Новините на югозападна България
Тайната на една отвара, която прави чудеса с тялото ви  Учените с революионно откритие! "Убиват" псориазиса с клетъчна терапия 
   РегистрацияЗабравена парола

Отговорно и честно ще отстояваме интересите на хората в селата


5 октомври 2011 00:18  20 коментара   25739 прочита

Красимир Герчев с кандидатите за кметове на селата
Красимир Герчев с кандидатите за кметове на селата


Красимир Герчев с кандидатите за кметове на селата

Изказване на кандидатите на ГЕРБ за кметове по селата в община Разлог


В Бачево могат да се реализират още проекти по европейските програми

Когато една община се развива с темповете на Разлог, имаме самочувствието да се наричаме европейска община, но най-важното - в нашата община селата се развиват успоредно с красивия ни град. Политиката на ГЕРБ и ние като кандидат-кметове на селата в общината ще продължаваме да отстояваме да се вдига стандартът на живот в селата, ще ги превръщаме в прекрасно и спокойно място за живеене, ще влагаме усилия и грижа за решаването на всеки човешки проблем. Има много закупени имоти, имотите предимно са на голфа...

В лицето на ГЕРБ и Красимир Герчев откривам една успешна алтернатива, предстоят ни много европейски проекти, които могат да се реализират както за общината, така и за населеното място. Първото, което ще направя, е да направя кметството достъпно за всеки човешки проблем, да подпомогна малкия бизнес, да благоустроя селото. Искам хората да ме чувстват близки, за да мога да решавам повече проблеми.

ГЕРБ гради Разлог, но гради и селата!

Номер две е нашата бюлетина и нека с нея спечелят хората от Разлог!

Славея Витанова, висше образование, мениджър на адвокатска кантора, кандидат за кмет на с. Бачево

Трябва да се обединим, за да направим повече за Горно Драглище

Селото ни има бъдеще, но ми се иска да направим повече, за да върнем младите в него. Предстои разработването на проект за спортна площадка, обновява се стадионът. Ще обърна внимание на малкия и средния бизнес, ще работя в синхрон с Общинската администрация за разработването на проекти и превръщането на родното ни село в притегателен туристически център - имаме прекрасна природа.

Ще съдействам, за да се изпълни читалището с дейности, за да не лишаваме децата от възможности за работа в художествени школи и състави - в тях е бъдещето!

Елена Мущрина, дефектолог, висше образование,

кандидат кмет на с. Горно Драглище

Ще решим основния проблем с режима на водата в Долно Драглище

Разчитам на подкрепата на хората от моето родно село за трети мандат, защото се надявам, че оценяват свършеното през годините, а скоро ще отпочнат дейностите по проекта на стойност 1,5 милиона лева за водоснабдяването на Долно Драглище, което ще реши огромния проблем с водата на хората от двете села: Горно и Долно Драглище. Освен това имаме разработен проект за изграждане на спортна площадка за 150 000 лв. В селото ни има Дневен център за възрастни с увреждания, Защитено жилище, Помощно училище. Заедно можем да постигнем още много за Долно Драглище.

 Лиляна Боянова,

кандидат за кмет -трети мандат на с. Долно Драглище

Имам 15-годишен опит в туризма, а за Елешница това е бъдещето

Елешница е тихо и спокойно място за живеене. И ние като младо семейство с нашата 8-месечна дъщеричка се радваме на уюта на родното ни село. Елешница се превръща в притегателен център за чужденци и българи и се обособява като вилно селище. Имаме три минерални извори, които досега се изливаха неоползотворени.

Ще работя за оптималното използване на минералните води на Елешница, за привличане на инвестиции и превръщането на Елешница в модерно, уютно и красиво спа селище, имаме ресурси: природни и човешки.

Сашо Мицин, бакалавър по туризъм,

кандидат на ГЕРБ за кмет на Елешница

Годлево е благоустроено, но винаги може още

 В Годлево открай време има образовани и дейни хора. Ще разчитам на това, че ме познават, а още повече, че вече знаят възможностите на Красимир Герчев по отношение на разработването на европейските проекти. Годлево е благоустроено, но винаги може още, защото животът продължава.

Това, на което ще държа, ако ми се гласува доверие, е зачитане на интересите на всички жители на селото, без "свои" и "чужди", а така също и спазване на правилата от всички. Законът е еднакъв за всички.

Николай Ботев,

кандидат за кмет на Годлево

Направено в Баня е значимо и всяка къща го усеща, предстои много работа за превръщането й в модерен спа център

Селото ни се измени и няма нужда аз да го казвам, хората знаят. Но като професионалист в строителството съм изключително доволен, че направихме най-важното - канализацията и водопровода. Преди четири години, когато бях избран за кмет, над 70 процента от селото нямаше канализация, а сега 95 % от къщите са включени в нея. Това са милиони левове в толкова необходимите съоръжения на едно съвременно селище.

Бързо се свиква с удобството и много хора забравят, защото това строителство е под земята, но категорично мога да кажа, че ръководството на общината през изтеклите години вложи най-много средства и усилия в село Баня.

Правихме качествен и успешен ремонт и на водопровода, общината спечели проект за реставрация на минералните бани - римската и турската, ще се благоустрои площадното пространство и връзката между двете бани, ще се преобрази улицата.

Изградихме две спортни площадки, плажът се възстанови и работи, няма екстри, но хората го предпочитат заради прекрасната минерална вода, достъпен е и се посещава от хората от общината, региона и страната. Сега е и по-рентабилен, защото не плащаме водата на МОСВ, а на общината и можем да си позволим да сменяме водата по-често, като детския почистваме всяка вечер.

Почистихме речните корита по спечелен проект, стремим се да не допускаме нерегламентирани сметища. Захранихме училището и детската градина по проект на общината с минерална вода и направихме огромни спестявания.

Баня е живо село, в училището има 220, а в детската градина 112-114. Топла вода се вкара и в основното училище, това са инвестиции, които моментално дадоха резултат.

Преизпълних програмата си.

Като кмет съм работил с трима общински кметове, но Красимир Герчев е обърнат изцяло към село Баня и е разбрал, че за да се развие общината, трябва да се развиват и селата.

Заедно с общината имаме внесени проекти, ще разработване и нови, с които ще продължаваме да преобразяваме Баня. Имаме още какво да направим по благоустрояването, зелените площи, парка, инфраструктурата, детски площадки, но най-важното е, че усещам доверието на хората и това ми да кураж да продължа напред.

Николай Драговчев,

кандидат за втори мандат на с. Баня

Добърско съхрани уникалност, която може да привлече туристи

Работата ми в читалището е свързана с традициите и културата на родното ми село, а сега мога да се посветя и на неговото благоустрояване, както и на работа с хората, както и подпомагане на всички усилия, за да развием Добърско и да го превърнем в добро място за децата ни, за родителите ни, за млади и стари.

Красимир Махлиев,

кандидат за кмет на Добърско

Още за: проекти  кандидат  кметове Още от: Отблизо

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


20 коментара

5 октомври 2011 07:15 | разлог
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Герчев, насилието ражда само насилие, а има Видов ден !


5 октомври 2011 08:53 | !!!!
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Как се надвикахте бе хора? Как се разбрахте кой да е първи? Лъжете повече от цар Киро и от ... вие си знаете кой.


5 октомври 2011 09:25 | БОБИ
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

!Този крадец може да обещае само ново гробище или разширение на старото .Да изчистим чумата на града ни -Татарската -Герчева банда !!


5 октомври 2011 09:27 | Българин
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Всички до един срещу Герчо и бандата му от групировката му ГЕРБ.


5 октомври 2011 09:33 | БОРЕ
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Герчев, Герчев, сега ще видиш любовта на Разложани ! На тебе и групировката ти, се падна честа да платиш сметките от годините терор и геноцит над жителите на общината и районо !!! Плащай изеднико народен, плащай пожарникарска мутро !!


5 октомври 2011 10:37 | Герб Ба(ево
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Ех, Славейке, Славейке, не усещаш ли колко те унижиха в Бачево, а и Герб Разлог, работят усилено за РАЗУМ, а ти ще им бъдеш параван. Чуй и виж как агитират срещу теб гербаджиите, навсякъде е Герчев и №30. Ако имаш ти РАЗУМ, откажи се докато е време и го върни на "Разумните"- те са само двама в Бачево- ти ги знаеш!


5 октомври 2011 10:49 | бачевец
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Еми то Славея и кмет- щерката на Кльоца и Пахето! Какво доживехме!


5 октомври 2011 11:26 | ГДР
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Браво г-н Герчев за добрият избор за кмет на с. Горно Драглище!
Явно помощното училище е дава добра школа за последващо кметуване-имаме си нагледен пример за последните четири години. Преди две годи същата тази госпожица я уволнихте от социалният петрона и тя се върна в помащното училище с думите, че не можела да се раправя със стари хора, а сега я слагате като марионетка за кметския стол, но всеки зане кои стоят за тази кандидатура и да спечелите трябва да се бръкнете много по надълбоко. В селото се говори, че трябва да се смени името му/на основателя Драган/ с ново име КОРБАТОВО и сигурно са прави, след четиригодишното коалиционно управлени следва мутренското, както е в държавата така и на село!


5 октомври 2011 15:28 | До Боре
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Незнам на колко години, но е срамно и грешно да пишеш така.
Аз познавам на г-н Герчев майка му лека и пръст на жената, кадърен учител в Разложката гимназия.
Много е болно и тъжно да се пише по този начин.
Постави се ти на негово място. Прочети или се поинтересувай какви са родителите на Герчев и тогава пиши.....
И знай, че за починали хора лоши неща не се говорят!!!


5 октомври 2011 16:22 | ПОЛИ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Браво на ПОЛИ! Тази въртиопашка Красимира Мирчева е много нагла и грозна! ГЕРБ са направила огромна грешка, че им е РА!


5 октомври 2011 16:25 | Той
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Този ГЕРЧЕВ от къде е родом? Хаъйде някай да напише най-после, че той никога не го споменава!


5 октомври 2011 17:35 | kid
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Краси Герчев е точен и умерен човек, пак ще гласувам за него независимо дали е от ГЕРБ или независим.


5 октомври 2011 21:35 | ники
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Не знам за другите к метове но този наш БАНЕНСКИ пореден ХЕМЕЛИОН ДРАГОВЧЕВ е готов на всичо за да не изпусне кокала Преизпълнилпрограмата си Нека да насрочи общоселско събрание и да се отчете пред хората та да го видим НО НЕ МУ СТИСКААААА Има да отговаря на много въпроси и ако сме правова държава този не му мърда затвор Всичко се знае Господине Къде толкова пари похарчи за ремонт на плажа и по точно колко тивзе ти лично Нема властв дьржавата Ако сме във времето н а ТЖивков в полицията ще си кажеш всички далавери


5 октомври 2011 21:57 | БАНЕНИН
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Добре че водопровода иканализацията са потрупани та не може да се види как е направена Хвала само на фирма РАЙКОМЕРС останалите фирми потрупаха сумати наши пари Който не вярва нека да тръгне и да види видимата част на канализацията по селото КОЛКО КАПАЦИ НА ШАХТИ ИРЕШЕТКИ са нормално поставени


5 октомври 2011 22:08 | безименен
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Доверието на Драговчев от баненее минало С това сметище смета още да яде от кокала но го лаже акъла Впрочем толкова го има тоа ЕЖЖЖЖЖ ТОВА Е НЕГО ВОТО КОЛТУРНО ОБРАЩЕНИЕ ЛЮБИМО


5 октомври 2011 22:39 | хело
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

вижте ги хубаво на снимките, до един предатели начело с Герчев, то не беха от лидер от ндсв, а пък за тая кукла от долно драглище да не говорим, слънчоглед от наи-добрите хибриди, а що се отнася до проектите, то вече е смешно видяхме ви колко можете, а кандидата на годлево да каже точно какво може, аз съм бил там и знам каккво село е, за сметището какво да ви кажа, там най-добре знае онова момче водача на листата на разум, каква хапка е това сметище ще разберете тепърва жители на разлог и общината
мислете днес, за да не плачете утре


5 октомври 2011 22:48 | nomer 2
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

защо всичку плюят по герчев и разни други, понякога сее замислям дали тези хора не са от щабовете на другите кандидати как иначе само ще се плюете :)


5 октомври 2011 22:55 | БОРЕ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Тези от снимката са срама на Разлог и общината ! Нито един глас на тази мутренска банда от некадърници, малоумници и крадц! Нито един глас за ликвидаторите на общината !!


6 октомври 2011 13:15 | без име
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

до герб бачево до кога ще се прикриваш зад нещо и зад някой. Ти не си герб и не трябва да ти прави чест да използваш такива доводи. Сложихте Краси Герчев по плакатите на разум та да объркате хората, но те са разумни и ще подкрепят Славея и знаят, че зад този коментар стои Чачкаров. Не ти прави чест


8 октомври 2011 17:28 | 333
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Моята майка е родена в с. Бачево, но от 60години живее в Благоевград. От стар бачевски род е. Но, аз почти не познавам Бачево и хората там, защото съм отгледана от баба и дядо, бежанци от Егейска Македония. С една дума не съм привързана към Бачево. Но, много ми е странно изказването на бачевец, който е недоволен от кандидата Славея Витанова, защото била дъщеря на Кльоца и Пахето. И какво от това, семейството може да е било бедно, но са родили достойно момиче. Бачевци, много сте злобни и лоши хора. Затова не поддържам връзки с безбройните ми братовчеди. Не ми е необходимо. На бачевци не им върви защото злобата ги разяжда. Злобата и завистта са забранени и от Бога. Но, вие сте атеисти и така ще си я карате.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.