Зов за помощ от дупнишката мадона Сашка Васева: Помогнете ми, за да не ослепея! 

23 юни 2020 13:40   4 коментара   22180 прочита


 

Известната в миналото като "Дупнишката мадона" певица Сашка Васева има сериозен проблем със здравето си. Тя се нуждае от спешно лечение, за да не загуби зрението си. Финансовото ѝ състояние не е никак розово в момента, което наложи отварянето на дарителска сметка. От необходимите 50 000 евро за пътни разходи, престой в болница, операция и последващо лечение, към момента в сметката на певицата са постъпили едва 70 евро. Ето как описва състоянието си тя: 

"Здравейте, аз съм Сашка Васева и бях популярна българска певица! Вследствие на фобия от затворени пространства и паник атака, през 2013-та година получих исхемичен (безкръвен) инсулт, който блокира кръвоснабдяването на очите ми. Последва атрофия на зрителния нерв, който увреди зрението с дясното ми око. Започнах да виждам на петна, а скоро след това изгубих изцяло видимостта си с него. Доскоро живеех и се оправях доста добре, виждайки само с едното си око. 

За съжаление, днес съм на път да загубя напълно зрението си и да не мога да се грижа пълноценно за двете си деца! 
Заболяването е прогресивно и през 2017-та година се увреди и лявото ми око – тогава започна големият проблем. Оказа се, че традиционната медицина не може да намери решение за състоянието ми, затова реших да търся алтернативни методи на лечение. Намерих спасението в една клиника в Германия, в която провеждат терапии за моето заболяване с електромагнитни импулси. Клиниката е на д-р Федоров и все още нямам конкретна оферта за сума и продължителност на терапията. Аз не мога да се откажа да се боря за пълноценен живот и ако там не могат да ме приемат, ще се обърна и към други специализирани клиники, каквито има в Германия, Русия, дори и в Турция. Повечето от практиките са експериментални, но аз съм готова да се подложа на всичко, за да си върна зрението. 

Имам нужда от вашата подкрепа, защото необходимите за лечението ми в чужбина средства, както и тези за съпътстващите го разходи, със сигурност ще бъдат непосилни за мен. 
Моля за вашата помощ, за да мога да посрещна нужните разходи, без които аз бих останала сляпа и благодаря предварително на всеки, който ще ме подкрепи! " 

П. Пенева 

4 коментара
23 Юни 2020 14:21 | �????????��������
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Вчера, Сашка Васева е била забелязана в Дупница да си кара колата, да паркира съвсем спокойно и след това да излиза и да се движи без никакви притеснения. Дано проблемите й да не са чак толкова големи.


23 Юни 2020 17:01 | Ааааа
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ааааааааа


23 Юни 2020 17:13 | туй онуй���� �� ����
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Когато ядеше, пиеше и си угаждаше на най милото, защо не ми потърси помоща.


23 Юни 2020 17:41 | гражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не пише къде и как може да се помогне. Банкова сметка или каса .....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар