Елена Стойчева

6. Емил Костадинов

7. Илия Милев

8. Йордан Симонски

9. Красимир Божурски

10. Милан Богдански

11. Николай Бачев

12. Николай Бошкилов

13. Юлиян Гошев

Сн. Христова

2 коментара
19 Май 2016 21:34 | РЕАЛИСТА
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Всичко е добре, но тези износени муцуни, Костадинов и Гошев що чакат та не се оттеглят от БСП, те са еманация на разрухата, приватизатори и червени капиталисти. Смърт за тези грабителши.


24 Май 2016 20:21 | Осведомени
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Половите органи отвън се измиват с хладна вода и доброкачествен сапун (най-добре бебешки) или пък се прави топла (36°С за 10 минути) седяща баня в леген с чай от лайка – цвят (10 супени лъжици се запарват с 2 л вряща вода; кисне захлупено 30 минути и се прецежда), последвана от сухо изтриване.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар