Зловеща гледка в Петрич!

12 ноември 2019 11:40   1 коментар   28686 прочита


Зловеща гледка в Петрич възмути родители. Детска площадка бе боядисана в грес, за да не играят деца- вдигали шум. Родителите са силно възмутени, че децата им не могат да използват детския кът. Причината площадката да потъне в грес и да не се поддържа, е че съседите в района, се оплаквали от шума.

Както е видимо от снимките, площадката явно от години тъне в разруха. Останали са спомени за пързалки, здрави люлки и уреди. В момента, тя прилича повече на място за отпадъци, отколкото на кът за детски игри. Това не е единственото място в града, което замърсяването заема застрашителни размери. Активни граждани показаха, нерегламентирано сметище, образувало се над стадиона в южния град.

Петричани отправят своето възмущение към онези, които безразборно изхвърлят отпадъци. Някои от тях обвиняват общината, че не е предприела мерки за почистване на районите, но по- голяма част от жителите на Петрич се обединяват около твърдението, че е отговорност на всеки гражданин да почиства и да не изхвърля отпадъци на нерегламентирани места.

Сн. Цветанка Христова

Цвети Иванова


Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
12 Ноември 2019 16:45 | ЙЙЙ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ДА ТОВА СМЕТИЩЕ СЕ НАМИРА НА ПЪТЯ ЗА ХИЖА БЕЛАСИЦА ДО САМАТА ОГРАДА НА СТАДИОНА, ПОЗНАЙТЕ КОЙ СТОПАНИСВА СТАДИОНА И ЧИИ СА ТЕЗИ ОТПАДЪЦИ /????





Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар