Зов за помощ! Банско и Разлог обединени в обща кауза: Да помогнем на Катерина в борбата с рака 

23 май 2020 09:44   1 коментар   15733 прочита


Жители на Банско и Разлог се обединиха в обща кауза в социалните мрежи! Заведения, магазини и търговски обекти в градовете вече са поставили кутии за събиране на средства за Катерина Чилева – Мирарт от Разлог, която е болна от рак и се нуждае от животоспасяваща операция. За нея и дъщеря й сумата е непосилна. Катя е известна в града със своето творчестяво, правенето на уникални украси и позитивния й дух и доброта. 

Жителка от Разлог Ани Кюркчиева е започнала вдъхновяваща инициатива за събиране на пластмасови бутилки, капачки и кенчета, които да бъдат предадени, а получените средства, предоставени, в помощ на Катерина. Ето какво написа тя в социалните мрежи:"Здравейте приятели! Обръщам се към вас с призив за помощ. Тази дама от град Разлог се нуждае от животоспасяваща операция. Има поставени кутии за дарения в града ни и организират базар. 

За пореден път цялатата котловина трябва да се обедини за общата кауза. Аз също реших да се включа и да опитам да помогна както си знам. Направих инициатива в бързината. Събираме пластмасови капачки и други суровини*, които ще предадем по най-изгоден за нас канал и ще дарим всичко за нуждаещата се дама. Ако желаете да научите повече за инициативата, групата се нарича Рециклиране с кауза. Знам, че има добри хора, и заедно можем всичко! " 

Всеки, който желае да помогне може да го направи на предоставената банкова сметка, в търговските обекти или да се включи в инициативата "Рециклиране с кауза". 

Вени Иванова 


Още за: Банско   Разлог   кауза   Катерина   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
24 Май 2020 15:41 | данни
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Струма, пишете контакти за корепонденция или б. сметки - може и други хора да нашравят нещо за да помогнат.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар