Ясновидката Н. Йорданова: Братя Галеви са в Дупница, полицията ги крие! Чака такъв потоп, че риба ще плува по улиците на градовете!

27 януари 2017 11:45   3 коментара   122770 прочита


Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на участието й в телевизионното риалити „Ясновидци”. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи.

Топясновидката направи своите прогнози за 2017 г. ексклузивно за читателите на „ШОУ”. Според нея и тази година не ни чака нищо добро. Природни катаклизми, бомбени атентати, срив на валутния борд, бойкот на бежанците и какво ли още не очаква страната ни през настъпилата Нова година. В политически план нещата не са по-цветущи. Ето какви картини видя тя с третото си око и предаде пред репортер на вестник "Шоу"

- Здравей, Николета! Много неприятни неща се случват напоследък в страната ни и със страх питам за прогнозата ти за 2017 г.?

- Искаш да ти кажа, че всичко ще бъде „Пей, сърце”, но няма да стане. Още по-зле ще стават нещата. Влизаме в хипер инфлация, страх ме е за валутния борд. Ще има много наводнения, по подобие на това от село Бисер преди няколко години. Пак ще се случи. Най-вероятно стените на язовир ще се скъсат и пак ще има наводнено някое селище, местност. Освен това много газови уредби ще гърмят.

- Вярваш ли в ритуали и традиции и дали ако не ги изпълняваме, ни застига лоша карма? Визирам например поверието, че на Бъдни вечер задължително трябва да сме си у дома със семейството и да постим?

- На всяка Бъдни вечер съм със семейството си и никой не яде месо. Преди 10 години обаче бях на друго място с човека, с когото живея, и тогава за първи път на този ден ядох месо, свинско. След това станах вегетарианка и от 10 години не съм слагала месо в устата си.

Най-важен от всички ритуали е курбанът. Всички ритуали са един вид бели магии. Наричат се, вместо ти да умреш, да се заколи някое животно. Прехвърляш информацията на смъртта към това животно, което смяташ да заколиш. Аз една година пропуснах да си направя курбана и тогава баща ми ме уби – налузи ме с щанга по главата и ми разказа играта. Тогава умрях и станах ясновиждаща. Така че, всяко едно нещо си има значение. Курбан не се прави с кокошка, гълъб, петел или агне, а само с риба, защото тя плува само напред. Всяка една люспа се нарича за стотачка.

Кака ти Николета разбира от магии и ритуали, всичко се нарича. Гърлената чакра ти е много важна, както и мисленето. Трябва да знаеш как да направиш добро на хората.

- Казваш, че разбираш от магии и ритуали – идват ли много хора при теб за развалянето на нещо лошо направено?

- Само за разваляне, за правене не знам. Най-важното при мен е, че мога да ги развалям. При всеки е индивидуално, иначе си имам един стил и знам кое действа. С течение на времето започнах сама да се обучавам и да виждам кое действа и кое не.

- Казват, че който е направил черна магия, рано или късно тя го застига?

- Естествено! За да се неутрализира това, то човекът трябва да има някаква защита. Обикновено се връща през поколение. Всеки един символ означава нещо. Ще ти дам и пример: сол и захар са кристали и поемат информация, сапун е отмиване, метла е измитане. Гнездото е при бяла любовна магия. Правя я само при семейства, които са се обичали и са ги разделили чрез черна магия.

- Новият ни президент Румен Радев ще оправдае ли надеждите на българите?

- Абсурд! Той е поставено лице. Правят нови и нови неща, за да дават вяра и надежда на хората. Затова слагат нови лица на постовете, за да замазват очите на народа

Абсолютно нищо няма да се промени с неговото идване. Даже ще му направят гафове, ще му подливат вода, само и само да докажат, че предишните са направили нещо, а сегашните само се осират.

- Виждаш ли някакви големи политически трусове?

- Те постоянно ги има тези трусове. Ще се псуват, ще се избият, но това си е нещо нормално за политиците. Циркът си е техен, обичат такива работи. Когато се случва нещо глобално за България в икономически план, те винаги разиграват някакъв цирк, за да прикрият нещо.

- Говори се, че Слави Трифонов има амбиции да влезе в политиката. Има ли шансове и ще поведе ли народа към по-добро?

- Не, няма как да стане. Слави има шанс колкото и Николай Бареков. Аз не мога да го понасям този. Концертите му са хубави, ама шоуто да му гледам вечер… по-добре да спре токът.

- Вложителите в банките трябва ли да се притесняват от нещо? Ще има ли фалирали банки?

- Ще има повишаване на лихвени проценти, ще има проблем с това. Това виждам за банките. Има вариант да се повтори историята с КТБ с някоя от другите водещи банки. Ще посъветвам хората да си обръщат парите в евро и злато. Еврото няма да се срине, даже има шанс да се увеличи и да стане 5 лв.

- Все по-често започнаха да се случват атентати навсякъде по света. България ще се размине ли?

- Не, няма как да се разминем. Ще ти кажа само, че случилото се в село Хитрино си е атентат. Това, което се случи в тунела на Витиня миналата година, също е атентат. Тогава 30-40 коли се бяха набили една в друга, но нашите медии гледат да не панират населението. Тогава е минал автомобил, хвърлил е някаква течност и се набиват колите една в друга. В Хитрино е същото, само че са използвали детонатор. Пълни глупости са обвиненията към машиниста, че е карал прекалено бързо. Ама нали винаги трябва да изкарат някой виновен, да си измият ръцете и по този начин да не панират народа. Човекът е невинен, но няма как да го докаже. Самият съд и прокурор са си решили да следват някакъв сценарий и точка по въпроса. Всичко е решено!

Не виждам да има голям атентат в мол или на метростанция, но виждам джамия. Най-вероятно ще се случи нещо на тази джамия, която е до „Св. Неделя”. Нещо там ще става, точно от там ми се появява картина. Може да я разбият, може да я подпалят или много хора да се съберат там и да се случи нещо.

Преди време пак за вашия вестник бях предрекла, че България я очакват бомби и атентати. Две седмици след това започнаха да ни гърмят в Челопечене. Американците умишлено взривяват нашите бази, където съхраняваме бомби. Имахме четири бази и четирите ги взривиха под предлог, че били стари. Айде сега редете пъзела.

Американците искат да ни обезвредят и да нямаме нищо. Най-вероятно ще има пак някакви бомби и атентати, виждам голяма гора в някоя от планините Пирин, Родопи или Рила. Сигурно там се складира нещо и ще гръмне. Но не мога да кажа дали ще се случи тази година или чак след три. Излизат ми картини, които ти ги пресъздавам и трябва да наредим пъзел. Третото око е работният ми плот. Не съм бобаджийка или кафе гледачка.

- Природни бедствия има ли, предначертани от съдбата? От какво трябва да се пазим? Вече спомена за скъсване на стена на голям язовир, но по-конкретно можеш ли да кажеш нещо?

- Ще има риба из улиците! Говоря ти сериозно. Ама хората са глупави, аз колкото коли и имоти имам всичко съм застраховала. Имам три коли и три жилища и са застраховани от всякакви природни бедствия и ми е спокойно.

- Човешкият живот не може да бъде застрахован против такива неща.

- Тогава да идват на врачка, тя ще им каже. (смее се)

- Когато си говорихме за предсказанията за 2016 г., ти заяви, че бежанската вълна ще се засили и това е неоспорим факт. Какво виждаш обаче за тази година?

- Ще спре. Дава ми се ясен знак: „Влизането забранено”. До тук каквото било, сега ще им забранят да влизат в България. Тези, които са успели обаче да се промъкнат и са на нашата територия, ще продължат да правят проблеми. Ще ги местят от място на място, обаче те ще протестират и ще правят бойкот. Много проблеми ще създават. Няма шанс да ги изгоним, защото много пари се наливат покрай тях, някой обаче ги краде. Властите имат изгода от тях.

- Пак в предишен разговор си ми казвала, че братя Галеви са в България, но си плащат на полицията да не ги закача. Към днешна дата местоположението им същото ли е?

- Същото е, живеят си у тях в Дупница и нищо не им липсва. Искали са да ходят към Африка, но нещо не се е случило. Комшиите си ги знаят и не смеят да кажат.

Не ме занимавай с хора от ъндърграунда. Само ще ти кажа, че между тях няма да има престрелки. Всеки си е препикал терена, няма да се закачат и да имат конфликти.

- Истински бейбибум имаше в шоубизнеса през 2016 г. Какво чака звездите през тази година?

- Една идея повече звездни бебета ще се раждат. Като цяло ще има повишение на раждаемостта, но много хора ще напуснат пределите на страната ни.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. "ШОУ"

Баща й се опитва да я убие

На малката Николета още от ранна възраст небесните сили започват да й подават информация, но детето не осъзнава, че е по-различно от другите - смята, че при всички хора е така. Уникалната й дарба се отключва напълно през 2000 година, когато биологичният й баща прави опит да я убие. От удара в главата момичето изпада в клинична смърт, и когато се връща в света на живите, усеща, че свръхестествените й умения се засилват и започва да вижда в миналото и бъдещето, След време Кубрат Томов й казва, че в древността, когато подготвяли шаманите, ги удряли в дясната страна на тила – там, където я ударил баща й.

Лекува паник атаките си с алкохол

„Имах паник атаки в продължение на една година. Това не е болест, а състояние. Излекувах се с алкохол. Бях стигнала до алкохолизъм. Работех и постоянно пиех. Когато започне сърцебиенето и вдигна кръвно, почвах да пия. За два часа пиех по 100 г ракия. Само това ме спасяваше. Така половин година и след това ме вкараха в „Бърза помощ”. Един приятел, лекар, ми каза, че трябва да престана с ракията и да мина на вино или бира, защото ще стигна до алкохолизъм. И много хора са в това положение, това е болестта на 21-ви век. Хората предпочитат антидепресантите и ходят непрекъснато при психиатри. И аз ходих при такъв специалист, но ми казаха, че всичко ми е наред. Просто правя нервни кризи, съвременните паник атаки. Лечението се изразява във времето. Никой не може да ти помогне, сам трябва да го направиш.

Аз обаче започнах да си правя изчиствания, каквито правя на клиентите си против магии. Затова много бързо преминах това нещо, иначе да ме е влачило като другите в продължение на години.

Отключва се при стрес. Намерих едно куче на улицата и започнах да му търся приемни родители. Обичам да спасявам животни. Не му намерих семейство и си го оставих при мен. В Червен бряг има един пълен изверг, който го сгази нарочно. Кученцето умря в ръцете ми и тогава се отключи това нещо. Страхът е ненормално силен, все едно умираш. Дотогава нямах грам почивка, бях се превърнала в машина за работа. Неслучайно хората са казали, че събота и неделя трябва да се отдадеш на почивка, иначе ще превъртиш. Нека никой не се подиграва на човек в такова състояние, защото рано или късно ще го стигне и него”, разкрива за първи път проблемите си известната ясновидка.

Дъщеря й ще става гримьорка

Дъщеря й Марчела учи моден дизайн в Нов български университет. Има дарба да рисува, а майка й я описва като роден психолог. В момента работи в казино като рецепционист, но голямата й мечта е професионалното гримиране. От известно време и с това се занимава, най-вече край баловете през май.

blitz. bg


Още за: Н. Йорданова   братя   полиция   Още от: Отблизо

Принтирай статия
3 коментара
27 Януари 2017 12:37 | Баба
Оценка:
24
 (
24
 гласа)

Суеверията разцъфтяват там, където хората са изгубили надежда в Държавата. И не само в Държавата. Обърнете се и към " ходжа Гюлшен"!


31 Март 2020 14:30 | Абракадабра!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тази пандемия и мерките срещу нея има за сега поне една положителна страна - всички диспансерни психари няма да сеят психотичната си продукция навън, а само тук. Само дето психиатрите не могат да им наложат задължително да си пият лекарствата.. само пак виртуално. А Струма ком, вместо да мисли само за броя на посетили я, а най-после да стане нормален информационен ежедневник.


26 Август 2020 16:41 | krum
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

nikoleta shte mi galtash li jelaqte
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар