За спекулациите,провокациите, алкохола и парите в протестите! Човекът с микрофона от скандалното видео на ГКПП Кулата пред Struma.com! Ексклузивно интервю с адв. В. Гогов от ВМРО:

13 ноември 2018 15:18   64 коментара   68660 прочита


Бях на протеста като гражданин! Нужни са будни хора, активни, смели! Защото няма некадърни политици, има некадърно гражданско общество!

Адвокат Велик Гогов е роден през 1986г. в гр. Петрич и е активен член на партия ВМРО. В неделя той бе сред активните участници в протестните действия на Граничен пункт Кулата, срещу високите цени на горивата, повишаване на цената на гражданската отговорност и стандарта на живот в страната. Като пръв бунтар, грабнал микрофона, Гогов бе и човекът, който направи опит да укроти протестиращите с призив след 7 часовата блокада да си тръгнат, което го превърна в лидер на протеста. За да разберем ВМРО активистът, или гражданинът В. Гогов, застана начело на протестните действия, днес се срещнахме с него, за да го попитаме:

Г-н Гогов, бяхте много активен на протеста в неделя. И тъй като сте активен член на ВМРО присъствието ви протест, които се обърна в протест "Антиправителството" ни изненада. Като какъв бяхте на протестите? Като какъв взехте думата при събирането на хората на ГКПП Кулата?

- Участвах в протестите като гражданин. В началото още като слязохме от колите на Кулата,гласно заявих, че там всички сме равни, няма политически партии,няма футболни пристрастия. Всеки гражданин,независимо дали е член на партия или фен клуб,или каквото и да е друго има право на мнение.

Там имаше членове на ГЕРБ,БСП,СДС,ВМРО и други партии,хора които може би дори и не познавам. Това показва недоволството на хората. На никой не му харесва повишаването на цените на горивата, повишаване на гражданска отговорност на по- старите автомобили. Цената на горивата е част от формулировачната цена на всеки един продукт и услуга.

Вашето присъствие на протеста бе прието от хората, че вие като активист на ВМРО се изправяте срещу коалиционните партньори на партията ви . Така ли е?

-Много тънък момент. Аз осъзнава още в началото, че тези мои действия ще бъдат разбрани като такива, че скачам срещу коалиционните си партньори и дори срещу собствената си партия. От както се помня обаче аз винаги съм бил активен гражданин. Аз не мисля, че имаме некадърни политици, а че имаме некадърно гражданско общество.

Защото като няма контрол, няма причина да се работи достатъчно кадърно. Нашето гражданско общество се появява периодично през година,две или три.,чак когато се усети празнината в джоба. Затова подкрепям всякакви протести, за да се формира гражданско общество,което винаги е липсвало на България, още през комунизма.

Вече 30 г. не може да се формира подобно гражданско общество. Хубаво е да бъдем будни граждани. Когато нещо не ни харесва да бъдем будни, независимо кой е на власт,независимо членове ли сме на партии или не. Има ли недоволство да бъдем на площадите, на улиците,пред партийните централи и Народното събрание и да заявяваме, че не ни харесва. Няма нужда,заради това, че сме членове на партия да казваме, че всичко е розово,когато нашата партия е на власт. Нека бъдем честни.

Смятате ли, че протестите са режисирани, конкретно този в Петрич?

- Извън Петрич не мога да коментирам. Тук при нас идеята за протест дойде от мой приятел,който ми каза, че в цяла България се организират протести, а тук в Петрич сме най-заспалите и най-некадърните. Аз естествено попитах защо е така,кой чакаме, за да се случи. Той направи събитието в социалните мрежи. Не очаквахме, че ще има толкова хора. Аз бях изключително изненадан, когато отидохме малко преди 13 часа и видяхме, че имаше над 150 човека, дошли преди този час. Което е похвално.

Във видеото пуснато в социалните мрежи и което ние публикувахме вчера ,се чува как гражданин ви се нахвърля и казва, че вие ,г-н Гогов, сте завели хората там като организатор, Смятате ли, че бяха подтикнати или провокирани да постъпят така?

-Не, не смятам. Единственият фактор оказал въздействие в по-късните часове, защото наистина беше хладно,някой от тях бяха употребили алкохол,за да се стоплят. Имаше такива,които бяха пийнали малко повече, от колкото трябваше.

Носи се слух, че на протеста е раздаван алкохол и са раздавани пари?

- Раздавани е силно казано. Двама дядовци от село Кулата донесоха домашна ракия и почерпиха някои от протестиращите и то от радост, че нещо се случва и някой мисли за държавата. Две бутилки бяха донесени, аз поне това видях. Нормално е, когато се съберат повече от 200-300 човека да има и разногласия.

Това се случи около 19 часа. Смятам, че 5 часа бяха достатъчни за протеста. Не може от един път да очакваме някаква промяна.Пари не знам да са се раздавали, аз поне не съм разбрал. Не съм имал повече от протеста, от тези, който си бях взел. На 99,9 процента съм сигурен, че никой не е взел пари. Всеки отдели от джоба си за разходи,г ориво и храна.
Тези думи: "Дадоха ви пари",на човек от видеото, са под влиянието на емоции и алкохол.

Вие ли ще бъдете кандидата на ВМРО за кмет?

- Още е много рано за това. Възможно е. Не мога да потвърдя или отрека. Аз в партията съм само член, не съм председател, за да кажа. Не мога да направя предположения.
За мен беше правилно някой от властта да беше дошъл при хората- кмет, съветник,областен или зам.- областен управител. От тези протестиращи може да се научи много.

Те са тези, които могат да кажат с какви проблеми се сблъскват. Поздравявам първо нашите полицаи, за доброто отношение. Въпреки, че вчера получихме разпореждане да не нарушаваме обществения ред.

Разбрах, че това е разпореждане от горе, да ни бъдат раздадени ето тези листове,с които да декларираме, че няма да протестираме. Поне над 100 са раздадени на хора, които са разпознати. Опитва се да се всява страх в хората

Благодаря ви!

Разговаря Анита Георгиева

64 коментара
13 Ноември 2018 15:26 | дабуч
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

"Немало некадърни политици" .Това е толкова верно колкото, че няма некадърни адвокати. Защо не идеш на М–––А ТИ в шундата!!!


13 Ноември 2018 15:31 | eeee
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

е оти не викна киро стойков и божинов да застанат пред хората. или киро караше менте таксито а стоян аранжираше песните на щерка му или продаваше на бензиностанцията на татко му гориво


13 Ноември 2018 15:34 | Кефал
Оценка:
-7
 (
25
 гласа)

Момчето е наистина кадърно! Спрете да го плюете!


13 Ноември 2018 15:57 | Хаха
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Абе не са анонимни... тоя дабуча го знам лично.. много анaлнoподaтлив индивид! В главата е като маслина и е развалил на мaйкa му гиздавата пyткa като е излезнал от там!


13 Ноември 2018 16:00 | Дълбошница
Оценка:
-7
 (
21
 гласа)

Браво, ВИЛИ !
НЕДЕЛЯ ПАК СМЕ ТАМ !!


13 Ноември 2018 16:26 | Малус
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

Поздравления, адв. Гогов! Повече будни хора като вас са нужни на обществото. Една птичка пролет не прави, Но един петел цяло село събужда! Поздравления и за всички останали младежи, които вложиха всички тези усилия и нерви заради всички нас!


13 Ноември 2018 16:34 | Нико
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Браво за куража, Велик Гогов! Ама за политик не ставаш, да знаеш. Липсва ти мерзостта, задължителното Пилешко сърце, бягането от поемане на отговорност, псуването по форуми, и още, и още все задължителни за успещен политик неща.


13 Ноември 2018 16:41 | Нико
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

А къде беше Бръчи в целата ситуация? Селото му се запали, а той.... праща евГЕЙни да му докладва кои са "лошите"!? В такива ситуации, драги ми управници си проличава Кой е мъж, и кой е П! Трети ден ни лук яли, ни лук мирасали


13 Ноември 2018 16:44 | Смукача
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

А днес това "хубаво", "кадърно" момче получи разпореждане от човека в сяка Юри Смуков на кафе, що да прави и как да го прави. Не може да си свестен след като зависиш от такъв като Смуков и се разпорежда с твойте действия. А ние които наистина подкрепяме протестите просто се чувстваме употребени и излъгани.


13 Ноември 2018 16:50 | Пациент
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Ей, така нареченият вестник Струма, защо допускате нецензурни изказвания, поне вие покажете малко здрав разум, не ви ли е гадно да допускате такива, после " матерял е лош" Ами лош е .Момчето е тръгнало да поведе народа.... а това народ ли е.??? Действай младеш и не отдавайки значение на простотията около теб. Все още има хора тук. Небсе плаши. Действай.


13 Ноември 2018 17:02 | приятел
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Не мога да потвърдя или отрека, казва момчето!!! ще бъде или няма да бъде кандидат за кмет, на гърба на хората си правят политиката, мръсни гадове. o


13 Ноември 2018 17:03 | приятел
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Велки Гогов сам си пише коментарите, ъуахахааааа, уахахахаааа


13 Ноември 2018 17:05 | Ot protesta
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Абе, струма, що не му зададохте въпроса, кой му се обади на кадърния да приключва протеста, кой беше гласа в телефона, а? Щото аз го чух и много му се чудя, ние овци ли сме или какви.


13 Ноември 2018 17:05 | Гражданка
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

В бр. 53 от 27. 06. 2014 г на Държавен вестник е обнародван с Указ 152 на Народното събрание Закона за Министерство на Вътрешните Работи и в този закон не съществува чл. 275, ал. 4http://dv. parliament. bg/DVWeb/showMaterialDV. jsp; jsessionid=6718B1001A4135A58726D326AA1A2143? idMat=86030


13 Ноември 2018 17:06 | чуденка
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

А аз се чудя тия, майките с децата що праеха там


13 Ноември 2018 17:09 | Въпрос
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Г-н Гогов имам въпрос: Вие ще намалите ли безбожните адвокатски услуги, които предлагате? Затова ще протестирате ли? Защото адвокатските услуги са много скъпо удоволствие за нас обикновенните граждани.


13 Ноември 2018 17:12 | 123
Оценка:
30
 (
38
 гласа)

ТИЯ ОТ ВМРО ВСИЧКИТЕ СА МЕНТЕТА, ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ, НЕ ПАТРИОТИ А ИДИОТИ,


13 Ноември 2018 17:17 | старогражданин
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Адвокатчето вече е употребено. Лице на протеста в Петрич. Не си въобразявайте, че тълпата решава, кой да я представя. При такива кризи се търсят хора от ВМРО, Атака или РЗС с дар слово и юридическо образование. Дори и да не са му дали пари той вече е на плюс. Тълпата са неговите бъдещи клиенти. Така е било и ще бъде. Шарани дал Бог!


13 Ноември 2018 17:24 | Заинтересован
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

А така де, значи трупа клиенти адвокатчето, а ние лапаме хуя. Какъв е извода от ситуацията, който иска да му тръгне в бизнеса да стане лице на протеста!!!


13 Ноември 2018 17:42 | старогражданин
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

В моите 30 годишни наблюдения на кяр са първо адвокатите след това всички други.


13 Ноември 2018 17:58 | Ванчо
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Защо нямаше областен, кмет или съветник? Ами ВМРО имат 2ма съветника къде бяха те ? Може би единия е возел протестиращите с таксито а другия е зареждал колите им с евтин дизел от Първомайската бензиностанция. Хора ПЕТРИЧКИЯ протест се политизира този човек явно се УПИТВА ДА ВЗЕМЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТИ ЗА ИЗБОРИТЕ използва ни енергията за да е разпознаваем на изборите това ли е СКАЧАШ СРЕЩУ ВАЩЕ ГОРЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА ДОКОПАШ УТРЕ КОКАЛА ДОЛУ. МОЛЯ СТРУМА ДА НЕ ТРИЕ КОМЕНТАРА.


13 Ноември 2018 18:02 | Алекс
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Браво ето, че поредното клише и стереотип, че няма силни личности в България бе разбито пожелавам на град като Петрич от все сърце такъв кмет като В. Гогов


13 Ноември 2018 18:16 | Александър
Оценка:
-11
 (
21
 гласа)

Такива личности като гогов искаме в управлението, а не някакви невежи.


13 Ноември 2018 18:22 | Хаха
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

До тоя дето пита кой се бил обадил на Велик. Ами мaйкa ти му се обади да ти eбa пичкaтa лeлинa и простото парче


13 Ноември 2018 18:24 | Хаха
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Забравих да кажа да му ядете кypа на Велик и да му ближите подмишници като са му потни след поход! Анонимни пyтки нacpaни защо не си пишете имената, а критикувате човек, който застава с лицето си пред всички бе пoмияpи


13 Ноември 2018 18:24 | старогражданин
Оценка:
14
 (
26
 гласа)

Адвокатите и докторите провалиха България. Лично мнение.


13 Ноември 2018 18:26 | Александър
Оценка:
-20
 (
28
 гласа)

Завиждам, че не сьм от Петрич бих искал и в моя град да има личности като Гогов


13 Ноември 2018 18:34 | старогражданин
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Ще имате .Шарани има във всеки град.


13 Ноември 2018 19:09 | Жалко...
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

В Петрич май парите стигат само за един протест в седмицата ...


13 Ноември 2018 19:24 | Стоян
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Не ви е срам хората протестират от немотия, заради скапотията, а вие шайка политически разбойници се подигравате със съдбите им, организирате протести заради дивиденти ВМРО член лидер на протести поне си скъсай партийната книжка, разграничи се от партията ти, свали доверието си от нея официялно да се знае, че нямаш намерение и ти да яхнеш политическия кокал.


13 Ноември 2018 19:27 | borgiqta
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

ето такива трябва да управляват.
Момчето е наистина кадърно! Спрете да го плюете!


13 Ноември 2018 19:29 | Teodor
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

с тебе сме младеж, не слушай анонимките какво говорят и как те плюят


13 Ноември 2018 19:48 | !!!!
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

До онзи който толкова се чуди какво са правели майките с децата там!
Майките с децата явно искат по добър живот за децата си!
НЕ искат децата да избягат в чужбина когато пораснат и разберат в какво се е превърнала хубавата ни родина.
Искат бъдеще за децата си тук а не да бъдат мачкани от лапачите
Искат да не са с предимство тези с връзките а можещите и знаещите
Искат законите да са за всички а не за обикновенните хора
Много неща искат и то все уж изпълними а за момента са мираж
А ти какво искаш ?!Харесва ли ти на какъв хал сме?
И да майките с децата пак ще са там, защото на дивана е лесно да чакаме да дойде по-добро


13 Ноември 2018 19:52 | Teodor
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

герберски писачки и общински секретарки имайте угризения и спрети да пишете глупости


13 Ноември 2018 19:57 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

В региона ако има решителни промени ще бъде по линията Борисов-Михайлов. Кураж и на двамата!


13 Ноември 2018 20:25 | Hhh
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Били раздадени поне 100 разпореждания /за един ден/?! Тия от Петричката полиция сигурно са станали факири! И на сичкото отгоре лицата на които са направени разпорежданията ще отговарят ПО ЧЛ. 275 от ЗМВР! КОЙТО НЕ СЪЩЕСТВУВА


13 Ноември 2018 20:39 | Димитрова
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Възпитан млад чоеек и сериозен адвокат, още преди години ми помогна, за да не ми бъдат незаконно присвоени наследствените ниви, благодаря още веднъж.


13 Ноември 2018 20:39 | Даа
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Браво на Велик! Трябва да има гражданско общество и хората винаги да изискват повече, независимо кой е на власт. Друг е въпроса, че вмро заради лидера си вече са мъртви за хората. Власт на всяка цена води до това :)


13 Ноември 2018 20:45 | без име
Оценка:
-9
 (
17
 гласа)

Тъп народ сме! Заслужаваме си съдбата... Момчето излезе за уж по-добро бъдеще, а мършите го направиха враг на републиката...


13 Ноември 2018 21:15 | smuki
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

точно така Даа. вмро е мъртво за хората не само заради националния лидер а и заради петричкия лидер стоян божинов.. Обществена тайна е че юри смуков вкара божинов във вмро петрич. тогава идеята вмро умря. представяте ли си доносник ченге съсипал стотици човешки съдби в петрич да бъде идеолога на вмро петрич. даже нещо повече навсякъде говори дори и визитки раздава че е съветник на военния министър. а за велик да хубаво младо момче ама и той мина през много партии и последната му беше на христо георгиев - бивш зам. кмет по тсу на петрич. как да му вярваме.


13 Ноември 2018 21:21 | Михаил Велев
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Абе, ей поне веднъж бъдете обективни тролове и платени машинописки, Вили излезе и организира нещо добро в полза на обществото подчертавам "обществото" в което е всеки един от вас бъдете съпричастни и проявете уважение и поне веднъж си признайте и сведете празните се глави натежали от изкуствено его, признайте, че той направи нещо добро продължава да се бори за нещо добро а виегрупа тролове и платени кресльовци се опитвате да го очерните !!


13 Ноември 2018 22:21 | Стоян Димитров
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Приятели, аз отдавна не обръщам внимание на подобни, глупости, че са раздадени, пари, или нещо подобно.
Просто осъзнах и свикнах със това че има и хора които си пазят огромните заплати, и хубавия живот.
Хората които за това са способни, не само да лъжат но и да затриват хора дори, и фамилия.
Така че всеки, може да говори, каквото, си желае. Друг е въпросът че медиите не проверяват информацията.
Да видят от къде и как е излязла?
Да проверят хората които твърдят подобни, лъжи?
Тези хора трезво мислещи ли са зависимости, имат ли?
Защото когато се твърдят подобни, не доказани, неща.
Други пък разпространяват това а работата им е да проверяват информацията преди, да я разпространяват но те не го правят.
Тогава човек има основание да си помисли, дали на тези, хора не са купени, по един или друг начин?
Колкото, до Велик Гогов като човек мога да кажа че до сега е бил достои на личност.
Колкото адвокат не може всички, да са доволни от неговата работа и това е нормално.
Н


13 Ноември 2018 22:23 | Стоян Димитров
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Дюран Дюран повтарям два пъти, за да го запомните.


13 Ноември 2018 22:34 | Краси
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Колко да е кадарен тоя селчо? Има ли едно дело спечелено? Ужас, ДС на всякаде. Щом Смукача е там, идеите отидоха в канавката


13 Ноември 2018 22:41 | до ГЕРБ с уважение
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

МНОГО МОЛИМ ДА СЕ ОТНЕСЕТЕ С ВНИМАНИЕ КЪМ БОРБИТЕ НА


13 Ноември 2018 22:53 | а де
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

За пръв път в мониторинга Еврокомисията се разтревожи за медийната среда в България


13 Ноември 2018 22:54 | Светослав
Оценка:
-10
 (
16
 гласа)

Естествено, че ще му вярваме на Велик да не забравяме, че самият той е в тази партия от ученическите си години.


13 Ноември 2018 22:55 | Илиян Чергов
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Хора, айде малко по-сериозно!!! Никой от протестиращите не е бил с цел медиина или партиина изява!!! Разберете, че докато сме заедно няма кой да ни бутне!! Тука като ви чета коментарите оставам без думи... Лесно е ... Искаш и действащ!!! Най - лесно е да плюеш по друг в случая В. Гогов!! Вижте се вие, които само плюете и обвинявате и СЪДИТЕ!!! Там на границата имаше и доста заможни хора на които не са им проблем парите за гориво или застраховка или за което и да е.... Хора, българи сега е момента да се направи нещо!!!! Не заставяйте, че всички се борим за една клауза!!!!


13 Ноември 2018 22:58 | до ГЕРБ с уважение
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Много молим да се отнесете с внимание към борбите на "РАННИЯ АНГЕЛСКИ" да спечели любвта на Бръчков. Тогава ежедневно молеше ВМРО за помощ да се разкарат ТАНЕВ, РИЛКА ФИЛИПОВА, ИЛКО СТОЯНОВ, ВЕЛКО ТЪПОТО И ИВО МАСАТА, ЗАШОТО САМО ТЕ ПРАВИЛИ ПАРИ И ТОИ Е ИЗВЪН ИГРАТА. И се започна едно вадене на документи, информации за пароци, прибиране на пари от ВИК. Запазваме си правото скоро да ви известим за пикантни подробности от ПОЛИТИЧЕСКАТА АДМИНИСТРАТИВНА КАРИЕРА НА ТОЗИ ПАРТИЕН ПОБОРНИК. БОРЕЩ СЕСАМО КОГАТО ИМА ЛИЧНА ИЗГОДА. И ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЯМА НИЩО ЛИЧНО, А САМО ПРИНЦИПНО.
'


14 Ноември 2018 00:29 | Хаха
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Някой желаещ да направи една cвиpкa на Велик Гогов?


14 Ноември 2018 00:35 | Тилев
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Хахахаха!!!


14 Ноември 2018 07:52 | старогражданин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

При следващия протест на Кулата се огледайте с кои се познавате и с кои не. Това е моето обръщение към младите хора на Петрич и Сандански . Делът на непознатите ще Ви уплаши. Ще видите компактна маса от селските организации на Атака, ВМРО и БСП и то не обезателно от Вашата област. Леко на дистанция от тях като наблюдатели на ООН ще има представители на Северното сияние. Ще пукнат ако не се представят .Важното е да не рипате като коне с капаци .Бог с всички нас!


14 Ноември 2018 08:28 | хахаха
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

А какво прави ВМРО на протеста? Всички активисти под строй бяха там, но дегазирани с шапки идиотки. Вероятно искат да яхнат протеста, не им се изпуска докопания кокал. А този Велик Гогов е толкова адвокат, колкото аз съм космонавт.


14 Ноември 2018 09:52 | старогражданин
Оценка:
-24
 (
26
 гласа)

Нямам и не мога да имам нищо против идеята ВМРО. Гласувал съм и за Сидеров за президент, но не и за Гоце. Реалностите по места бяха такива през 13-та година, сега е същото. Който чака реален анализ за събитията от 13-та година от Цветанов няма да дочака и през 18-та. Фалш срещу фалш?


14 Ноември 2018 12:22 | адв.К. Михов
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Г-н Гогов, да се абстрахираме от какво? Това, че сте зависим от човек сътрудник от 6-то Главно с агентурно име ЛОЗА ? Това, че наричате Обществото "НЕГРАМОТНИ"? Г-н Гогов, нали сте юрист, как може да казвате, че някой си дал ракия да се подгреят хората. Би трябвало като юрист да знаете, че употребата на алкохол по смисъла на ЗСММ е достатъчно основание органите на реда да прекратят мероприятието. Мисля, че Ви куца сериозно грамотността. Не прехвърляйте "Вината" на Обществото, като целите да се унивините пред партията си! Интересен подход на ВМРО да се срещат явни членове по протестите! Г-н Гогов запомнете Обществото не е неграмотно изборите са продукт на жестоки манипулации използвайки бедността на хората. Бъдете Гражданин на РБ и отстоявайте позицията си ГРАМОТНО в качеството Ви на юрист, другото е просто демагогия и илюзия за овенчаване с успех на меркантилните ви цели! Запомнете Обществото не е това, което им вменявате и няма, как да ги подведете!


14 Ноември 2018 13:25 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Цветанов и парламентарната група на Герб блокираха всички опити за реформи по настояване на ЕС. Те и блокираха човешките реакции на Бойко Борисов относно оставките на министрите. Те изкараха хората на улицата. Сега отклонява вниманието от себе си и групата с истини, които аз ги говоря от 13-та година. А защо са хората на улицата... Не чакайте истината от него


14 Ноември 2018 13:37 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Адвокатите на "Да, България" се разграничиха от протеста. Дано не е по сметка.


14 Ноември 2018 20:59 | до адвоката Михов
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

УВЕНЧАВАНЕ а не ОВЕНЧАВАНЕ! И НЕ МИ ГОВОРИ ЗА ГРАМОТНОСТ!


14 Ноември 2018 21:27 | Патриот
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

До адв. К. Михов - Само като прочетох думата "унивините" и се убедих в неграмотността на обществото... дано не сте наистина адвокат.


14 Ноември 2018 22:03 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Адвокат е. Много думи а за какво.....


14 Ноември 2018 22:07 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Утре Бойко Борисов е на линия по бТВ.


15 Ноември 2018 11:03 | Sekretar
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Ася Иванова - секретарката - най-върлата обожателка на г-н Гогов


15 Ноември 2018 15:55 | полицай
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

БОЙКО НИ НАПРАВИ ЗАПЛАТИТЕ ПО 4 БОНА НЕМА ДА ДАЙМЕ ДА ГО ПИПНЕТЕ. КИ ВИ РАЗГОНИМ ФАМИИЛИИТЕ.


16 Ноември 2018 15:03 | Иван Даскалов
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Асе Гогова - секретарката на Тренката в ОБщинския бардак е най-върлата тролка!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар