Отблизо с една красива и успяла жена! Наталия Гуркова пред Struma.com

27 март 2016 10:52   1 коментар   12128 прочита
Наталия Гуркова (вдясно)
Наталия Гуркова (вдясно)


Наталия Гуркова (вдясно)

Минути преди старта на конкурса за избор на най-красивото момиче в Югозападна България, който се проведе снощи в Благоевград, разговаряхме с топ модела и носител на титлата "Мис България", Наталия Гуркова

Г-жо Гуркова какви са критериите, спрямо които ще бъдат оценявани претендентките в конкурса Мис Югозападна България?

Комплексно съчетание от красиво лице, хубаво и добре поддържано тяло, професионално поведение, добра походка умение за комуникация, добро възпитание и т. н. Вижте според мен в днешно време не е достатъчно само красота.

Кое е качеството което бъдещата Мис задължително трябва да притежава?

Победителката в конкурса трябва да бъде умна и красива и аз съм убедена, че ще я открием днес!

Г-жо Гуркова вчера Вие участвахте в модно дефиле, част от Sofia fashion week. Какво беше усещането да се качите на подиума след 10-годишно прекъсване?

Тръпката и усещането от това да съм на модния подиум за мен винаги е била едно уникално преживяване и дори след толкова голямо прекъсване тя не се губи и не отслабва. Модата е моята голяма слабост и при всяко появяване на сцената винаги предизвиква положителни емоции у мен.

Вашата дъщеря Джорджия очевидно е тръгнала по вашите стъпки. Въпреки крехката си възраст вече има доста участия в различни конкурси, освен това грабна и короната на „Малка Мис България". Как се зароди това желание в нея и подкрепяте ли това нейно начинаниe?

Дъщеря ми е израснала в тази атмосфера, в света на модата, сред красиви жени и снимки и т. н

Тя е още много малка и бързо си мени предпочитанията и желанията но каквото и желание да има за в бъдеще аз стоя твърдо зад нея и я подкрепям.

Завчера беше празника на жената благоевградчанка. В тази връзка какво пожелание бихте отправила към тях и какъв съвет бихте им дала?

Пожелавам на всички жени в Благоевград да бъдат много обичани и уважавани от мъжете до себе си, защото жената е най-красива, когато е влюбена, когато обича и е обичана. Именно това е силата, която ни кара да върви напред и да се справяме по-лесно с проблемите, които съпътстват ежедневието ни с високо вдигната глава. Любовта е най-голямата сила на света

Криси Христова


Още за: Н. Гуркова   титла   подиум   Още от: Отблизо

Принтирай статия
1 коментар
28 Март 2016 11:59 | 333
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Тази успяла жена фалира първият и мъж и сега е закачила още по богат, но скоро сигурно и за него медийте ще пишат, че е фалирал. Та сигурно с това е много успяла жена.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар