Изненада! Ето кой поведе младежите на В. Марешки и "ВОЛЯ" в Пиринско

06 февруари 2017 10:54   47 коментара   49007 прочита


Станаха ясни част от имената на експертите в Гражданско сдружение ВОЛЯ на Веселин Марешки за Пиринско

Едно от интересните лица, които ще бъдат част от Гражданско сдружение ВОЛЯ на Веселин Марешки и национален координатор на младежката структура е добре познатият в Област Благоевград-Атанас Махлелиев, бившият кандидат за кмет на местните избори в Община Кресна, който достигна до балотаж срещу кандидата на БСП.

Потърсихме за коментар Атанас Махлелиев, който пред struma.com даде кратко интервю:

1. Г-н Махлелиев къде Ви намираме в момента? Вече стана ясно, че сте част от новосформираната национална структура на г-н Марешки. Как ще коментирате новото си политическо амплоа?

Първо, здравейте на всички читатели на вашата медия. Намирате ме в Благоевград и с гордост мога да заявя, че участвам в проекта на г-н Марешки, а именно Гражданско движение Воля. В момента съм национален съкоординатор на младежката структура и съм в областта за учредяването и по места. Всекидневно към нас се присъединяват стотици будни и независими граждани, които искат да виждат действия и дела, а не празни приказки и обещания.

Ако ми позволите да използвам вашата трибуна, за да поканя всички млади хора, искащи истинска промяна, а не подмяна и политическо безвремие на нашата публична лекция-среща на 11.02.2017 г. /събота/ -в Хотел Арена Ди Сердика-гр. София от 15:00 ч. На срещата ще присъства и лидерът на Гражданско сдружение ВОЛЯ г-н Веселин Марешки и ще се дискутират възможностите за развитие пред младите хора по програми с европейско финансиране.

2. Можете ли да разкриете в аванс някои от лицата на Гражданско сдружение ВОЛЯ в Област Благоевград.

Мога да ви дам конкретна информация засягаща само младежката структура на Гражданско сдружение ВОЛЯ понеже за другото не съм упълномощен. Младежки координатор за Област Благоевград на Гражданско сдружение ВОЛЯ е Владимир Шатев изключително еродиран и предприемчив млад човек от много уважавана фамилия в областта.

Имаме много силни младежки лидери в почти всички общини в Област Благоевград, което е доказателство, че ВОЛЯ и нейният лидер г-н Марешки са изключително разпознаваеми сред младите хора искащи да останат в България и да променят нещо, а не да емигрират. За други въпроси можете да се обръщате и към Петрана Михайлова координатор за Област Благоевград, с която работим съвместно и развиваме паралелно и двете структури по места. Тя също е ново лице на политическата сцена в областта- честен, достоен човек и изключителен професионалист.

3. Г-н Махлелиев, ако се върнем малко назад във времето Вие бяхте кандидат за кмет подкрепен от други политически сили на местните избори, а сега сте част от Гражданско сдружение ВОЛЯ, как бихте коментирали това?

Благодаря Ви за въпроса. Хората, които ме познават знаят, че преди близо година и половина се явих на местните избори в моята родна община, и като един от малкото независими кандидати за кмет, бях подкрепен от ПП ГЕРБ, част от Реформаторският блок и свободните граждани на Община Кресна. Търсехме широко обединение на център-дясно мислещите хора в нашата община и така стигнахме до моята кандидатура като консенсусна. Никога не съм бил член на ПП ГЕРБ и на, която и да е друга партия.

4. Предвид това, че сте разпознаваема и политически активна личност в Област Благоевград, Вие ли ще бъдете едно от новите лица в листата на ПП ВОЛЯ в пиринския край?

Благодаря Ви за високата оценка към мен, но това кой ще бъде в листите по места го решава лидерът г-н Марешки. В нашата формация има много достойни, образовани и независими граждани, които могат да се преборят и победят на предстоящите парламентарни избори. Важното е този, който бъде номиниран и избран да има волята да работи в полза на народа.

5. Какво бихте казали на вашите симпатизанти, за да ви подкрепят отново при една евентуална ваша номинация за кандидат на ПП ВОЛЯ в Област Благоевград.

Искам отново ясно да заявя, че не аз съм човекът, който определя хората в листите по места, а лидерът в лицето на г-н Марешки. Искам да благодаря за безрезервната подкрепа към мен от страна на моите приятели и симпатизанти в Област Благоевград. От момента, в който започнах да се занимавам с политика показах, че съм различен и, че ще следвам моите морални принципи, а именно да бъда близо до хората, да не давам напразни обещания и да не се поддавам на порочни практики като купуването на гласове, раздаването на кебапчета и разпределянето на постове предизборно. Трябва веднъж завинаги да се спре тази практиката на партийни назначения само, защото си член, а не защото си кадърен, образован и с качества да заемаш определена длъжност.

Винаги съм се стремял да бъда честен и открит с хората, защото на всеки му е писнало да бъде заблуждаван и лъган по време на избори. Именно затова се включих в проекта на г-н Марешки, защото той предлага прагматични и реалистични решения и застава с името си зад своята кауза. Такива доказали се хора трябват на България, а не хора, които само говорят празни приказки, а нищо не правят за народа си! Със социалния момент в бизнес си той показа, че може да налага правила в полза на обикновените граждани. След като заедно с волята на българският народ победим на предстоящите избори ще покажем, че този модел е приложим и на държавно ниво.

6. В заключение вашата прогноза за изхода на предстоящите предсрочни парламентарни избори?

Убеден съм, че Гражданско сдружение Воля ще бъде сред водещите политически сили в страната не само на тези избори, а и за в бъдеще. Дойде времето на антисистемните партии да вземат властта, виждате какво става в Европа и Америка. Ние имаме воля за развитие и знаем как да превърнем добрите идеи в реални политики, които да бъдат в полза на хората сега и веднага, а не в далечно бъдеще.

П. Петров

47 коментара
06 Февруари 2017 11:21 | Хамелеони
Оценка:
23
 (
33
 гласа)

Много динамични млади хора! Като борсови дилъри !Който предлага повече-при него отиват. И на сайта плащат добре....


06 Февруари 2017 11:52 | Браво
Оценка:
-17
 (
27
 гласа)

Едно момче с прекрасно бъдеще! Такива хора трябват на нашата страна. Всички от Благоевград те подкрепяме! Дерзай!


06 Февруари 2017 12:06 | Георгиев
Оценка:
-12
 (
22
 гласа)

Г-н Махлелиев, аз Ви познавам като честен и почтен човек. Пожелавам Ви успех!


06 Февруари 2017 12:17 | Стоянова
Оценка:
-4
 (
22
 гласа)

Видяхме ги старите муцуни, трябва нещо ново.06 Февруари 2017 12:26 | Воля
Оценка:
-10
 (
26
 гласа)

С ВОЛЯ напред и победа!!


06 Февруари 2017 12:26 | Атанасова
Оценка:
-6
 (
22
 гласа)

Мачкай картела, Марешки!


06 Февруари 2017 12:31 | Владимирова
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Нека има нещо ново, защото чувам, че в листите на другите ще има едни и същи на челните места все стари муцуни. Ще подкрепя Махлелиев с две ръце, защото той е новото.


06 Февруари 2017 12:35 | Избори
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Аз съм от Кресна и присъствах на закриването на кампанията му за кмет. Евала на момчето вместо кебапчета даде парите за тях за благотворителност на отец Иван от Нови хан. Това ме трогна и ми показа, че е различен!!


06 Февруари 2017 12:36 | ДО БРАВО
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

КОИ СТЕ ВИЕ ВСИЧКИ ОТ БЛАГОЕВГРАД. АЗ НЕ ГО ПОДКРЕПЯМ, И СЪМ ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ БЛАГОЕВГРАДЧАНКА. ПИШЕТЕ ПРАВИЛНИ КОМЕНТАРИ


06 Февруари 2017 12:39 | Краси
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Всички от Герб Кресна са за Махлелиев, защото Гошо провали структурата и партията. Най-умното, което направи Белята беше да подкрепи Махлелиев. Видяхме ги на президентските каква сруктура имат. Герб без Махлелиев за кандидат 700 гласа с Махлелиев 1800 гласа!!! ФАКТ


06 Февруари 2017 12:41 | Димитър
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

Дано да има повече такива интелигентни и добре изглеждащи кандидати. Симпатяги. :)


06 Февруари 2017 12:49 | make
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Гласуваш за воля-Марешки, получаваш ГРОБ. ГРОБ и воля са едно цяло.


06 Февруари 2017 13:00 | Боян
Оценка:
-7
 (
17
 гласа)

Айде стига с тия Герб мерб, Бсп мсп, реформатори деформатори-Имаме ВОЛЯ да ги изметем!


06 Февруари 2017 13:01 | Петър
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Прав е Махлелиев! Трябва да се спре с тези партийни назнацения.... Аман!!!!


06 Февруари 2017 13:07 | P. Nikolova
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Дано да е водач, че да има поне за какво да се ходи да се гласува. Не ми се гласува за едни и същи муцуни всяка година


06 Февруари 2017 13:09 | make та маке
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Един много точен коментар, който да ми хареса! Г-н Марешки, който дълбоко уважавам, но ачик, ачик си го каза, че ще търси сближаване с ГЕРБ. Всеки има правото на избор. Човека предпочита едните пред другите комунисти. Нема лошо! Та нали една голяма част от гербаджии на президентските избори отидоха при Марешки! Какво пък толкоз страшно има? Те са си едно!


06 Февруари 2017 13:20 | Георгиев
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Марешки и Махлелиева с вас сме. Само напред!


06 Февруари 2017 13:24 | МАКЕДОНСКИО
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

СА КАТ ДОАТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКО КЕ СЕ УЗВЕРИМ И КЕ ГИ ПОМЕТЕМ. САМО ВОЛЯ МИСЛИ ЗА ОРАТА


06 Февруари 2017 13:30 | родолюбец
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

БЕЛЯТА пак се изложи. Подкрепя синчето на ПОЛИ, вместо нашето момче от Кресна МАХЛЕЛИЕВ?!?! Продажници-еничари. СРАМОТА


06 Февруари 2017 14:28 | Редактор
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

МАРЕШКИ-МАХЛЕЛИЕВ НЕОЧАКВАНО ДОБРА КОМБИНАЦИЯ. УСПЕХХХХ


06 Февруари 2017 15:34 | Mитко
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Четем че в герб щели да водят листата доказани недоразумения като савеклиева бисерчо и др. Абе хора вие акъл имате ли? Никой в областа не иска и да чуе за вас. С ВОЛЯ и младите хора като Махлелиев напред и ПОБЕДА!


06 Февруари 2017 15:42 | От Кресна
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Ей беля що подкрепяш онзи палячо съдиичето от Симитли а не сложихте в челните листи на герб харизматичния и умен Наско Махлелиев


06 Февруари 2017 15:45 | реален
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Какъв Марешки???
Балон който ще се спука!!!
Човек на Бойко Борисов, който си построй незаконна къща на брега на морето.
Който притежава 400аптеки, а има право само на 2.
Ето го новия "цар", който ви излъга че за 800 дни ще ви оправи и наистина ВИ оправи!!!


06 Февруари 2017 15:47 | Rrr
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Кой е тоя???
Не съм му чувал името!
Ха ха ха


06 Февруари 2017 16:00 | 1111
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

ЛЪЖА-НЕ ПОДКРЕПЕН ОТ ГЕРБ, А КАНДИДАТ ОТ ГЕРБ. Най-младият кандидат за кмет на община в България от ПП ГЕРБ-Атанас Махлелиев, Ви кани на първия по рода си благотворителен предизборен концерт, който ще се състои в гр. Кресна на 23. 10. 2015 г. от 19:00 ч. на площад „Кресненско въстание“.
Гости на събитието ще бъдат депутати, общественици и отец Иван от Нови Хан, за когото ще бъдат събрани средства в помощ на дома за сираци.
Считам, че средствата за предизборни кебапчета е по-добре да се дадат за благотворителност в подкрепа на една добра кауза.
Надявам се това мое начинание да се превърне в една добра практика и пример за подражание по време на избори и не само.
Благодаря Ви!
Атанас Махлелиев


06 Февруари 2017 16:04 | .
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

ИМАМ ВОЛЯ, АМА НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ МЯСТОТО
Кандидатът за кмет на ГЕРБ Атанас Махлелиев заяви, че иска чрез него да дойде промяната в общината, да дойдат европейските средства. „Ние от ГЕРБ работим за хората. Искаме по-добри условия за живот за нас, за нашите деца.


06 Февруари 2017 16:31 | Боби
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Близко съм до медийте в областа и знам че този млад човек Махлелиев се отличаваше от другите кандидат кметове със скромност, професионализъм и прагматизъм. Сигурен съм че това е бъдещия профил за успешен млад политик в България.


06 Февруари 2017 16:36 | МаГАрешки
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

И аз имам воля и чакам някой да ме тури на 1-во място за дУпетатин!


06 Февруари 2017 16:49 | Любо
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

За съжаление в листите на бсп и герб влизат или стари партийни апаратчици или тези които си плащат /спр. Симитли герб/. Марешки очевидно залага на досега безпартийни, можещи и избираеми личности като г-н Махлелиев. БРАВО


06 Февруари 2017 18:14 | Бат Митьо
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Твърдо заставам зад Марешки и Махлелиев, останалите си ги знаем. Моето семейство ще ги подкрепи във всички начинания, защото е време да изметем партийте на статуквото. С тяхните централки!!!


06 Февруари 2017 18:41 | Божо
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Марешки = Тръмп. Действа със замах и залага на партийно наобвързани млади и качествени хора като Махлелиев


06 Февруари 2017 18:45 | Bоля
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

ХАРЕСВА МИ ТАНДЕМА МАРЕШКИ -МАХЛЕЛИЕВ.


06 Февруари 2017 19:11 | Петя
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Ей, оправни млади хора, брей!!! Беше кандидата на герб/с малки букви не защото съм неграмотна/ за кмет на Кресна. То беше агитаций, попски посещения по домовете, чудото герб е най можещото, най великото и сега от веднъж -хоп и попски син-троп-Марешки !Браво младежо, докато стигнеш пенсия има още двеста партий в тая държава, докато ги обиколиш и ще дайде пенията . Ни сром, ни очи. Иди та вярвай .Язък, че си млад, умен харизматичен. Жалко, младежо !!


06 Февруари 2017 19:22 | Мими
Оценка:
-8
 (
8
 гласа)

И е млад и умен и харизматичен това е Махлелиев!!! Дали ви харесва или не това е ваш проблем. Ние го подкрепяме защото е истински борбен човек!


06 Февруари 2017 20:36 | Избори
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Да се срамуват тези, които си ПРОДАДОХА гласовете на изборите в Кресна! Това момче направи кампания, която други нямат и смелостта да направят! Продължавай да работиш със същия хъс и честност, Махлелиев!


06 Февруари 2017 22:55 | !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Забрана за членуване в партии, че там търчат най-некадърните, най-гадните, най-пошлите двукраки, които умеят най-добре само чупките в кръста с риск от сецване, заради пошли, егоистични лични интереси и изгода!


06 Февруари 2017 23:04 | до Любо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ало, в ГРОБ са мекеретата, пребоядисвали се в колкото партии има в БГ, бивши затворници и чадата им? Ти от кои си?


06 Февруари 2017 23:09 | Цецо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Хора, защо преди да вдигате гюрултия колко много го бива въпросния младеж, не прочетете какво е написано горе? Скука, скука, скука и шаблонно мислене. И грешки, грешки, грешки- всякакви. Голям "ерОдит" е и той, и тези дето му редят хвалебствията...


06 Февруари 2017 23:29 | до Цецо
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Ако имаше капацитет да вденеш горните коментари, щеше да си отговориш на тъпия, риториен въпрос.... А такива като тебе бол, заради такива като тебе сме на това дередже, че гласувате за такива като тоя от снимката нагаждачи, при положение, че толкова пъти ви оправиха хубаво


06 Февруари 2017 23:47 | Цецо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

"Реториен въпрос"? Благодаря! Стана ясно какъв е вашият капацитет. Пише се реториЧен! За вулгарния Ви език няма нищо да кажа. Той е доказателство за интелектуалния Ви потенциал и за неговата безпомощност. И спирам. Не си заслужава да се вписвам в елементарния Ви изказ, дори и само епистоларно- диалогично. "ЕрОдити"... :)))


07 Февруари 2017 10:40 | Цецка,
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

толкова си тъпо, че не схващаш, че не схващаш, че в бързината е изпуснато Ч, толково си тъпо, че не знаеш, че двете форми рИториЧен/рЕториЧен са дублетни и могат да се употребяват равностойно в книжовната реч – реторичен/риторичен и толкова си тъпо, че можеше да направиш набързо справка, ама не, че си тъпо, преди да се орезилиш с тъпотата си! А такива като тебе бол, заради такива като тебе сме на това дередже, а толкова пъти ви оправиха хубаво, но си заслужавате заради тъпотията си! хаха


07 Февруари 2017 12:46 | 78910
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

До сега ядохме асфалт, сега искаме да пием бензин.


07 Февруари 2017 12:49 | Мерак
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Еми това е, време е за нови хора. Евала на Марешки, че налага нови лица. Махлелиев ние обикновенните хора сме с теб.


07 Февруари 2017 13:22 | до Мерак
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А ние необикновените не сме с нито единия от двамата. Твърде семпло е да си толкова обикновен... ;


07 Февруари 2017 13:43 | до Цецка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Цецке, Цецке, познавам дублетните форми много по-добре от Вас. Видимо е, че става въпрос за липсващото "ч".
Езиковата Ви безпомощност Ви кара да повтаряте едни и същи думи, които много точно определят Вашата същност. И изказът Ви, и правописът Ви, и културата Ви са белези за образователно-възпитателни липси. Смехът Ви също е знак, всички знаят за какво....
Нали не мислите, че някой ще Ви приеме сериозно и Вас, и самоинтервюиралия се по-горе господин?


07 Февруари 2017 18:14 | 8
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Ех г-н Марешки, тъкмо бях готов да гласувам за Вас и вие взехте, че спуснахте Махлелиев. Само сладки приказки, без съдържание. Няма свършена работа за 5 стотинки това момченце, а и образованията му са под съмнение. От него ако ставаше нещо, щеше и чрез ГЕРБ да се реализира. Загубена кауза, ама нейсе.


07 Февруари 2017 22:23 | Село
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Има хора, които не приемат нови лица в политикатаи със зъби и нокти ще бранят статуквото. Водачна листата на БСП ВИГЕНИН на ГЕРБ ЦВЕТАНОВ, НАДЯВАМ СЕ ВОЛЯ ДА ЗАЛОЖИ НА МАХЛЕЛИЕ ЗА ДА ИМА НОВ ЧОВЕК ЗА КОЙТО ДА ГЛАСУВАМ!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар