Победителят в “Dancing stars 2”, благоевградчанинът Светослав Василев

04 януари 2010 00:20   102 коментара   42557 прочита
Жорж Гатев се гордее с успеха на възпитаника на клуб “Арион” Светослав Василев
Жорж Гатев се гордее с успеха на възпитаника на клуб “Арион” Светослав Василев


Жорж Гатев се гордее с успеха на възпитаника на клуб “Арион” Светослав Василев

В I клас съученичката ми Катя Йорданова ме заведе в залата за тренировки и вече 14 г. не излизам оттам. Отказах участие на световно първенство заради шоуто. Не разбирам връстниците си, за които единствената цел е да отидат вечерта на заведение

- Светослав, как се оказахте един от участниците в “Dancing stars 2”?

- Съвсем случайно. От любопитство се явих на кастинга. Да пробвам, без надежда да съм 100 % вътре, още по-малко да спечеля този формат, но явно съдбата така е отредила.

- Кога разбрахте кой ще е вашият партньор в състезанието?

- До последно не знаех. На първия лайф ни запознаха със звездите, с които трябваше да танцуваме заедно, и всяка неделя ни даваха задачите за следващата седмица, като времето за подготовка бе 6 дни.

- Бианка Панова какъв партньор беше, все пак едно е да си гимнастик, съвсем различно танцьор? Мислите ли, че имахте късмет, че точно тя Ви се падна за партньор?

- Достатъчно беше, че тя е с много добра двигателна култура, освен това имахме еднакво мислене по отношение на идеите и движенията, затова работата бе лесна. Доколкото можах да я опозная за 3 месеца, мога да кажа, че тя е един изключително добър човек. Наистина мисля, че съм имал невероятен късмет като партньор с нея. Все пак тя е 9-кратен световен шампион, това говори за изключителна дисциплина. В интерес на истината, гимнастиката и танците са две коренно различни неща.

- Кой беше най-трудният ви за изпълнение танц?

- Може би румбата бе най-тежкият за нея танц и тя самата си го призна. Но накрая се получи добре, с много желание всичко става.

- За Вас кой танц бе “най-страшен”?

- Притеснявах се най-много от задачите, които не са в моята област на спортните танци - ориенталските, еротичните... Като кажат еротичен танц, всеки си представя, че трябва да има стриптийз, а не е така. На мен също ми бе интересно, защото бе нещо непознато, но точно затова и ме притесняваше. Мисля, че едно от най-важните неща, допринесли за успеха ни, е, че двамата с Бианка заедно изграждахме хореографията и имаше синхрон в творческите ни идеи. Имаше хореографии, които ни помагаха, най-вече за другите стилове, но ние винаги си прибавяхме по нещо от нас си, някога дори в последния ден правехме промени.

- Имаше ли момент, в който двамата имахте усещането, че може и да спечелите формата?

- Не, беше изненада и за нас. При зрителския вот аз не можех да се меря с Краси Радков, той е любимец на народа. Мисля, че подкрепата, която ни даде Илияна Раева като член на журито, бе решаваща. Тя припомни на публиката как всички са тръпнели пред телевизорите, когато Бианка е излизала на състезанията и как са плачели от гордост, когато заради нея е звучал българският химн. Струва ми се, че най-важното бе, че и двамата се забавлявахме докато репетирахме, затова и тренировките не бяха отегчителни и тежки и нещата се получаваха. На финала заложихме на една доста известна българска песен “Даньова мама”. Идеята за нея бе на съпруга на Бианка Панова Чавдар Нинов и в началото другите никак не я харесаха, но явно ни донесе късмет, въпреки че бе много трудна за танцуване, песента е много въздействаща.

- По колко време на ден работехте и при какви условия?

- В началото, когато имахме по 1 задача, тренирахме по 3 часа на ден в залата в Зимния дворец. После стана по-сложно, защото имахме по 2 танца да подготвяме на седмица и тренирахме по 5 часа. Условията бяха много добри, имаше достатъчно зали всички да тренират спокойно.

- От колко години се занимавате със спортни танци?

- От 14 г., в I клас започнах в благоевградския клуб “Арион” на Жорж Гатев.

- Вероятно сте работили с много треньори, кого няма да забравите, кой Ви е бил най-полезен?

- От всеки се учи, малко или много всеки учител е полезен за ученика. Първия ми треньор Илиян Котев няма да забравя.

- Помните ли първата си партньорка?

- Да, разбира се. Това бе Екатерина Йорданова /б.р. дъщерята на Й. Йорданов- Жъчката/, близо 2 години танцувахме заедно, но много се карахме. Аз по принцип съм тихичък и скромен, но с Катя бяхме като два остри камъка. Тя отдавна не се занимава със спортни танци, но аз няма как да не съм й признателен за това, че в I клас ме хвана за ръката и ме отведе в залата за тренировки. С Катя бяхме съученици от I до VII клас.

- В какви състезания сте участвал за изминалите 14 години?

- От 3 години съм в националния отбор на България, за 2009 г. съм втори в ранглистата на страната ни, трети съм в шампионата за латиноамерикански танци и III място в дисциплината 10 танца - латина и стандарт. По времето, когато танцувах в “Арион”, пътувахме много на състезания - в Париж, в Гърция, Македония, Сърбия. Бях единствен представител на България на европейско първенство тази година, класирах се за участие в световно първенство, но се отказах от този шанс заради “Dancing stars 2”.

- Не съжалявате ли, все пак не може да се сравнява световно първенство с телевизионен шоуформат, пък макар и популярен.

- Не съжалявам, догодина може пак да се класирам за световно, това не е невъзможно, но емоцията от шоуто няма как да изживея отново. Притеснението преди да изляза на сцената, пред камерите и журито бе същото, както преди да изляза на състезание. Питал съм и Бианка и тя ми е казвала, че също е напрегната, въпреки че зад гърба си има толкова много състезания и спечелени титли. Това шоу ми даде много. Освен запознанствата и приятелствата с много интересни хора ми даде още и бизнес предложения за работа като треньор. Доста врати се отварят. Имам едногодишен договор със “7/8” на Слави Трифонов, но той не ми забранява да участвам в спортни състезания. Сигурен съм, че участието и победата ми е добре за визитката ми, за CV-то ми.

- Какви са отношенията ви с Бианка Панова, в жълтата преса имаше публикации за интимни контакти между вас двамата...

- Това са пълни измислици, с нея станахме, надявам се, добри приятели. Тя е великолепен човек, има чудесно семейство. Продължаваме да поддържаме връзка и сега, тя си замина за Испания, където живее. Има идея да направи школа и ме покани като треньор, но все още е рано да го коментирам.

- Занимавате се със скъп спорт, как се справяте финансово?

- С много лишения и благодарение на майка ми, която винаги ме е подкрепяла и е правила и невъзможното за мен, не ме е лишила от удоволствието да се развивам като танцьор и аз съм й безкрайно благодарен за това. Наистина това е скъп спорт, на сезон от 6 месеца са нужни поне два чифта обувки - за латино и за стандарт, всеки е по около 200 лв. Костюмите също са доста скъпи. Уроците, без които няма как да напредваш, са минимум по 50 евро на двойка за 45 минути и няма смисъл да взимаш под 10 часа. Националният отбор ни подсигурява 3 пътувания за годината извън страната като транспорт и нощувка, както и по един екип - анцуг и един сак. Вярно е, че повечето от танцьорите се отказват именно по финансови причини. Много е трудно. Почти е невъзможно да намериш спонсор. Победите на състезания не ти носят финансови бонуси.

- Как приеха участието ви в шоуто колегите и треньорите от клуба, в който тренирате и работите?

- В началото на “Dancing stars 2” не получих тяхната подкрепа, притесняваха се как ще се представя, от друга страна лиших себе си и партньорката ми от един сезон, който бе начертан вече като ангажименти - за тези 3 месеца имахме излизания в чужбина на състезания всяка седмица. Лиших клуба от себе си и партньорката ми Любомира Петкова, но с нея заедно се явихме на кастинга и предварително се бяхме разбрали, ако някой има късмет, да го използва. Нямаме конфликт помежду си и ако тя бе избрана да участва в шоуто, а не аз, щях да я подкрепям и да й се радвам, както тя направи за мен.

- Откога тренирате във Велинград?

- От няколко години, откакто закриха “Арион”. Още преди да завърша средно образование, пътувах всеки уикенд до Велинград. Предпочетох този клуб, защото е доста авторитетен, а и ми предложиха много добра партньорка. В началото ми беше много трудно, но издържах този ужасен период. Работех като сервитьор вечер, дадоха ми и една школа към клуба, но се налагаше със собствения ми треньор да преподавам в една зала, а това на практика се оказа невъзможно. През последните дни с Жорж Гатев имахме разговори и той коментира, че не е изключено в Благоевград да се възроди клуб “Арион” и аз да се върна като треньор. Отварянето отново на клуб по спортни танци в родния ми град би било огромно богатство за децата и младите хора. В

“Арион” всяка година са тренирали около 200 деца . Нека припомня, че ние бяхме “златното поколение” на клуб “Арион”, Борислав Атанасов миналата година бе на крачка от първото място в “Танцувай с мен 2”, на 21 г. аз съм постигнал не малко и с основание г-н Гатев се гордее с всички нас, защото ние защитихме достойно името на клуба.

- Имали ли сте гафове на състезания?

- Не си спомням годината, май бях в V клас, но инцидентът няма да забравя - в Скопие на едно от състезанията за “Арион” ми се скъсал панталонът. Целият крачол се разпрал, а съотборниците ми не смеят да ми кажат, за да не се притесня и да откажа да изляза за следващата серия. Установих го едва след третия кръг, питам ги защо не са ми казали, а те ми се смееха. И такива неща се случват. Най-неприятните инциденти са като се закачи токчето на обувката на дамата в роклята й, стигало се е дори до скъсване на роклята, никой не е застрахован от такива неща, но е важно те да не повлияят на психиката ти и на танца.

- От какво Ви лишиха тренировките през годините? Не искахте ли като ученик, а и сега, да ходите с приятелите си по дискотеките и заведенията?

- Искал съм, но знаех, че това не е правилният път. Предпочитал съм да съм в друга среда - на танцьори, спортисти, повече ми харесваше да се събирам с хора, с които имам общи интереси, и до днес е така. Продължавам да тренирам всеки ден, преди да почне шоуто имах по 2 тренировки от по 3 часа на ден. Дисциплината и търпението, на които те учат спортът, са много важни, защото нищо не идва само. Честно казано, не мога да си представя, че животът ми ще е без ангажименти, без тренировки, без нещо, към което да се стремя, а така живеят болшинството от връстниците ми. “Наваксват” безделието в дискотеките. На приятелите ми им казвам: Занимавайте се с нещо, не се оставяйте така, не е нормално целта на живота ти да е в коя кръчма да отидеш довечера!

- Кой се радва най-много на титлата и победата Ви в шоуто?

- Може би близките ми, майка ми е най-върлият ми фен и много емоционално го прие, а аз й казах: Имало е защо да търпим всички лишения.

- Имате ли сериозна връзка с момиче?

- Не, засега. Не се застоявам на едно място, вероятно това е причината.

- Как си представяте следващите 5 години от живота Ви?

- Като треньор в Благоевград. Пожелавам си само здраве.


Още за: Св. Василев   шоу   танци   Още от: Отблизо

Принтирай статия
102 коментара
04 Януари 2010 23:54 | анонимен
Оценка:
41
 (
77
 гласа)

Смея да твърдя , че Светльо не казва цялата истина. Първият треньор на Светльо е Десислава Петачка. Благодарение на нея се е изградил като такава личност! Познавам Светльо , и съм сигурен , че това не са негови думи, а това е дело на по-възрастния човек на снимката!!!!!!!


05 Януари 2010 05:13 | Ели Иванова Тунтева
Оценка:
1
 (
37
 гласа)

БРАВО ЦВЕТЛЬО!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ МНОГО ,МНОГО БЪДЕЩИ УСПЕХИ!!!ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА НА ТЕБ И НА ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО!


06 Януари 2010 21:59 | ани
Оценка:
29
 (
39
 гласа)

да , чувала съм за това момиче! била добър тренъор и човек , браво!
за интервюто по горе се заинтересувах от други подбуди.


06 Януари 2010 22:17 | ани
Оценка:
33
 (
41
 гласа)

чета и невярвам на очите си ?
Деска, ние знаем коя си ! Браво на резултатите ти! обичаме те!


06 Януари 2010 23:55 | dimrichka
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

има голияма цензура , ама ще кажа:
САМО ДЕСИ, ДЕСИ , ДЕСИ ,ДЕСИ , СЕСИ ДЕСИ , ДЕСИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КАЖИ ИСТИНАТА..................


07 Януари 2010 00:10 | cezar
Оценка:
21
 (
29
 гласа)

здравейте, след като беше изтрито моето изявление......искам да иформирам за неистините в по-горното интервю! това са пасквили и глупости .
поздравления за светлъо, такъв недостоен човек отдавна не съм виждала.
знаеш , че в един момент колко неща ще се кажат и си неблагодарник на иконата за теб ...
иницяли Д. П.


07 Януари 2010 00:13 | cezar
Оценка:
63
 (
73
 гласа)

с иницяли Д.П. , как поне не ий каза именцето бе ?
как ней подари цвете?
как се изказваш?
боже пази Д.П. от такива сътезатели


07 Януари 2010 00:33 | eli
Оценка:
22
 (
34
 гласа)

Да , имате право , Светльо е един неблагодарник! Колко нещта е направил този клуб Импулс Велинград за него , а той как се отблагодари!!! ?????????!!!!!!!!!!!!


07 Януари 2010 00:34 | dimitrichka
Оценка:
24
 (
34
 гласа)

каде са другите благоевградски сътезатели с много повече резултати ?
такива като : Христо Гръчки - 10 пъти шампион на БГ
Елена Думанова - медалист от много Национални и междунаросдни Турнири
и от кои клуб бяха те , а светлъо?
А, Деси спомняшли си я?
браво василев / ти си ......./


07 Януари 2010 00:47 | Ради
Оценка:
30
 (
40
 гласа)

Импулс е номер 1 и незаслузава , състезател като този СВетльо! Не го познавам лично , но имам приятели , които го познават и казват , че когато дошъл да танцува във Велинград е било единствено заради клуба - ИМПУЛС, ЗАЩОТО ТОЗИ КЛУБ Е ИМЕ , И ТО НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ , А И В ЧУЖБИНА И най- вече заради преподавателката Десислава Петачка. Доколкото знам тя съшто е от Благоевград!!!!!!!!!!!!!!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОЙ НЕ Е ДОСТОЕН ДА БЪДЕ В ТОЗИ КЛУБ!!!!!


07 Януари 2010 00:56 | Виктория Тунтева
Оценка:
23
 (
31
 гласа)

Смо едно нещто ще кажа ---- ГОСПОД БАВИ , НО НЕ ЗАБРАВИ!!!!! СВЕТЛИО ТИ СИ ............


07 Януари 2010 01:02 | Виктория Тунтева
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

ДА ТЕ ИЗГРАДЪТ ДА ТЕ ПОДКРЕПЪТ , А СЕГА ДА НЕ ГИ ПОМНИШ, ПАМЕТТА ТИ СЕ ГУБИ НЕЩО . МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВЯШ ОТКЪДЕ СИ ДОШЪЛ И КЪДЕ ТЕ ИЗПРАТИ ТОЗИ КЛУБ --ИМПУЛС , ВЪВ ВИСИНИТЕ ! ИМА ГОСПОД!


07 Януари 2010 10:23 | Иван
Оценка:
17
 (
31
 гласа)

СВЕТЛИО, СВЕТЛИО НЯМАМ ДУМИ, МНОГО СЕ ИЗЛОЖИ, АМА МНОООГО! В ТОВА ИНТЕРВЮ, МОЖЕ БИ САМО ИМЕНАТА СА ВИ ВЯРНИ !!!


07 Януари 2010 14:47 | ЦЕЗАР
Оценка:
27
 (
33
 гласа)

МАЙ, МНОГО СА ХОРАТА РАЗБРАЛИ ЗА СЛУЧАЯ:) , ТОВА СИ Е СКАНДАЛНО!
ПЪРВО КЪМ ТРЕНЪОР / И ТО ОТ СОБСТВЕНИЯ ТИ ГРАД / ДЕТО СЕ Е СКЪСВАЛА ОТ РАБОТА И ТЕ НАПРАВИ , ВТОРО ЗА ПАРТНЪОРКТА / МИ ТОВА МОМИЧЕ ЗАСЛУЖАВА ЦВЕТЯ БЕ ПИЧ, не само коментар /, ТРЕТО ТАЗИ БЯНКА МАЙ БЪРЗО ТЕ РИТНА:) , мъжа май няма идея за ваш общ танц в бъдеще:):):) , а може би песента светъова мама:)
С КОЙТО И ДА БЕШЕ ТЯ ВСЕ ЩЕ ШЕ ДА ПОБЕДИ!
ТЯ БЕ ЕДИНСТВЕНАТА ТАНЦЪОРКА В ТОЗИ ФОРМАТ ДЕТО ГО НАРИЧАШ , ЗАЩО НЕ СЕ СЪСТЕЗАВАХТЕ ВЪВ ФОРМАТ АКТЪОРСКО МАЙСТОРСТВО:) ДА ВИДИМ ТОГАВА СРЕЩУ ДРУГИТЕ КАТО КРАСИ , ГОДЖИ , ЕТИЕН И т.н.
ЧЕТВЪРТО БЛАГОДАРИ НА ГИМНАСТИЧЕСКАТА МАФИЯ В ШОУТО :) дето се подкрепят , а памбосчо тя си го купи пич ако не знаеш / много ви помагал , ама за кинти пак после ви съдийства супер и то случайно /
ЕДНАТА РЕВЕ , ДРУГАТА Я ХВАЛИ:) на финала и цяла БГ вярва! ти си беше един статист и толкова
ГОЛЯМ СМЯХ


07 Януари 2010 14:51 | ЦЕЗАР
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

питайте Дами и Господа къде са другите сътезатели от Благоевград и района, това е хубав въпрос, браво ?!
Гръчки, Думанова?
защо не ги хвалите , къде са им интервютата?


07 Януари 2010 14:59 | димитричка
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

имаше и едно малко момченце Сашко се казваше , пишете и за него МОЛЯ!
нямаго на хоризонта , ама и той бил добър


07 Януари 2010 15:34 | анонимен
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

срам , срам , срам !
и ти ли стана звезда:( с.в.
направо са те подредили яко , чак не мога добавя нищо:)


08 Януари 2010 13:13 | ГЕРГАНА ТИЛЕВА
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

Светлио , Светлио ГОЛЯМММММ ПАРЦАЛ СИ!!!!!! НЕЗНАЕХ , ЧЕ СИ ТАКЪВ ДУПЕДАВЕЦ!!!!!!


08 Януари 2010 13:20 | рико555
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Добре , че бяха МИЛЧЕВ И ПЕТАЧКА, да те направят Светлио! Коооооооооооолко нещта са направили за теб , а ти за тях ........................!!!!!!??????? , А ТИ КАК ИМ СЕ ОТПЛАЩАШ!!!


08 Януари 2010 14:22 | Кирил Георгиев
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Светлио е един използвач!!! Искам да го попитам , защо е отишъл във Велинград ??? От интервюто личи , че той харесва клуба в Благоевград , а аз за първи път чувам за този Благоевградски клуб! След като му харесва клуба в Благоевград, защо е отишъл във Велинград ????????????????? ДА ВИ КАЗА ЛИ , поразрових се и видях , че Велинградския клуб е наи-добрия в България , за втора поредна година!!! Трениорите са млади и амбициозни , постигат огромни успехи , А СВЕТЛИО Е ОТИШЪЛ ТАМ ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТОВА!!!!!!!!!!!! ЕТО ТОВА Е СВЕТЛИО ЕДИН И З П О Л З В А Ч !!!


08 Януари 2010 20:07 | анонимен
Оценка:
23
 (
35
 гласа)

как е възможно това
Светли аз съм едина от бившите състезатели на Арион и съм приятел на Импулс
много е хубаво всичко това което казваш но не бива да пренебрегваш хората които са те изградили като танцьор които са ти дали ръце в най-трудните ти моменти и не са ти взели дори и стотинка за всичко това
Нима не познаваш треньорите си Петачка и Милчев
Не е уважение това моето момче
И благодарност не е
Арион не съществува от преди много години
Арион умря в момента в който Гатев го обърна само на бизнес
Къде са Папучаров Димитров Драгнев Камчева Петачка Сарина Войнова и още много други на които в момента не мога да се сетя фамилни имена
Всички избягаха
И успеха на Деси е не благодарение на Арион
там е започнала а къде се е развила
Мило момче редно е да поднесеш своите извинения към трениорите си
Не си случайно и в национала
Пак благодарение на Деси и Милчев
ИЗВИНИ СЕ
Гатев само те подстрекава


09 Януари 2010 20:40 | анонимен
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Чета и немога да повярвам, това момче наистина няма срам!!! УЖАС!!! УЖАС!!! УЖАС!!!


10 Януари 2010 14:29 | анонимен
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Абе , пич ! Кажи , истината!!! Как може да лъжеш толкова нагло! Добре , че ИМПУЛС те вкара в националния отбор, ако си беше останал в а Благоевград , штеше да си като футболистите им, ПОСТОЯННА В група!!! ТИ СИ ЕДИН МЕРЗАВЕЦ!!!!!!!!!!


11 Януари 2010 18:56 | Наблюдател
Оценка:
31
 (
39
 гласа)

Само не знам как може да си такъв?!Кажи едно нещо,което Благоевградския клуб направи за теб?Заради тях ли си 3-ти на шампионата,заради тях ли си в националния отбор,заради тях ли си това,което си сега..и се гордееш толкова много,както се гордееш,че си се отказал от световно.Всичко дължиш на сегашните си трениори,които са прекрасни хора.Дължиш поне едно благодаря за това,че те приеха в клуба си,че те направиха това,което си.Това са хората,които прекарваха всяка минута с теб в залата и даваха от живота и времето си за теб,а ти накрая нищо не направи!Явно не разбираш какво загуби?Всеки иска да заема място в този клуб,а ти с лека ръка се отказа от това.И как може толкова лъжи да кажеш.Имената Десислава Петачка и Петър Милчев не ги ли помниш или прекалено ти се вдигна самочувствието?Това са хората,които до последно бяха до теб и не те оставиха никога!Ти какво направи за този клуб?Време е да осъзнаеш грешката си и да се извиниш!


11 Януари 2010 19:07 | .........
Оценка:
26
 (
32
 гласа)

въпроса,който беше зададен по-горе е много правилен!Замисляли ли сте се къде са всички състезатели на така "великия" клуб "Арион" ?????? Като започнем от Петачка,тя от къде тръгна и до къде стигна?! От Благоевград - към Велинград ! И стана най-добрата трениорка в България! Ми Светли ти от къде тръгна и къде отиде? Ми Каменов?Думанова?Гръчки? Всички се преместиха във Велинградския клуб "Импулс" , преди това някой познаваше ли ги? А сега има ли някой,който да не ги познава? .. От "Импулс" излизат най-добрите,жалко ,че ти не го разбра .


11 Януари 2010 22:29 | анонимен
Оценка:
17
 (
25
 гласа)

Ами , Светли я кажи сега, къде е Бианка ??? Защо те изостави ????????? Тя те използва , а ти и повярва, ГОЛЯМА ШМАТКА СИ !!!!!! А къде си сега????? вече никой не се сеща за теб!!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХ


12 Януари 2010 12:25 | Станислава Илиева
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Светлиоооо, ако не беше ИМПУЛС , до никъде нямаше да стигнеш. Какво ти даде Арион и Какво ти даде ИМПУЛС ????? НАПРАВИ МНОООГО ХУБАВА РАВНОСМЕТКА , ако изобщо можвш да правиш такава!!!


12 Януари 2010 12:35 | анонимен
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Няма да забравя това момче Светлио, дето нямаше пари какво да яде, имаше период дето нямаше къде да спи , а трениорите му помагаха във всичко, какво ли ненаправиха за него / дори повече от майка му , му помагаха/ , а сега как им се отблагодарява????? Светлио, ако съм на твое място , ще наведа глава и ще си призная грешката! Ако ли не, то това си е за теб , но Аз смятам , че Милчев и Петачка НИКГА НЯМА ДА ГИ ЗАБРАВИШ!!!!!


12 Януари 2010 16:56 | анонимен
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

здравейте, четох внимателно интервюто и анонсите /коментите/ бях и се чувствам член на клуба заедно с с.в. / той вече се пише с малки букви за мен /
но, все пак си го знам..........по много причини
светлъо, само едно:
до онзи ден не знаеше нищо , а още по зле беше крив в едно с мизерията !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! помнишли ме , пич:):):):)
ама имаше идея ..............................на двамата тренъори и се борихме
а, днес те гледам спретнат
ласнат и изоставен ........
това беше шоуто , а сега :):):):)
само за едно ще те критикувам : кви са тия глупости за клуба?
ти нещо забравящ: от къде излизащ и кой са ръководителите?
ще им го препратя лично....
а, и коментите за дискотеките / ми те излиза6 от там бе пич :):):) всяка вечер , кафета лайф и др. /
неща дето ги говорят по рекламите небива да използваш
много са шаблонни и същевременно ниски
не се прави на социален тип или миро от , каризма и той се друса :)
дано написаното излезе , че не сам много сигурен ж кирилица


12 Януари 2010 23:00 | анонимен
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

ох , милчев ако го разбере
ще има шоу
вирвайте ми


13 Януари 2010 10:34 | анонимен
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

здравейте:)
мисля , че има испунати още доста имена от геройте на снимката:)
като Любомира Петкова-партнъорка на същия с основна заслуга за неговите резултати.
друг човека за когото се сещам това е Мая Кондарева-тренъор в клуба , която му е помагала много.
а, като цяло не му се сърдете и съдете ! на него явно му е толкова потенцяла и най-вече умствения.
относно клуба мисля , че трябва да излезе с становище и изявление и то веднага


13 Януари 2010 14:01 | анонимен
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

искаме да каже нещо Петачка и после Милчев .....


14 Януари 2010 11:05 | анонимен
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

да нека Л. Петкова се спомене поне веднъж, не се споменаха и тренъори също , ама и / тя си има име:)/
ле-ле , това интервю е голям фал
и аз изкам милчев да каже нещо , предполагам 4е е осведомен?


14 Януари 2010 11:10 | анонимен
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

само ГОСПОЖИЦАТА!!!!!!!!!!!!!!
ОБИЧАМЕ Я!!!!!!!!!!!!!!!!!
Петачка е върха , а светлъо е недостоен за коментар ??????????????


14 Януари 2010 11:17 | анонимен
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Деси, аз съм майката на момичето с коментара по горе.
моля те бъди снисходителна към тези двама души , не ги познажам или поне единия
искам да знаеш едно , твърдо зад теб е и клуба , защото това е идея и вяра.


14 Януари 2010 22:26 | анонимен
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

много сте меки и деликатни , нещо пречили ви да кажем едни истини към него : за национален отбор, класация на европейско , а пък той мечтаел на за световно?:):):)
ми на това цяла БГ ще се смее, ако чуе как ще се класира:)
той явно си чете редовно този блог и не е вярвал , колко истини ще блеснат.
ама каквото повикаш , това се обажда
той няма и повече да се състезава , защото го е страх и знае другата истина , не за пред вестниците/ къде е в менделеевата таблица например:):):)


14 Януари 2010 22:34 | анонимен
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Искам си Милчев да каже нещо! Той е интелигентен мъж и много еродиран, мислия че той и Петачка мълчат от благоприличие!
говорете , не се притеснявайте ......
стига арогантност и пошлост
за мен ВИЕ сте големи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


14 Януари 2010 22:51 | .........
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Целият клуб винаги ще стой зад нашите трениори,така както те стояха и продължават да го правят за нас!!


14 Януари 2010 23:03 | анонимен
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

здравейте, в-к Струма нада ли има такава читаемост в сайта си по тема или блог ! както въпросната написана тема по-горе.
сериозните журналисти вече трябва да се само / сезират / или иницират за интеревю с ДЕСИСЛАВА ПЕТАЧКА / КОЯ Е ТЯ ? например ? какво е постигнала ? каде е ? и още?пишете не се пестете ? стига глупости !
ако , до два дни не ги чуя ще пиша потресаващи факти , доказуеми с протоколи от състезания , пък да видим кой е великия състезател/ и на клуба


14 Януари 2010 23:11 | анонимен
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

е, ама темата се чете нон-стоп браво ! нека се срами този дето я писа или стана повод най-вече ! аз ти препоръчвам едно : само гатев:0 и само гатев :0 и пак само гатев:)
много сте готини на снимката в едната идея / КАК ДА НИ ПОВЯРВАТ И ГИ ИЗЛАЖЕМ :)!/


14 Януари 2010 23:22 | анонимен
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

ле ле кво става тука? даже ще се изчервя? такъв цирк не съм очаквала?
само импулс и напред!


14 Януари 2010 23:29 | анонимен
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Искаме Деската да каже нещо! Тя е голяма личност с много успехи, ама е май и скромна!
кажи моля те, блгоев иска лидер , който заслужава да води танците!


15 Януари 2010 11:47 | анонимен
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

добре , че Милчев е шеф на националния отбор и го набута изкуствено в него , аз например харесвам любчето дето направи всичко двойката да е на ниво
а, пък звездата едва я спомена, а трети лица светослав не отваря и дума


16 Януари 2010 12:33 | анонимен
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

извинете , ама искам да защития светослав
не е лош приятел , даже голям купонджия ама и не мислия н, че това може той да го произведе като словоред:) в по-горното интервю
той си ми е любимец и си знаем говора и моженето .
тези думи са много хай и той неги използва:)


16 Януари 2010 12:34 | анонимен
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

аз пък Любка я клюпам , даже много !


16 Януари 2010 13:14 | анонимен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

да люб4ето не е почетено, ами за тренерите е направо катастрофа, няма вече кой даго приеме? да тренера от благоев, колко е найс бесз да е направил и една стъпка ?
много тъпа постъпка:0


17 Януари 2010 14:05 | анонимен
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Щом Клуба мълчи това е най старшното наказание!
никой май не иска да е това ниво -неговото!
говоря за Милчев и Петачка , Кондарева и така нататък.


17 Януари 2010 14:09 | анонимен
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Любка е герой , че го издържа:) питайте я :):):) , а за мнението на другите е ясно :):):)


17 Януари 2010 14:47 | анонимен
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

да тя можеше да се развие много повече , ако не се бе съобразила с него !


17 Януари 2010 20:14 | анонимен
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

и затова направила всичко да го откаже от участие в предавнето , ама пък той си стана
" звездъ":), а тя не :)


17 Януари 2010 22:09 | анонимен
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

глупости, люба винаги е била протеже на милчев, ако не беше светлъо никога не бие се класирала даже на половина, от това което са постигнали.
май тя си пише резюметата:)


18 Януари 2010 19:45 | анонимен
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

абе , любка си е любка / даже и негово протеже/! ама другото е невероятно? кой мозък го съчини това интервю? ми то голяма илюзия за общественото мнение и грандиозна лъжа.
вярвам , че журналиста се е постарал да изглади доста речта , ама смисъла е абсурден ако си от кухнята. било от шоуто , било от миналото на господина:)
питайте сашо , илян , георги от шоуто и ще се смеете:)


18 Януари 2010 21:54 | анонимен
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

заради светлъо , винаги съм прецакван или неоценен в клуба и на състезания, а днес пак му правите реклама
той незнае колко е 2+2


19 Януари 2010 13:43 | анонимен
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Ако не бяха Госпожицата и Господина, Светлио щеше да иде в Денсинг Старс, ама друг път,просто никога! Добре , че Милчев го покровителстваше , а Петачка даде всичко от себе си , та да може да кандидатства и да влезе в шоуто!!!!!!!!!! Та той не искаше да отиде в шоуто!!! Милчев , Петачка и Кондарева го подкрепиха в това начинание, а сега как им се отблагодарява!!!!!!!! НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!!!!!!!!!!! Няма да забравя, как Госпожицата му местеше краката,а Господина му правеше забелешки за хвата, сега тои не ги и споменава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМАМ ДУМИ!!!!!


19 Януари 2010 13:45 | анонимен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

ЛЕлеееееееееееееее, Светлио мнооого си се изложил !!! Но нали знаеш всичко си е за теб?!


21 Януари 2010 15:07 | анонимен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

засрами се бе !


21 Януари 2010 15:21 | анонимен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

абе за мен темата приключва! всичко е минало и никой нещо ново не може да покаже ! идват от новите звезди, поздрави за напрвеното......, импулс е върха! бог да прости миналите :), стига сте се сещали за стари пранги:)


21 Януари 2010 15:38 | анонимен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

светлю , кажи молят те! кога плю милчев и после му искаще мнението , пак после го почерни, ако той каже обратното ще ти се почерни проявата по-медийте! давайте господине, това е кощунство......


21 Януари 2010 22:02 | анонимен
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

ако познавате милчев ще знаете , че той никога няма да го направи: кухнята си е кухня и никой няма да влезе вътре и изкара рецептата:0!
нямам спомен да е побликувал и едно изявление против някого , а той може да се изказва Знаете:) и то добре. стига сте драскали по темата


21 Януари 2010 22:07 | анонимен
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

да му честит бащата/ на милчев/ с днешния празник:
Акушер номер едно на БГ за 2009 година, избран от съюза на лекарите и награден даже в любимия велинград
браво на фамилята и името му да се слави
живи и здрави да сте


21 Януари 2010 22:53 | анонимен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

импулс не е само велинград , той е система/ от няколко града/ , вяра и начин на живот !
кой ще каже обратното , нека го видим, чуем и знаем


22 Януари 2010 12:47 | анонимен
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

жалко, жалко , жалко за това дето е повод на писаниците по-горе и за всички.
това си е нашата бг истина / храни куче да те лае / , пак после и кво ?


23 Януари 2010 10:35 | анонимен
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

ниско , долно и гадно интервю!
само тези дето не знаят за какво иде реч може да му вярват!


24 Януари 2010 15:47 | анонимен
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

:):):) съгласен :):):)


25 Януари 2010 15:32 | анонимен
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Петкова , беше фаворит в първия кастинг за Д.С.2 ........, но поради липса на мъже сигурен останал сжетлъо , а после


25 Януари 2010 15:42 | анонимен
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

светлю е на 4етири места от последния в Европа ! моля за справка : http://www.spaeker.de/
06.06.2009 IDSF EUROPEAN TEN DANCE Hungary, Szombathely , ами за другите мизерии и неистини .....като Шампионат , Купи и друго бутане:)
а, той щял къде да се класираса ? за кое световно ?


25 Януари 2010 21:07 | анонимен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

:):):)


25 Януари 2010 21:12 | анонимен
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

леле, аз знам и за скоковете му с партнъорки като :
ЕЛИЦА ГРИГОРОВА
ДИАНА ЛУЧКОВА
ЛЮБОМИРА ПЕТКОВА
с тях колко танцови категории прескочи? и колко от ти я момичета трябваше да споменеш?
от С в В , после А клас и така международен , без дори да е направил и едно състезание за точки???


25 Януари 2010 21:16 | анонимен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

уважаеми Г-н Редактор ,
молим за вашата адекватна и навремена реакция
трябва да има интервю с друга личност , дори и с героя с.в.


25 Януари 2010 23:44 | анонимен
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Да, много правилно!!! Като се замисля , той наистина не е взел един клас / събирайки точки/. Добре , че бяха партньрките му , а те бяха доста..., но все го зарязваха!!!Защо ли ............... ПОМИСЛЕТЕ......!!!!!!!!:)))))))


26 Януари 2010 20:40 | анонимен
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Ох, ами това е също истина!
да ги почерпи :)


26 Януари 2010 21:45 | анонимен
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

амин и толкоз, по-голяма излагация от това няма как да стане
а, той си е мислил да е за добро


27 Януари 2010 13:25 | анонимен
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Думанова , Гръчки ? защо никой не пита за тия грешници ?


27 Януари 2010 22:47 | анонимен
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

здравейте, василев можеше да каже нещо за основния си конкурент и приятел от предаването : Георги Михов!!!
ДЕТО деляха една стая и мечтаха?!
а , сега :)? резил


28 Януари 2010 21:06 | анонимен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

престанете! стига сме правили реклама на главния герой.
това може би е най-малкото което се каза и написа
знаем си всички
100 % вот с главното : НЕ ТЕ Е СРАМ !


29 Януари 2010 09:40 | анонимен
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

вярно! нека всеки си решева , но пък това пример за предателство и егоизъм


31 Януари 2010 16:12 | анонимен
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

МИ да са 4естити 2500 посетитили , ако това не е срам :0 здраве му кажете !
браво с.в.:)


01 Февруари 2010 14:32 | анонимен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

резил и много пак много резил


02 Февруари 2010 13:47 | анонимен
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

моля, закриите темата или я затворете!
не искам да чета глупостите на един човек и после единодушния Вот на всички , то е ясно че с в си може и знае толкова . неведнъж е правил грешки и после пак способен на същото .с в не способен на изводи или поправки


03 Февруари 2010 12:59 | анонимен
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

За Благоев има само един единствен тренъор и това си е Деската, доказана и можеща!


11 Февруари 2010 21:25 | ФЕН
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

много съжалявам всички страни по темата, просто това интервю е било капката с която е преляла чашата!
познавам от близо тези хора и ИМПУЛС и казвам смело ТЕ него заслужават
ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ДВОЙКИ ОТ ИМПУЛС / без значение от град / и им желая успехи и много здраве!


15 Февруари 2010 14:44 | смешко
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

:)


15 Февруари 2010 20:44 | смешко
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

говорете много ми е кеф!


22 Февруари 2010 12:10 | тъпчо
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

светлъо, колко повече те бутаха и насърчаваха от мен ! а, ти си остана тъпо маке :):):)


22 Февруари 2010 21:04 | анонимен
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

уф, колко мирише тая статия или инетервю


22 Февруари 2010 21:16 | анонимен
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

любка си беше мъченик пък той стана герой ! не разбирам?


14 Март 2010 16:24 | анонимен
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

василев много си прост, вервай ми ! не съм вярвал да стигнеш такива висоти ?! нали си знаеш вече къде си след това писание :):):):)


29 Март 2010 15:33 | анонимен
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

от тук на сетне нека е светлина и много , ама много позитивизъм !
и аз не удобрявам това постно и мрасничко интервю


24 Май 2010 14:42 | шуши
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

туй му беше , амин!
вече няма смисъл от интервюто :):):):):):)


25 Юни 2010 23:51 | анонимен
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Добре че беше Илиян Котев и неговите ръководители, за да измъкнат Деси Петачка от забвение и да се върне отново на танцовия подиум. Нека не забравя и Деси че пълно доверие и старт като състезател и тренъор и' даде клуб "Арион" Благоевград, който е организирал международно състезание, работил е с най-добрите тренъори в България, като Андрей Тодоров, Добрина Паричкова и Траяна Зелямова от Бургас, Владимир и Анастасия Божилови от София и шампиона на Украйна г-н Алексей Одут. Моите уважения към клуб "Импулс" Велинград, но когато клуб Арион жънеше своите успехи, Петър Милчев беше все още състезател. Поздравления за постиженията на клуб Импулс, защото усилията на всеки един тренъор са огромни, за да изгради име, танцъори и колектив. Но историята е факт и трябва да се уважава. В Арион Бл. винаги се твореше и много опит от него са черпили всички млади кадри включително и Мая Кондарева, която беше буквално една година обгрижвана от сем. Гатеви ( сега пом. тренъор в Импулс), така и Деси Петачка


09 Юли 2010 15:02 | бойко
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Е , гатев или илян Вие ли си го писахте това :):):) то още няма живи или интересчии дето могат да изопачват информацията по тоя начин ? Ами , кои ви правеше двойките на тоя клуб ? май една ДЕСИ и МАЯ!? кои пиеше по кръчмите или се правеше на велик тогава , а ? ТЯ или вие ? другото инфо е за посетители тренъори... кой си взеха парите и бай амиго :)
за два дни не се правят или изправят двойки :)
абе пак нещо ...не ви се получи хватката , по-добре си трайте, че ви знае цял Благоев:)
Пък Светлю е иначе симпатяга и много по интелигентен от Вас, който не си е позволил да каже нищо спрямо клуба дето го изгради, а за Милчев по-скоро мълчешком отстъпете , нали го познавате добре :)?
амин


10 Юли 2010 21:09 | анонимен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

е това беше речено и отсечено!!!!!!!!!!!!


14 Юли 2010 21:01 | anonimen
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Каквоооо???? Деси Петачка обгрижвана от Гатев--- това шега ли е???? Та тя се опита да направи нешто положително с този клуб, но никой не откликна на нейното усърдие!!!!! Гатев ламтеше само за пари и нишо друго не го интересуваше!!! Той , Гатев е един НЕПРОКОПСАНИК!!!!!!!!!!1


10 Ноември 2010 09:18 | запознат
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Г-н Гатев, обяснете ми как обгрижвахте Деси?
По какъв начин? Като не и платихте заплатата преди Коледа ли? А, то момичето искаше да извади от забвение вашия клуб... Недейте да пишете глупости! Нямате право и основане! Хората не по думите се познават, а по делата им.
Колко сте жалък!


28 Декември 2010 14:34 | тъпчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

много тапички коменти, истината е много по-страшна! и аз ще ви подскажа ....., требе материал тапчовци, а вие го немате :) после си плюете най-качествените хора като ДЕСИ!!!! много сте елементарни?!? еЙ???


05 Юни 2011 12:16 | тъпчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ей, гатевчо къде ще пием и ручаме тая топла и морна- маке вечер? кога ще вращаме парите дето дължим? а, и последно къде си на квартира да дойдем на гости?) :)
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар