100 делегати на ВМРО решиха: Подкрепяме кмета на Пловдив Славчо Атанасов за лидер, Банско бойкотираха областната конференция

12 октомври 2009 00:20   3 коментара   12191 прочита
К. Хаджитодоров
К. Хаджитодоров


К. Хаджитодоров

Общинският водач К. Хаджитодоров: Не обичаме да ни нареждат, сами ще решим зад кого да застанем

100 делегати на областна конференция на ВМРО в Сандански вчера приеха единна позиция на предстоящия конгрес на 17 и 18 октомври да подкрепят кандидатурата на кмета на Пловдив Славчо Атанасов за лидер на организацията на мястото на настоящия Красимир Каракачанов. Основният аргумент да се търси лидерска промяна е изолацията, в която Красимир Каракачанов е вкарал ВМРО.
На конференцията не присъства една от силните структури - тази на Банско. Общинският лидер Костадин Хаджитодоров пред “Струма” обясни своето отсъствие и това на градоначалника Александър Краваров с прекомерна заетост. На въпрос дали подкрепят общата позиция да се гласува на конгреса за Славчо Атанасов, Хаджитодоров обясни, че ВМРО - Банско не е подписвала такъв документ и ще гласуват по своя воля, без някой да им нарежда. Той обаче не пожела да уточни зад кого от двамата ще застанат.
Делегатите от Банско са 8, от Благоевградска област - 105. В графата на колебаещите са и двама благоевградчани - общинският лидер и съветник Иван Стоянов и водачът на младежката организация на ВМРО Георги Гоцев, които вчера също не присъстваха на областната конференция. По предложение на бившия депутат и областен лидер Борис Ячев делегатите от Пиринско ще настояват на форума другата неделя в Изпълнителния комитет на ВМРО да бъдат включени от региона четирима вместо двама, колкото са сега, а в Организационния съвет - 14, сега са 10.


Още за: ВМРО   конференция   конгрес   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
12 Октомври 2009 04:17 | голями идеи голямо нещо !!
Оценка:
-32
 (
86
 гласа)

pitane
за Атанас Стоянов -председател на общинския съвет при община Сандански Андон Лазов Янев, наричан Кьосето пита кой ще потърси отговорност за тези престъпни решения които се вземат от Общинския съвет при община Сандански,контрола е от Областния управител на Благоевградска област !! - Как стана така ,че градинката на с.Ново ДелчЕво Община Сандански се раздели на два парцела и единия го купи кмета на селото Вальо,голямите - голями даламери ,Вие малки далаверки …тази гадост е приета с решение на общинския съвет при община Сандански…осъзнайте се …! това решение противоречи на един куп закони и най-важния човешкия закон … в тази градинка има един запустял паметник на загиналите в войните и пред техната памет не се спряхте …
За Председателя на ОбНС Сандански- Насе това ли са идеите на ВМРО,да разпарчасате градинкака с паметника на загиналите във войните и направите парцел на кмета Вальо и после с поставен търг да го купи !!
А къде е Областния упранител ?


12 Октомври 2009 07:47 | роза
Оценка:
-29
 (
101
 гласа)

гоямото крадене !!


12 Октомври 2009 17:18 | насе ,ако умре некой, що правим -
Оценка:
22
 (
50
 гласа)

за това диво безмислено асфалтиране което се извърши по улиците на гр.Сандански-в голямата си час асфалта е на равнение на бордюрите ,което създава опасност от пътно - транспортни проишествия и в последствие трабва да се подигат бордюрите ,плочките да се затварятк входове ,което е чисто безумие …безумие на квадрат.Покриха се капаците на шахтите на канализация та и спирателните кранове…пова след време може да има страшни и непредвидими последствия-бързо корозиране на капаците на шахтите и при пременавате на някое по - тежко превозно средство те ще паднат и предизвикат ПТС.При гниенето в канализационната мрежа се образуват газове . метан и др.Които в определен момент могат да експладират и жертви да има !! За тези и други такива безумия сме сигнализирали прокуратурата ,но никой не взима никакви мерки !!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар