Заради побоищата на сина му: Зам. окръжният прокурор на Перник напусна поста

29 юни 2022 15:36   4 коментара   10504 прочита
сн. gospodari.com
сн. gospodari.com


сн. gospodari.com

Заместник окръжният прокурор на Перник Бисер Михайлов, чийто син е в ареста, пожела да бъде освободен от поста. Михайлов поиска да бъде понижен до редови прокурор в града. Желанието му бе удовлетворено от прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) единодушно. Мотивите на Михайлов не станаха ясни. Нямаше и дебат по случая. 

Главният прокурор Иван Гешев пое случая присърце и лично се срещна с кмета на Перник Станислав Владимиров. Обвинител №1 разпореди незабавна проверка на прокуратурата в Перник. 

Припомняме, че синът на Михайлов - Васил, е обвинен за причиняване на телесна повреда и закана с убийство. С решение на съда той е в ареста,припомня Блиц.бг.

Първоначално 18-годишният младеж бе обвинен за това, че на 9 април около 4:00 часа в близост до детска площадка в Перник е нанесъл много удари с юмруци и ритници в областта на главата на мъж и го порязал с нож в областта на лявото око, вследствие на което му причинил средна телесна повреда. След това обвиняемият се заканил с убийство на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ. 

Няколко дни по-късно той получи обвинение и за това, че на 11 юни, около 14:00 часа в близост до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в областта на главата на друг човек, вследствие на което му причинил телесна повреда. Деянието е извършено с хулигански подбуди. 


Още за: Перник   син   прокурор   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
29 Юни 2022 19:40 | Чичо
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Редови прокурор, при положение че е в играта.


29 Юни 2022 19:53 | Перник
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Боклука да получи дълги години затвор и голямо обезщетение минимум 200 000 лева да изплати на нашия съгражданин. Да бъде в една килия с най долната измет като него.


29 Юни 2022 21:56 | РК
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Това е подигравка !
Да бъде понижен?!?!?!
А да напусне системата ?
Къде търсите морал сред неморални уроди?


30 Юни 2022 09:00 | Българи
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Тези престъпници са от комунистическите клубове ДАН КОЛОВ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар