В навечерието на празника на Благоевград, struma.com очи в очи с кмета Ат. Камбитов! Дотук съм свършил повече, отколкото съм обещал! Градът е нов!!

04 октомври 2018 17:11   153 коментара   53956 прочита


Въпроси без задръжки и отговори - без режисура! За ремонтите и проектите, политиката и критиките,опозицията и битките, за Благоевград БТ и инвестициите - ОТКРИТО!

- Г-н Камбитов, посрещаме празника на Благоевград 5 октомври с повсеместни ремонти ,които трябва да признаем, че създават сериозно неудобство на жителите на града вече няколко месеца. Има ли светлина в тунела, кога ще приключат ремонтите?

- За неудобството съм съгласен. Но няма как да изградиш нещо, без да минеш през всичките етапи. Още повече когато градиш върху старо. За да направиш нещо ново, трябва да разрушиш старото и да градиш съвсем нови проекти. Това не важи като обща философия, не е свързана с надграждането.

В случая, повечето проекти, са напълно нови или касаят цялостни ремонти и обновяване. Ако влезем в конкретика; и социалните жилища, които изграждаме- 172 на брой са ново строителство, и ул. "Марица" реално е нова, защото се подменя нещо, което не е пипано над 50 години- канализация, водопровод. Няма такава технология, все още измислена, така че да го направим за 2 дни. Дето се казва, и вкъщи да си смените водопровода, водата трябва да се спре. Има си технологично време за всичко. Има неудобство, има несгоди, но съм сигурен, че след време, всички ще оценят направеното.

Площадът по същия начин. 30 години без ремонт, и се оказа, че този ремонт е повече от наложителен-спешен !. Това което видях отдолу ме изплаши. От друга страна се почувствах и късметлия, защото от много години правим концерти с 30, 40 хиляди човека, и можеше да има и лоши последствия.

Прави ми впечатление друго- пак се връщам на неудобствата. Нормално е, разбирам реакцията на хората, прави са в някои случаи, в други се преекспонирана. Но категорично мога да кажа следното- всички проекти са в срок. Това, което коментираме от време на време, едни срокове в информационните табели, но те не са били разчетени правилно. Там сроковете са посочени поетапно. Крайните срокове са категорични. Депото: 18/12/2018- огромен обем от работа. "Марица"- края на Октомври- 12 Ноември е крайният срок, защото в технологията има прекъсвания. Площадът приключва на 13 ноември. Велоалеите в момента приключват. Така че в края на годината всички ремонти ще са приключили.

- С какви проблеми се сблъскахте по време на ремонтите и кое наложи смяната на плочките на целия площад нещо, за което непрекъснато ви питат и критикуват някои жителите на Благоевград?

- Всичко! Ремонтът беше спешен ,наложителен и неотложен. Всичко беше компрометирано. Това е самата истина, обикновено хората казваха, че плочките са счупени. После казваха- има и здрави.Между другото, здравите плочки са отделени при нас и въобще не са толкова много, колкото изглеждат. Пример- над 40 см имаше хлътване на плочата на площада. Затова казвам пълно компрометиране. Не е имало ремонт от 30 години…. Колкото и здраво да е било, идва момент, в който ремонтът е наложителен. Ние правим абсолютно всичко по оперативните програми с минимална част съфинансиране от Община Благоевград. Общият сбор, към днешна дата, са 44 милиона лева,пари които трябва да реализираме, защото са обвързани със срок. Казано по-просто, ако сега не ги направим- губим парите и след това трябва да ги правим със собствени средства.

- Намирате ли пропуски при изграждането на велоалеите,питам заради истерията около велоалеите на ул. "Даме Груев", тези, които минават покрай гаражите на хората? Приемате ли критиката, че са изградени без инженерна мисъл?!

- Проектите са изработени от правоспособни проектанти, като говорим за инженерната мисъл. Хора, които са специалисти. Само че ние се фокусираме върху 300-400 метра от велоалеите, а те са един ринг, цялостен проект. В частта си ”Даме Груев”- нямаше друго техническо решение. И аз питам тези, които ме питат- какво предлагат те? Да бутнем гаражите, или да бутнем блоковете и да няма велоалея. Кое е по-хубаво - да има маркирано място, където да минават децата и велосипедистите, или да няма?! Като стане белята- после почваме да говорим друго. И отиваме до прословутите гаражи- чисто технически, ако някой е бил в Западна Европа може да види как са там алеите и тротоарите. Как на тези хора не им пречи, че се разминават на 80 см.

Ние си пречим взаимно, защото няма чувство за толерантност. Големият проблем на тези „гаражи” не е, че велоалеята минава оттам, а че хората ги ползват за складове и си паркират колите пред гаражите. Е, сега няма да ги паркират. Оттам минава велоалеята. Интересът на 50 човека, не е пред интереса на останалите хора от града, поне аз така го виждам. Много хора говорят и разбират от всичко. Слушах коментари, защо така се прави, защо иначе.? Това е проект, който е така за цялата алея, хубаво е, че наред с критиката, се отчита, че „Даме Груев” е асфалтирана. Общо взето много малко улици в Благоевград не са асфалтирани, а догодина няма да има нито една! Това го казвам много категорично!

- Вие управлявате града вече 2 мандата, кои според вас са основните проблеми на Благоевград?!

- Връщам се за проектите отново. Очертава се една тенденция ,опреден кръг от хора тенденциозно се опитват да яхнат вълната на недоволството около ремонтите . Говори се, че плочките не били в една линия- това са три плочки, от 25 хиляди квадрата. Не се вижда обновеният център, който ще остане 30 години напред, а се виждат трите плочки. Не се вижда велоалеята, а се вижда вратата на гаража. Не виждаш колоездача, а виждаш нещо си, някакъв дефект, за да се фокусираме върху малкото, а не върху голямото. Не се вижда, че се строи депо на стойност 23 милиона. Един много сложен проект. Не се вижда също, че няма тази криза с боклука, която се очакваше и която някои от този кръг пророкуваха. Вижда се обаче някъде, нещо дребно, което е останало.

Признавам - Да, имаме затруднения. Биострой съкрати някои от дейностите, за да можем да пренасочим средства именно към извозването и сметосъбирането, което е проблемно. Следя всяка критика и радостното е ,че не ни критикуват, че работим, а ни критикуват за дреболии, допуснати в процеса на работа. Приемам критика, някои забележки са градивни, стремим се да изправяме всеки пропуск, всяка нередност, но нали знаете, казано е, че който не работи нищо ,който не казва нищо,който е незабележим - никога няма да бъде критикуван. Винаги оценявам, когато някои отправи градивна критика, но и не мога да мълча,когато се говори на халос от некомпететни хора, критикуващи като специалисти по всичко.

- Извън ремонтите ,нещо заради което хората търсят вина и е нормално кметът да им отговори : Кое наложи затварянето на Благоевград БТ?!

- Аз за двата мандата свикнах кметът да е виновен за всичко. От падането на фасадата на мола, до затварянето на Благоевград БТ. Водил съм много разговори по тази тема, но Булгартабак е частна собственост, това са решения, които по никакъв начин не зависят от нас. Ако погледнете, почти всички цигарени фабрики в Европа затварят. Това е глобален проблем на този бизнес. Би било много добре фабриката да работи, това е категорично, но това са възможностите на общината. Когато говорим и за инвестиции, обикновено се казва, че няма инвестиции.. Това не е така- няма стратегически инвеститор в Благоевград. Това, което виждаме е 1000-2000-3000 работни места, такива няма. Но има много инвестиции на малки фирми, които се развиват и бизнесът си върви. Инвестиционният климат си го има.

Няма да скрия, че съм говорил с инвеститори, които искат да правят заводи. Обаче, това, което всички работодатели говорят, е че липсва работна ръка. Това също е огромен проблем в Благоевград.

Добрите примери за инвеститори е например кол центъра, предоставихме им терен, имаха около 80 човека, скоро говорих с тях – още 100 наемат на работа. Може би е хубаво да търсим инвеститори в сферата на информационните технологии. Ето затова трябват и квалифицирани кадри.

- Решихте ли проблема с боклука на града и какво става с депото?!

- Строи се. В най-бързи темпове, казах Ви вече срока. Парите се отпуснаха- 23 милиона от Правителството. Не е лошо да го споменем, а не само двете кофи за боклук.

- Изброите нещата, които сте направили за Благоевград ,които ви карат да се гордеете?

- С всичко, което сме направили се гордеем .. Ако започнем да пишем какво сме направили като проекти, дори самият аз не изненадвам. До момента проектите са за стотици милиони, построени и реализирани проекти с външни финансови средства. Дълъг е списъкът с нещата ,които аз като кмет и екипът ми сме горди ,че направихме и ще останат за Благоевград . Не е хубаво обаче, че някои от хората не е виждат 200-те санирани блока, променили облика на града, но виждат една пукнатина.

Хубаво е и двете неща да се съпоставят. Градът ни е нов! Направеното мога да изброявам с часове детски и спортни площадки,стадиони,басейни ,ремонти на всички училища и детски градини ,асфалтирани улици ,санирани блокове,светещ кръст над града и още куп неща ,които са видими. Знаете ли къде е пародоксът - в останалата част на България казват колко добре се справяме. На много общини сме дали своя механизъм на работа и те го ползват като добра практика. Смятам, че се справяме добре!Екипът ми години наред е неуморим и когато ги критикуват безпочвено ме боли..,защото знам какви усилия полагат в работата си.

- Напоследък се оформя една опозиционно ядро в местния парламент,които като, че на инат не гласуват част от предложенията ви. Имаше разгорещени дебати на последната сесия за чистотата на въздуха, после точно тези,които критикуваха въздуха не гласуваха предложението ви- как да имаме чист въздух. Те не подкрепят и голяма част от социалните проекти. Това как ще наречете г-н Камбитов?

- Парадоксът къде е?! Направете си един анализ и вижте едни и същи хора как гласуват:за изграждане на депото, за програмата за чистия въздух- Гласуват против! По-просто казано- те не гласуват за решение за оправяне на проблема. На практика излиза, че не решаваме проблема, за да има за какво да говорим. Но тези проблеми не пречат само на кмета, пречат на целия град. Добре, че има разумно мнозинство в ОБС , та решенията минават. Гласува се против проекти за младежка заетост, за лични асистенти…но тези неща никой не ги вижда.

- Обявихте, че ще се кандидатирате за кмет?! На предишните избори заявихте, че гласувате за тези, които изпълняват поетите обещания?

- Абсолютно, с ясното самочувствие съм, че съм изпълнил повече, отколкото съм обещал. И тук искам да благодаря на хората около мен, на екипа ми в общинската администрация. Тези хора са физически натоварени до максимум. Това нямаше да се случи, ако тези хора не бяха приели всичко присърце, за да може нещата да се случват. Правим всичко така, както трябва. Догодина, ще започнем строителство на подлеза в кв. "Грамада". Това е огромен проблем от години.

Започваме и втора черква. И като обобщение, реализирайки всички тези проекти, това са около 44 милиона, които са финансирани от Републиканския бюджет и оперативните програми. Иначе казано, това са пари без участие на общината. След като изградим всичките тези неща, догодина всички средства ще се насочат към улична мрежа и озеленяване. Това, което касае удобството на гражданите. Решили сме да стигнем до максимален брой хора. През домоуправители на жилищните сгради ще организираме събрание на съответния блок, етаж или къща. Събират се и на това събрание ще очакваме предложение. Всякакви предложения: от лични (да се сложи пейка пред блока), до нещо за целия град. Всичките тези неща ги описват те -гражданите.

Освен това ще пуснем и електронни адреси за предложения. След известно време ще вземем тези предложения от всеки, , виждаме ги сортираме по дейност. След това преценяваме кое от предложенията може да бъде прието, тези неща, които могат да се случат ги остойностяваме. Поглеждаме бюджета- и сега тук е разковничето.

Едрите неща ги направихме с еврофинансиране. До година почти целият бюджет ще го насочим към гражданите. Реално те оценяват тези неща най-много. Ако направиш ВиК под земята- не се вижда. Ако направиш беседка- всеки я вижда. Тук е мястото да кажа, че изчаквах работата по проектите , и след като я приключим можем да правим озеленяване, между блокови пространства, защото няма да се връщаме след това да строим.

Едно отклонение, ако позволите. Днес срещнах двойка възрастни хора и те ми казаха: Санирате ,строите,ремонтирате "Марица"…и всякакви такива неща. И аз им отговорих: вижте – това са едрите камъни…и се сещам за една приказка:

Влиза професор при студентите с един чувал камъни и аквариум. Слага едрите камъни в аквариума и пита- пълен ли е? Пълен. Слага дребни камъни, които се нареждат между едрите. Пълен ли е? Пълен е! Слага пясък, той застава между камъните. Пълен ли е? Пълен е! Накрая изсипва кофа вода и пак пита- пълен ли е? Пълен е! Какъв е изводът, ако беше насипал първо пясъка, нямаше как да сложи останалите неща. За всяко нещо си има ред и време. Аз твърдя, че последователно изпълняваме това, което сме обещали.

Що се отнася до опозицията в ОБС Благоевград бих казал:

Върхово превъзходство е да обезоръжиш врага без да влизаш в битка! Моята битка не e с тях, водя битки в работата си за Благоевград.

Така, че когато погледнем красивия си град,новият Благоевград,след като изпълним всички заложени проекти, гражданите да решат и да дадат оценките си. За мен тази оценка е важна! Другото "под сурдинка" и зад гърба ми не ме интересува.

- Ако изборите бяха днес и имате право на думи, с които да убедите благоевградчани как и за какво да гласуват, какво бихте им казали?

- Нищо няма да им кажа. Ако изборите бяха днес съм с ясното съзнание и самочувствие, че си върша работата като кмет. Ако хората ме изберат- значи правилно съм преценил. Ако не ме изберат, значи някъде съм сгрешил, а пък после те ще видят, дали са сгрешили в избора си! Животът е много прост и не всичко е на всяка цена и не всичко е самоцел ..

Утре е празникът на града! Какво ще пожелаете на благоевградчани?

Това също е един повод за гордост. Години наред честваме по подобаващ начин този празник и отдаваме заслужена почит на героите, отдали живота си за свободата на Благоевград. Нека взимаме пример от тях и да не забравяме ,че ако не бяха тези герои днес, това което коментирахме, щеше да е безпредметно и нищо от това, за което говорихме нямаше да се случи. Бъдете здрави и обичайте Благоевград! Каним всички жители на Благоевград на богатата празнична програма, която започва утре в 9.30 часа, а кулминацията на празника е в 19 часа на площад Гоце Делчев.

Благодаря ви г-н Камбитов.

Разговаря Костадин Костов

153 коментара
04 Октомври 2018 17:18 | Веско
Оценка:
49
 (
59
 гласа)

Пак ли го рекламирате този лъжльо, Струма-Стършел вие сте дупелизци на властимащите.


04 Октомври 2018 17:18 | 1
Оценка:
49
 (
57
 гласа)

На това хората казват "Ни срам, ни очи"!


04 Октомври 2018 17:21 | Тони
Оценка:
67
 (
73
 гласа)

Обеща нормално кръстовище на входа на Струмско, обеща кръстовище със светофари при зърнени, след месец стана кръгово с чували пясък, обеща да не вдигаш данъците, а те поскъпнаха двойно, обеща инвестиции, заводи, фабрики в града, обеща Благоевград да стане младежки международен център, а студентите намаляха драстично, а местните млади хора масово напускат града посока чужбина или СФ, обеща силен ПИРИН, козирка и нова трибуна на стадиона. Кое изпълни кметчето?


04 Октомври 2018 17:22 | Mишо шамарев
Оценка:
-44
 (
50
 гласа)

За съжаление на първите два коментатора, които дори не са прочели казаното, кметът е абсолютен фаворит и не само на струма както твърдиш . Платени тролове личат отвсякъде, важно е да почне плюенето, за да си приберат парите за свръшена работа . ами ак .


04 Октомври 2018 17:22 | Милен
Оценка:
54
 (
60
 гласа)

Благоевград е най бедния град в Европейския съюз благодарение на политиката на герб и кмета.


04 Октомври 2018 17:24 | Сукси
Оценка:
43
 (
47
 гласа)

Платените тролове ги търсете в общината, там по цял ден мързеливата, пият кафе и ползват безплатен нет да хвалят кмета.


04 Октомври 2018 17:26 | ЯНа
Оценка:
-50
 (
56
 гласа)

Браво Камбитов! Кмет на място. Наистина направи толкова много за града. Управник с потенциал!


04 Октомври 2018 17:26 | Тончо Токмакчиев
Оценка:
58
 (
64
 гласа)

Благоевград е единственият град в България на който кмета живее на 100 км, няма приемен ден или час за гражданите, има шумно рекламиран парк, който е отворен само два три дни в годината.


04 Октомври 2018 17:27 | :===
Оценка:
-31
 (
45
 гласа)

А тоя миленчо какъв е едно и също всеки път най-бедния град, ми като сте най-мързеливите бедни ще сте, хайде холън, кметът виновен . Най-бедния па кафенетата пълни, сменете готовите тролски текстове с нещо по различно


04 Октомври 2018 17:27 | ....
Оценка:
-48
 (
60
 гласа)

Браво кмете. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Поклон.


04 Октомври 2018 17:28 | Калина
Оценка:
-44
 (
52
 гласа)

Браво, кмете!


04 Октомври 2018 17:30 | Обективен
Оценка:
-51
 (
59
 гласа)

Смешници, съжалявате и ви е яд, че кметът е толкова добър, можещ и знаещ. Знае как да развива града, да прави политика, да дава на гражданите, и за това хората го харесват. Писнало ви е от мръсотия? изтърпете още малко. То и у Вас като правите реемонт е мръсно иразбутано, ама не се жалвате. Слабоумни ли сте какви сте..... Когато всичко приключи Благоевград ще има един облик, дълго чакан, красив, европейски.... Визия, която само един добър кмет може да направи, с хиляди усилия и много усърдна работа.


04 Октомври 2018 17:30 | Милен
Оценка:
51
 (
53
 гласа)

Най бедния град в защото няма новооткрити работни места, а герб и кмета и обещаха, заплатите са около 500-600 лева, как джумалиите не са мързеливи и работят в чужбина или СФ, явно там има стимул.


04 Октомври 2018 17:31 | Mишо шамарев
Оценка:
-33
 (
41
 гласа)

Его и Тончо, де бе идмисли нещо друго Кмета може да си живее където си иска и кмета на Париж не живее у центъра а на 150 километра от местоработата си


04 Октомври 2018 17:31 | Димитрова
Оценка:
-39
 (
45
 гласа)

Кмете, ти си кмет за гордост! Всяка обшина трябва да копнее за такова управление. Такива, които да хулят и плюят винаги ще има, това са тези хора, недоволни от живота, от собствените си действия. Тва са хора, за които не си струва да обръщаш внимание, дори да четеш какво пишат. Ти се доказа колко можеш, колко правиш и колко си ценен за града ни!


04 Октомври 2018 17:32 | Тончо Токмакчиев
Оценка:
35
 (
37
 гласа)

Държавните калинки- дупелизци няма ли да се прибират в панелките?


04 Октомври 2018 17:34 | батката
Оценка:
42
 (
50
 гласа)

Благодаря, че направи града ни НАЙ-БЕДНИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ А СИГУРНО И В ЕВРОПА


04 Октомври 2018 17:35 | паскалев
Оценка:
-38
 (
44
 гласа)

Абсолютно прав и точен е кмета Камбитов. Направи много повече отколкото много други преди него. Заслужава адмирации и поне още едни мандат, за да довърши това което остана недовършено.


04 Октомври 2018 17:38 | Димитрова
Оценка:
-37
 (
41
 гласа)

Кмете, ти си кмет за гордост! Всяка обшина трябва да копнее за такова управление. Такива, които да хулят и плюят винаги ще има, това са тези хора, недоволни от живота, от собствените си действия. Тва са хора, за които не си струва да обръщаш внимание, дори да четеш какво пишат. Ти се доказа колко можеш, колко правиш и колко си ценен за града ни!


04 Октомври 2018 17:38 | избирател
Оценка:
-35
 (
41
 гласа)

Червените хмери започнаха да залягат над компютрите. Спокойно боклуци няма да ви огрее поне в Благоевград. Вече е твърде късно за комунисти в града, които искат да управляват без да си мръднат пръста. Камбитов е демократичния избор и работещия кмет на града.


04 Октомври 2018 17:40 | До Тончо Токмакчиев
Оценка:
-19
 (
29
 гласа)

На теб удобно ли ти е да пишеш от панелката, дошъл от село и на квартира по кварталчетата? А? За тва ли се продаде, смешник, да пишеш коментари. хахахаха, егати "професията" имаш


04 Октомври 2018 17:41 | Пепино
Оценка:
20
 (
34
 гласа)

Само умопомрачени хора могат да сравняват кмета на Париж и кмета от Падеш


04 Октомври 2018 17:42 | Дани
Оценка:
-37
 (
41
 гласа)

Камба, симпатизирам ти, кефиш ме и като човек и като мъж, а най- много като кмет. Ти ни оправи града, ти го европеизира, са квот си е си е. Преди да се появиш ти немаше нищо у Благоевград, ни концерти, ни фестивали, ни чествания, ни театър, нищооо. Много ни раздвижи града и ти благодаря, че го съживи. Че беше тръгнал да умира. А па и какъв облик си имаме вече, с тия санирани блокове, толкова беше грозно по-рано, а сега като погледнеш, кеф да ти стане, цветни, с еднаква дограма, чисти. Евалата! Браво


04 Октомври 2018 17:42 | Снуп
Оценка:
32
 (
36
 гласа)

Платените коментари са на двама- трима герберасти дошли от село уредени на държавни местенца.


04 Октомври 2018 17:45 | старогражданин
Оценка:
27
 (
29
 гласа)

Развитието на Благоевград е държавен приоритет и обсебването на чужди заслуги е характерно за местните феодали в Югозапада. Ако можеха и магистралите биха обсебили като лични заслуги. Няма да чета горната статия от уважение към себе си. Начетохме се на хвалебствия .


04 Октомври 2018 17:47 | Минчо
Оценка:
29
 (
35
 гласа)

Как си личи, че похвалите ги пише един и същи човек, продажна душичка


04 Октомври 2018 17:48 | Петрич
Оценка:
32
 (
36
 гласа)

Кога ще е зарята за първото място по бедност на града ви?


04 Октомври 2018 17:49 | Обективен съветник
Оценка:
-32
 (
34
 гласа)

Няма по работещ кмет от Камбитов ! Конкурира го кмета на Бургас и това говорят в страната . Благоевградчани явно са от селата, защото не разбират че камбитов придава европейски вид на този град не само с физиката си, но и с всичко което прави . Толкова пари е измолил за вас че трябва да му се покланяте като го видите . Не ви ли е срам неблагодарници. Мишки седнали тука да ругаят защото така им е казано . Политикани заспали, я ми кажете един от политиците, които може да го замести . Кой бе Радо Тасков или Злата, Калоянчо или Балито кой ?


04 Октомври 2018 17:53 | старогражданин
Оценка:
26
 (
28
 гласа)

Ако нещата бяха по-розови Боровец нямаше да е на 370- то място. Икономов не знае това. Същия е и Камбитов в Благоевград . Стил на феодално поведение. Включително и в медиите. И обезателно във форумите.

Eeпиpoнe eт httрѕ://www. ѕtrumк. саm/аbѕhtоѕtvа/kmоtut-nк-bкnѕkа-gоаrgі-іkаnаmаv-рrоd-ѕtrumк-саm-bкnѕkа-о-nкі-dаbrіукt_140089/ www. ѕtrumк. саm

Копирано от https://www.struma.com/obshtestvo/kmetut-na-bansko-georgi-ikonomov-pred-struma-com-bansko-e-nai-dobriyat_140089/ www. struma. com


04 Октомври 2018 17:54 | Мартин
Оценка:
37
 (
41
 гласа)

Насето преди да стане кмет имаше фалирала фирма и няколко стотин хиляди левове кредити, сега има къща за милиони, кола за 200 000, за рожден ден харчи50 000, това е истината.


04 Октомври 2018 17:56 | българи юнаци
Оценка:
-31
 (
35
 гласа)

Заря ще има когато трябва, а такива като вас злобни същества, дето само търсите кусури на кмета вземете направете нещо полезно за града, стига го цапахте и осирахте.


04 Октомври 2018 17:58 | каспаров
Оценка:
-33
 (
35
 гласа)

Как пък разбрахте че е имал фалирала фирма, и хиляди левове кредите. Вие да не работите в прокуратурата или в ГДБОП. Смешници срещу кмета да вървите няма да го стигнете.


04 Октомври 2018 18:03 | До СНУП
Оценка:
-28
 (
28
 гласа)

Кмета нема нужда да плаща на некой да пише коментари. Достатъчно хора го харесват и достатръчно хора има, които уважатват това което прави и да кажат наистина какво представлява кмета-демек да го хвалят. Камбитов е кмета номер 1 за град. тва е .Яд ви е за тва плюете.


04 Октомври 2018 18:03 | Стоян Благов
Оценка:
-27
 (
29
 гласа)

Много са ми интересни тея дето плюьт по кмета . Милите, некои ги лъже ама яко . Нахъсват се сами, абе тия дето ви плащат да пишете срещу кмета ги нема на картата бе, използват ви за да се намърдат пак у съвето на изборите заради заплата заради блокче заради кинти, а вие им вервате . Камбитов е пич на фона на останалите, разберете го и се откажете от всякакви битки сещу него


04 Октомври 2018 18:04 | избирател
Оценка:
-24
 (
28
 гласа)

Кмета поне говори с факти, докато разни общински съветничета, с мераци за кметски пост и червени гадинки нямат никакво покритие и търсят под вола теле. Човека посочи всичко което е свършил и няма как да го оборите, защото това се вижда.


04 Октомври 2018 18:06 | Филипов
Оценка:
-25
 (
29
 гласа)

Ще кажа само, с приятни чувства и щастие се върнах да живея в Благоевград. Град, който дълги години имаше потенцил, но развиха този потенцил едва през последните няколко. Град, който има живот, има култура. За всички, които плюят, виждам, че културата е много далеч от тях, но фактите са си факти. Благодарение на екипа Камбитов нещата пторъгнаха. Толкова много неща се случват и се правят. Адмирации, браво!


04 Октомври 2018 18:08 | Филипов
Оценка:
-25
 (
29
 гласа)

И друго, кмета ще има и трети мандат! Защото е истински политик


04 Октомври 2018 18:11 | паскалев
Оценка:
-23
 (
27
 гласа)

Адмирации за кмета, винаги на място и точен в изказването си. Сигурен съм че с трети мандат ще продължи за надгражда. Няма за закъснеят и фирмите които ще инвестират в града.


04 Октомври 2018 18:12 | Наско
Оценка:
24
 (
30
 гласа)

Този човек пие ли си лекарствата редовно?


04 Октомври 2018 18:14 | злата ризова
Оценка:
-28
 (
32
 гласа)

Г- н Камбитов с вас съм и ви подкрепям във всичко. Малко късно но разбрах, че не съм права и с моите тъпи изказвания и бламирания на решения само съм във вреда на града и неговите жители. Ще ви подкрепям във всяко начинание и инициатива. Успех


04 Октомври 2018 18:15 | до наско
Оценка:
-24
 (
24
 гласа)

Да пие си ги, а ти?????


04 Октомври 2018 18:17 | Валери
Оценка:
-27
 (
29
 гласа)

Ще гласуваме пак за теб, тези, които милеем за Благоевград. Не сме малко, повярвай. Камбитов ти показа, че знаеш как се управлява община. И резултатите са налице!


04 Октомври 2018 18:20 | Емил Костадинов
Оценка:
-26
 (
28
 гласа)

Не мога да не призная. Най-кадърният кмет, който е управлявал Благоевград е Камбитов. Колкото и да го плюете, фактите са си факти. Още повече за него хората са равни, не ги дели по цветове, партии, убеждения. Браво, кмете


04 Октомври 2018 18:24 | Мартин
Оценка:
30
 (
32
 гласа)

Каква е тарифата да станеш герберастки трол? Виждам, че тук има няколко.


04 Октомври 2018 18:25 | Струмско
Оценка:
21
 (
25
 гласа)

Защо никой гербер не коментира неизпълнените обещания на зарята?


04 Октомври 2018 18:25 | До Мартин
Оценка:
-10
 (
22
 гласа)

каква е тарифата да бъдеш червен трол? Виждам, че тук има няколко.


04 Октомври 2018 18:26 | Коцето
Оценка:
-27
 (
31
 гласа)

Обичам Благоевград, обичам развитието му, визията му, всичко! Кметът направи много за града и продължава да прави! Страхотно управление, страхотна работа. Едно БРАВО за цялото ръководство!


04 Октомври 2018 18:27 | Да има
Оценка:
-14
 (
20
 гласа)

Цял Блягоевгад троли за кмета, предайте се, мното сме силни сме


04 Октомври 2018 18:27 | Галя
Оценка:
-24
 (
26
 гласа)

И за миг не съм съжалявала, че избрах Камбитов за кмет, че гласувах за него. И с гордост и удовлетворени ще кажа, че пак него ще избера


04 Октомври 2018 18:28 | Камен
Оценка:
-16
 (
20
 гласа)

След всички ремонти града ни ще стане още по-красив. Това е сигурно и това ще остане и за тези след нас. Не може да се отрече, че куп проекти се реализираха по времето на Камбитов...


04 Октомври 2018 18:29 | Галя
Оценка:
-18
 (
22
 гласа)

И за миг не съм съжалявала, че избрах Камбитов за кмет, че гласувах за него. И с гордост и удовлетворени ще кажа, че пак него ще избера


04 Октомври 2018 18:35 | Симо
Оценка:
-15
 (
23
 гласа)

Браво на Камбитов! Има още много какво да се направи за града и съм сигурен, че Камбитов ще го стори. Успех!


04 Октомври 2018 18:35 | Струмско
Оценка:
23
 (
23
 гласа)

Платените герберасти съвсем се объркаха, вече копират тъпите си словосъчетания по няколко пъти.


04 Октомври 2018 18:36 | иван
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

браво кмете това което обеща го изпълни-страхотен стадион в благоевград-нов сектор-козирка отбора в первектно състояние дори и в б група не полу4ава заплати ГОЛЯМ СИ ГОЛЯМ АМА К,


04 Октомври 2018 18:37 | Струмско бойс
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Това, което комунистите построиха, вие- герберастите даже не можете да боядисате.


04 Октомври 2018 18:39 | До Струмско бойс
Оценка:
-15
 (
21
 гласа)

Това, което комунистите построиха, ще го плащат още го плащаме


04 Октомври 2018 18:41 | Струмско бойс
Оценка:
25
 (
25
 гласа)

Плащаме ние и децата ни ще плащат взетите 16 милиарда заем от тиквун


04 Октомври 2018 18:44 | Паола
Оценка:
-21
 (
25
 гласа)

Камбитов пак в десетката удари,
червените усещат успехите му кат* шамари,
от злоба и безсилие преливат,
върхът им е целта - на дъното отиват.

Той гради, а те помия хвърлят,
Не се щади,
а те с лъжи и клюки само мърлят,
Няма как да го настигнат, Нивото му те никога не ще да стигнат


04 Октомври 2018 18:51 | тишо
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

Добре чете депутачето ти от Симитли на Поли синчето, неграмотни герберасти.


04 Октомври 2018 18:52 | Струмско
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Поетчето след година ще е на борсата


04 Октомври 2018 18:52 | карамитев
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

Кмете вслушвай се в критиките но не обръщай внимание на злобарите. Има още много неща да се правят в града, има много проблеми но ти дерзай


04 Октомври 2018 18:54 | Мунчо
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

Ха ха по Нова тв, депутата от ГЕРБ от Симитли на поли сина, ужаааас.


04 Октомври 2018 18:56 | Василев
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Реално критиките и несвършените неща са повече от похвалите.


04 Октомври 2018 19:12 | карамитев
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

В Благоевград се направиха много хубави нещо. Това е безспорно. Но има и много проблеми, чието решение с години се отлага. Господин Камбитов, излизайте по-често сред хората и разговарайте с тях. Хората ще бъдат откровени - ще ви похвалят, но и ще ви кажат къде бъркате. Мнението на обикновените хора ще бъде най-точната преценка за вас


04 Октомври 2018 19:15 | Сульо
Оценка:
24
 (
26
 гласа)

Стефан Апостолов депутат от ГЕРБ и син на кмета на Симитли за първи път днес излезе на трибуната на Народното събрание и.... доказа, че е неграмотен.


04 Октомври 2018 19:20 | Цар Симеон
Оценка:
27
 (
29
 гласа)

Кмета е недолюбван от нормалните работещи благоевградчани, които бъхтат и хранят семейства със смешни заплати, харесвам е от държавните служители, две три фирми, които печелят всички обществени поръчки и ромите.


04 Октомври 2018 19:22 | Мария Младенова
Оценка:
-18
 (
22
 гласа)

Кметът и екипът му направиха много за детските градини, аз познавам работата преди и виждам как спокойно работят в момента колегите .Симпатизирам на този екип, защото ми се е налаголо да ползвам услугите на общината и е такъв реди и дисциплина, а преди админитрацията не работеше, мудно обслужване . Пак ще гласувам за тях . А ремонтите хайде стига на кого пречат


04 Октомври 2018 19:24 | Фил
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

По нова тв дават как след две години северната тангента струваща 180 милиона лева е в ремонт Спомнете си и Своге, единствената гордост на герб- пътищата е провалу


04 Октомври 2018 19:30 | Tото
Оценка:
-18
 (
24
 гласа)

Шепа лумпени едва чакат нещо да се пусне за камбитов и почват едни и същи глупости да ръсят. На местото на Камбитов ще си взема чуковете и си отивам у палата у София и ми дреме за тоя град .Пари си има бол, ще се разпрявя с глупости .Ма после кво ви чака -Златка ли с " колежа от Милано ", Дончо таксиста, Калоян дето срича като чете или бощкилов и компания . Тъп народ винаги се избира най-малкото зло .Не му броите милионите на камбата, не можете да ги преброите и не му завиждайте защото никога няма да сте на мястото му .Хайде със здраве - Казах


04 Октомври 2018 19:33 | Стуй
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

А от къде има пари и палат? Нима е спестил от заплата или просто е на процент от всяка обществена поръчка и всеки саниран блок.


04 Октомври 2018 19:35 | Фил
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Ковчег джобове няма.


04 Октомври 2018 19:46 | 1
Оценка:
-21
 (
23
 гласа)

Камбитов винаги е бил и ще бъде номер 1


04 Октомври 2018 19:52 | паскалев
Оценка:
-16
 (
18
 гласа)

Кмета е свършил много работа и това явно дразни много хора. Но той ще продължи да се доказва и в следващия мандат.


04 Октомври 2018 19:58 | Иванов
Оценка:
-18
 (
20
 гласа)

Хора, кмета е един от най-бачкащите в страната, не само в града. Напук на всички прави. Успех


04 Октомври 2018 20:00 | Паола
Оценка:
-17
 (
21
 гласа)

Продължавай кмете да дерзаеш,
Продължавай, как да управляваш – знаеш,
Успехите ти са несравними,
Затова злобарите са толкова раними.

С твоя усет към подем,
Благоевград ще бъде със Европа в тандем,
Ние ще продължим да бъдем с теб,
Мачкай хейтърите ти наред!


04 Октомври 2018 20:16 | Паола
Оценка:
-18
 (
22
 гласа)

Тролчета платени,
тролчета червени,
по-добре вземете валриана и потеглете към балкана.
Градът на вас не ви прилича и хората не ви обичат.
По-добре се примирете и на село отидете!


04 Октомври 2018 20:38 |
Оценка:
-22
 (
22
 гласа)

Браво!!! Щастлив съм че живея в този прекрасен град. Дано г-н Камбитов продължи със същия дух. Пък Вие ДРЕБНИ ЖАЛКИ ДУШИЦИ, продължавайте да си говорите ....нахъсвайте се


04 Октомври 2018 20:40 | общинар
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Здравейте
Разберете и на него не му е лесно.
Не знае какво да прави. Как да разпределя. Всеки иска.
Трохи трохи са за него


04 Октомври 2018 20:43 | Калоян Ерделски
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Явно и ясно е, че наближават избори и герб са развързали кесията да плащат на тролове, какво ли ще е на самите избори?


04 Октомври 2018 20:44 | Петрова
Оценка:
-19
 (
19
 гласа)

Докато пишете долни коментари и клевети, Камбитов пише история. Напред, Наско!


04 Октомври 2018 20:45 | Георги
Оценка:
-13
 (
15
 гласа)

Тролчета червени, с пръст чета зелени, Дядо Мраз ли ви почерпи нова бира да усети. Май не се разбрахте, Камбата е пич, а навред и около вас е кич. И сега сериозно, Камбитов е един от най работещите кметове.. Доказано е! А сега ви прави и показно. В последно време успя да направи неща, които никой не иска да поеме на плещите си, все някой нещо отлагаше, Камбитов се на и го прави


04 Октомври 2018 20:47 | Реалист
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Ако човек е от друг град и чете коментарите тук ще помисли, че града цъфи, откриват се фабрики и заводи, заплатите са европейски, младите се завръщат от чужбина и сф да се развиват в собствения си град, студентите се увеличават, а истината е малко или по скоро много по различна, все пак цифрите не са червени или сини- Благоевград е най бедния град в Европейския съюз, благодарение на политиката на правителството на герб и на местно ниво на кмета.


04 Октомври 2018 20:51 | Кака Лара
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Г-грабят Е- от Европа Р-рушат Б-България, това е абривиатурата герб.


04 Октомври 2018 20:51 | Илияна
Оценка:
-11
 (
17
 гласа)

Много дървени философи, Благоевград бил най-бедния, ми че то ясно обясниха, че става въпрос за областта. Безработицата е най-голяма у родните ви села, бе тролчета, таам, на края на Благоевградска област


04 Октомври 2018 20:52 | Малкия Петърчо
Оценка:
-14
 (
14
 гласа)

Когато работиш и се доказва, винаги има хора, които да завиждат и мразят и то да мразят дълбоко. Кметът работи, доказал се професионалист, политик, човек с ГЛАВНО Ч. Грижи се за обществото, за гражданите и Милее за града. Кметът е този, който заслужава да бъде КМЕТ


04 Октомври 2018 20:53 | Буба
Оценка:
-17
 (
17
 гласа)

Кмете, ти си достоен! Възхищавам ти се. Дерзай


04 Октомври 2018 20:54 | Ъпсурт
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Нормално ли е да се хвърлят милиони за парк, да го рекламираш, а да е заключен за гражданите.


04 Октомври 2018 20:56 | Чефо
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Абе човекът може би се старае, да обновява Благоевград, къде от желание да се докаже, къде от финансовите стимули, които строителните фирми му връщат, но да живееш в София и да си кмет на Благоевград е наистина смешни и много несериозно!




04 Октомври 2018 20:56 | Фен на Пирин
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Кмете, защо като е можеш да осигуриш пари за отбора не го дадеш на хора, които имат интерес? Ясно е, че заедно с кучката и Венко перете пари чрез футболния клуб, ясно е, че излъга хората като обеша силен отбор, козирка и нова трибуна, но идват избори.


04 Октомври 2018 20:58 | Ъпсурт
Оценка:
19
 (
19
 гласа)

Като града не е най бедния защо обезлюдява, защо младите хора масово напускат града в посока София или чужбина, защо заплатите са най ниските в България?


04 Октомври 2018 21:00 | Илияна
Оценка:
-18
 (
18
 гласа)

Много дървени философи, Благоевград бил най-бедния, ми че то ясно обясниха, че става въпрос за областта. Безработицата е най-голяма у родните ви села, бе тролчета, таам, на края на Благоевградска област


04 Октомври 2018 21:01 | Надзирател
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Наско-зарята си направи ливада с лампи в родното си село Падеш за да рита, когато е
в отпуск от Бобов дол.


04 Октомври 2018 21:02 | Путин
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Не си копирайте мненията бе герберасти


04 Октомври 2018 21:05 | Надзирател от Бобов дол
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Буда начело на държавата резултат- най бедната държава в Европа, Насо начело на Благоевград, резултат- най бедния град в България. Спокойна нощ герберасти.


04 Октомври 2018 21:06 | Паола
Оценка:
-14
 (
14
 гласа)

Камбитов трън ви е в очите,
А властта остава във мечтите,
Я, по-добре се примирете,
Раните си оближете!

Камбитов си е кмет мечта,
Кмет на всички времена.
Вие пак сте шеста глуха,
На кой не му изнася да го ….





04 Октомври 2018 21:07 |
Оценка:
-13
 (
13
 гласа)

Браво!!! Само напред и нагоре! Кмете,
можете го и Ви се възхищавам. Продължавайте само така, ще има много недоброжелатели, но не се предавайте.!


04 Октомври 2018 21:12 | Petq
Оценка:
-14
 (
14
 гласа)

Спрете бе хора! Започнете да мислите позитивно .Камбитов направи повече от всички лъжци и доказа че се работи !Какво направиха предходните? Какво му оставиха? С този ресурс който има той направи много повече от всички преди него! Адмирации!




04 Октомври 2018 21:13 | 123
Оценка:
-15
 (
15
 гласа)

Леле, само комплексари във форума. Нереализирани платени тролове. Успех, кмете, с теб сме. Най-добрият кмет.


04 Октомври 2018 21:18 | Хой
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Даааа, наиои а платени герберасти във форума.


04 Октомври 2018 21:20 | Благоевградчанин
Оценка:
-14
 (
16
 гласа)

Тия дето пишат против кмета, изобщо от Благоевград ли са. Май са някакви външни хейтъри, защото, ако живееха в Благоевград нямаше да пишат такива малоумщини. Търпим някакви неудобства, заради ремонтите, но резултатът ще си заслужава. Градът ни ще стане по-хубаво място.


04 Октомври 2018 21:35 | Barcode
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Все едно влага собствени пари в този град, а не от Европа, които ние ще връщаме или от бюджета, който ние пълним с данъците, които плащаме.
То хвалби, то чудо! То наглост, но всичко върви пред народ с много ниско познание по социална организация.
С наши пари си помпа мускулите и мие лице.
Все едно лекар да се тупа в гърдите, че ни е лекувал с лекарства и консумативи, които е купил специално за нас от аптека, а не от дадени му такива от здравните ни вноски и данъци
СМЕХ!


04 Октомври 2018 21:37 | Борис
Оценка:
-15
 (
15
 гласа)

айде връщайте се на село.. явно е, че не сте от благоегврад и нищо не разбирате щом не вижтаде камбитов колко много нарпави за благоегврад. обратно се връщайте. тук трябва да останем хора които си обичат града и ценят това което се прави


04 Октомври 2018 21:39 | калоян
Оценка:
-13
 (
13
 гласа)

Що не цените всичко тва, което се направи и се прави за града? вие не заслужавате нищо. живейте си в мизерия, като все недоволствате


04 Октомври 2018 21:43 | Орлин махала
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Кмета е от село, държавните калинки също, джумалиите искаме Крадлитов да се маха.


04 Октомври 2018 21:43 | Паола
Оценка:
-15
 (
15
 гласа)

"Ода" за комуниста

Гладят ризи, панталони и балтони,
но ще си останат със смачкани фасони,
алчни за пари и власт...
за пари ще продадат и вас...

Комунистът нрава не мени,
комунистът иска слава и пари,
Без да се замисли той руши,
комунизмът моделира демонски души!


04 Октомври 2018 21:45 | Кума Лиса
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Благоевград е беден, сив и обезлюден град, да живее падешкия тарикат


04 Октомври 2018 21:48 | Пит
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Явно поета е обладн анално от червен хой и го е избил на рими.


04 Октомври 2018 21:50 | Чичо
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Герберастите уж мразят комунетата пък ще сложат червени плочки пред общината


04 Октомври 2018 21:52 | Хан Соло
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Герб е име на болест, да останем здрави българи.


04 Октомври 2018 21:55 | Балабан Асенов
Оценка:
-14
 (
18
 гласа)

Забравихте всичко - Кръста, ремонта на Спортния интернат, който не беше пипнат десетки години, зала "22 септември", в която имаше плъхове. Децата ни плуваха в басейн, в който имаше авариии и то през ден през ден.... И не само, мога да продължавам, и ще, защото най-голямата болест на едно обществено е злобата, завистта. Много болен народ! Не се ли срамувате да плюете и клеветите. Всичко, което в момента се прави е финансирано с европейски средства.


04 Октомври 2018 22:00 | К Паскал
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

Ей по мое време така не ме обсъждате бе, ясно камбитов много е работил щом толко го плюете .Що не вземе да направи като мен стани си един министър и се мани от тоя смотан град, остави ги на село да заприличат,


04 Октомври 2018 22:02 | българи юнаци
Оценка:
-14
 (
14
 гласа)

За червените хмери, вече е време да лягат. Чичо Станишев ще дойде да им прочете приказка за лека нощ, а дядо Първанов ще ги цунка, пак за лека нощ. Демокрацията е жиеа в Благодарение на кмета Камбитов. Затова ще продължи да бъде кмет още един мандат.


04 Октомври 2018 22:05 | Сия
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

K Паскал, точно това заслужават в тоя град, да им дойде нЕкой крадлив селяк, без мисъл в главата. Нагъл и безочлив, да ги видим тогава. Чудя му се на Камбитов откъде тоя хъс, да прави толкова неща за града. Ама хората са казали "Храни куче, да те лае"


04 Октомври 2018 22:05 | Димитрина
Оценка:
-13
 (
15
 гласа)

Събирайте информация преди да плюете бе. Като стадо овце сте. Прочетете някоя жълта новина и почвате да вярвате, без да се поинтересувате дали е истина. Бива ли да сте такова жалко племе. Срам ме е че сте част от българския народ. Не благодарни, бездарни, бедни, тъжни души.
Относно кмета, какво да кажа, човекът работи, действа, полага усилия, средства, акъл, труд. Но, уви, вие не заслужавате.


04 Октомври 2018 22:06 | Паола
Оценка:
-16
 (
18
 гласа)

Камбитов трън ви е в очите,
А властта остава във мечтите,
Я, по-добре се примирете,
Раните си оближете!
Камбитов си е кмет мечта,
Кмет на всички времена.
Вие пак сте шеста глуха,
На кой не му изнася да го ….



04 Октомври 2018 22:08 | Лина
Оценка:
-14
 (
18
 гласа)

Детски градини, детски площадки ремонт на училища, кръгови, асфалтиране на Бодрост, спортен интернат, спортен комплекс, басейни, паркове, градинки, алеи и зелени площи, европейски проекти, саниране на блокове, саниране на пожарна и полиция, ремонт на община, ремонт на площад, изграждане на нови места за отдих, инфраструктура, велоалеи, култура, фестивали - музикални, театрални, литературни, детски театрални, футболни, лека атлетика, мотокрос, шахмат, Франкофоли, блус и джаз, Бг Радио.... Всичко това е САМО ЧАСТ ОТ ОТЛИЧНАТА РАБОТА НА КМЕТА КАМБИТОВ. И ще има още много, мноооого


04 Октомври 2018 22:09 | Гражданин
Оценка:
-14
 (
18
 гласа)

Кмет за пример! Номер 1! Успех!


04 Октомври 2018 22:10 | старогражданин
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

В Герб има и свестни хора. До сега да са запалили държавата с фоеверки, ако бяха само от инкубатора на Ушев.


04 Октомври 2018 22:15 | Христова
Оценка:
-14
 (
18
 гласа)

Благодаря на г-н Камбитов, живея в саниран блок, благодарение на него. Не содарниамо аз всички съседи са му много благ



04 Октомври 2018 22:17 | Христова
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

*благодарни


04 Октомври 2018 22:46 | Чавдар
Оценка:
-13
 (
19
 гласа)

Камбитов е един--вечен и непобедим!


04 Октомври 2018 23:21 | Паола
Оценка:
-15
 (
19
 гласа)

Дали Владимир е, или Калоян,
Все е тая... все е срам,
За кметско място те се борят,
Плюят мажат, лъжат, спорят.

Силата не им е в политиката,
Повече отива им мотиката,
И защото те са слаби опоненти,
Клевети разпространяват, вместо аргументи


05 Октомври 2018 05:43 | Хан Соло
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Герб=гроб


05 Октомври 2018 06:41 | Ризова
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

Детски градини, детски площадки ремонт на училища, кръгови, асфалтиране на Бодрост, спортен интернат, спортен комплекс, басейни, паркове, градинки, алеи и зелени площи, европейски проекти, саниране на блокове, саниране на пожарна и полиция, ремонт на община, ремонт на площад, изграждане на нови места за отдих, инфраструктура, велоалеи, култура, фестивали - музикални, театрални, литературни, детски театрални, футболни, лека атлетика, мотокрос, шахмат, Франкофоли, блус и джаз, Бг Радио.... Всичко това е САМО ЧАСТ ОТ ОТЛИЧНАТА РАБОТА НА КМЕТА КАМБИТОВ. И ще има още много, мноооого


05 Октомври 2018 06:47 | John
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Най-добрия показател е - хората. Ако идват в града да учат, работят, просто да живеят е добре. Но, ако бягат в чужбина и другите градове .....
Градинки, франкофони, саниране се прави за да се усвоят и присвоят средства. Заплати по 600 лв, ако изобщо ги има и голи приказки, е браво.
Наглост и безочие....


05 Октомври 2018 07:56 | Д-р Василева
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Моля г-н Камбитов да се разходи но алеята до парк Бачиново, за да се \" наслади\"от чистота и зеленината !Така се грижат от Биострой!


05 Октомври 2018 08:02 | Ваня
Оценка:
-15
 (
19
 гласа)

Камбитов е най-доброто нещо, което можеше и може да се случи на Благоевград.


05 Октомври 2018 08:06 | Росица
Оценка:
-10
 (
16
 гласа)

Има толкова злобни, дребни душици. Как ви позволява съвестта да плете срещу всичко, което се прави в този град. И престанете вече с вашите данъци, всичко се прави с европейски средства


05 Октомври 2018 08:16 | Р.Димитрова
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Г-н Кмете, живея на ул. Славянска и всеки ден отивайки и връщайки за работа минавам по край блока където клуба на пенсионера. Този блок освен, че грозен и много опасен, мазилката пада .Всеки ден
от минават хиляди хора. Вие там паркирате вашата кола и колите на Общината, вземете мерки да стане късно! Там паркират и вашите гости! Моля ви нека не грози повече новият площад и Общината!


05 Октомври 2018 08:46 | Атанас
Оценка:
-13
 (
17
 гласа)

Честит празник, благоевградчани! Честит празник, кмете, бъдете все така успешен!


05 Октомври 2018 08:51 |
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

Честит празник на всички ! Посрещнете освобождението с радост и преклонение пред делото на ..Камбитов !


05 Октомври 2018 09:00 | българи юнаци
Оценка:
-11
 (
13
 гласа)

Кмета е пример за другите градоначалници в България и това само в червените гниди в Благоевград не искат и не могат да то разберат. Но нищо вече не останахте, до края на следващия мандат на Камбитов вече няма да ви има.


05 Октомври 2018 09:31 | смешко
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Благоевград стана най-смешният град под управлението на този КМЕТ
постоянно ни осъждат различни институции и граждани, взимане и изпълнение на незаконосъобразни решения, постоянно ни дават по господари на ефира, по Нова за вело алеите, падналия мол, конете в Еленово и т. н. и т. н.


05 Октомври 2018 09:48 | !!!!!!!!
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

И нова и стара глурпости дават търсят баластра моабети не ми ги споменавайте господарите на блъфа и у софия има коне има ремонти има скандали ма софиянци се кефят на кмета си а вие празни глави плюете


05 Октомври 2018 09:50 | червените
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

червените не сме толкова зли като зелените пемпените и разни други измислени герои .вижда се направеното от камбитов но се виждат и ясно изразени проблеми .няма работа за хората куца социалната дейност, верно е че градът обезлюдява но това е тенденция на всякъде .предпочитам камбитов пред някои друг


05 Октомври 2018 09:58 | Д-р Георги Георгиев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Кмете, какво правите с новите гробища? Местата свършиха - разширение няма! Това е въпрос към Камбитов. Моля не коментирайте, това е сериозно!


05 Октомври 2018 10:48 | каспаров
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Поне днес на празника оставете омразата встрани, нека уважим това за което са се борили нашите предци. За да ни има нас и да живеем сега. Всичко е преходно, но историята ще помни делата на всеки. Честит празник!


05 Октомври 2018 11:14 | Росица
Оценка:
-9
 (
9
 гласа)

Саниране, площадки, спортни зали, инфраструктура..... Това прави Камбитов. Вие явно сте способни само да плюете


05 Октомври 2018 12:21 | До Иван
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Депото трябваше да е готово при Паскалев, но защото някой не си беше мръднал и малкия пръст, сега прехвърляте тежестта върху Камбитов. Последният беше този, който направи първата крачка за реализиране на депото и извървя всяко стъпало, така че да имаме доп съвсем скоро. През цялото време някой се опитваше да о спъне, я, псевдо еколози, я служебни правителства - врагове на народа. Въпреки всичко той успя. И с какво е*а майката на града, да ми кажеш. Затова, че се правят неотложни ремонти на компроментирания център, с това, че промени облика на кварталите, с това, че обнови базите, в които децата спортуват. С кое?


05 Октомври 2018 12:27 | Красимир
Оценка:
-8
 (
8
 гласа)

Днес Благоевград 106 години свобода, ама всъщност са 7 години на възкръсване на Благоевград, след като червени, зелени, сили, оранжеви, бели и какви ли още не партии се опитаха да го ограбят. Е, успяха. Оставиха след себе си грешки, които един човек, който работи за нас, трябва да оправя. Не е лесно, когато имаш порутена къща да я съградиш. Или я буташ или ти отнема години, за да я реставрираш. Сега може да има недоволни, и на мен ме ми е кеф да е прахоляк, разбит център, но базирайки се на предходното ми изречение, ще кажа, че вярвам и с нетърпение очаквам да видя реставрираното. Успех!


05 Октомври 2018 16:33 | Дончо
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Честит празник, благоевградчани! Кметът Кмабитов събуди една дата, която всеки един от нас трябва да помни и почита! Той успя да събуди родолюбието в гражданите именно с организацията и подготовката на тези чествания. Събития, от които ти настръхва косата, и сърцето тупти ускорено, защото емоцията и гордостта те обхващат. Браво, г-н Камбитов! Ви е сте гордост за града ни!


05 Октомври 2018 17:07 | благоевград
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

лъсват им лъжите обирите и малоумните енженерни изпълнения дори по тв и тоя пак най нагло си знае неговата развиваме се и т. н..... брат развиват се кенеди метал и приближените ти фирми от там натам всичко е в задника.... немало измислена технология да стават нещата за 2 дни..... кмете простако хората за времето от април до октомври строят 30 етажни сгради със зелени площи навсякъде ....твойте хора от бг ленд не могат 6месеца 400м улица да направят .....тва е смехотворно бре ако ще не водопровода да сменявате.... абсурдни глупости..... ми едни елементарни пешеходни не мажете боядисате трайно..... и кво гениално решение намерихте..... изделкахте 1см асфалт по пътеките та да може в дупките да се събира боята да личи по дълго от 9дене ....абсурди..... общината ок напълни я с млади хора... ама всеки е на некой син щерка любовница племенник.... ае моля ви се не сме малоумни. или сме щом не ви търсим сметка на очевидните грабежи значи сме малоумно стадо принизено да чалга беен


05 Октомври 2018 17:14 | паскалев
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Къде бе ги правят тези 30 етажни сгради, сигурно в Дубай, но не и тук. За улица Марица е написсно точно и ясно, като за теб малумнико, краен срок 2 ноемрви. Ей що загубен народ.


05 Октомври 2018 17:33 | Дима
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Палячо е така наречения д- р Камбитов. Човек, който не се е доказал професионално в това за което е учил ..., няма как да бъде авторитет за града
Смешник


05 Октомври 2018 17:53 | Добрич
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

От доста години живея и работя в Благоевград. Наистина доста направи кметът Камбитов, разкрасява се градът, има много санирани блокове, газифицирани, оправя се площадът. Какво повече може да направи Камбитов в дадената ситуация - направил е максимума при управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов. Привлече доста средства от Борисов - даже при посещенията на Борисов в града е обидно, че подчинените му трябва толкова да се лигавят и подмазват в негово присъствие. Камбитов доста ниско трябва да пада, за да получи финансирането. Но защо има едно такова усещане за безперспективност в града. Не упреквам тук Камбитов, а цялото управление на държавата. Няма никакви работни места, дори в “Булгартабак“ вървят съкращения. Единствено Американският университет е долу-горе добър работодател и осигурява някакво препитание. И там обаче предстоят реформи. Няма никаква работа за младите хора. ГЕРБ трябва да мисли да развива икономиката на градовете, не само да усвоява европейски пари за разкрасяване и пътища.


05 Октомври 2018 19:46 | Ще да прави техно-град
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

А онова, което управлението на града направи е ГСФ - град със затихващи функции.
Да сменяш плочките и да павиш "фестивали" с готови пари е далеч по-лесно от това да привлечеш инвеститори, да въведеш ред в градската пътна инфраструктура, да развиваш иновативни училища... но е удобна форма за крадене... А в това изглежда е съюзът на вси съветници, независимо от коя партия са... И точно тук е сила на кмета: вкарал ги е в кюпа за жълти стотинки и си плаща на порковиветлите... Честит празник...


05 Октомври 2018 21:32 | За опиянени подлизурковци
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

"Един пример. Рудолф Джулиано е кмет на Ню Йорк два мандата – от 1994 до 2001 г. Сложна личност, преживял упреци, възходи и сривове. През периода му на кмет се случват някои знаменателни неща. Престъпността в града спада с 42%. Кражбите на автомобили намаляват с около 60 на сто! Местните данъци и такси намаляват с 21%. Жизненият стандарт на нюйоркчани се повишава почти два пъти. От „столица на престъпността“ Ню Йорк влиза в Топ 5 на най-безопасните за живеене градове в САЩ. "
Ах, колко е красив кмета...


06 Октомври 2018 00:32 | абе
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

КОНСКИ ДОФТОР


06 Октомври 2018 11:45 | паскалев
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Неуместно е сравнението между Ню Йорк и Благоевград. Противоречивата личност Джулиани едва ли са го разпъвали на кръст, като Камбитов. Защото нюйркчани прекарват повече време на работното си място, отколкото да седят по форумите и да бълват злоба и глупости. Въпросът е да бъде оставен човека да работи. А за да изкажеш негативния вот срещу него има избори. Отива гласуваш и точка. А тук не гласуват и после почват да изливат помия.


06 Октомври 2018 13:38 | Вяра
Оценка:
-7
 (
7
 гласа)

Браво, кмете, с теб сме!


06 Октомври 2018 21:20 | Да
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Време е да си ходите Г-н Камбитов. Смятам, че си оправихте добре финансовото положение, така че вървете си по- живо, по-здраво.


06 Октомври 2018 22:35 | liq
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

Мнооого смотаняци тук, или са двма-трима платени хейтъри. Това, което Камбитов направи и прави за града, никой не го е правил от времето, в което мина Корпуса


10 Декември 2018 10:14 | Боби
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Благоевград е беден, мрачен, на работа се назначават наши хора, кмета не приема граждани, крие се.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар