Заради чували с боклуци в р. Струма, кметът на Кресна Н. Георгиев предприема акция за почистване.

30 януари 2020 12:19   4 коментара   8292 прочита


Чували с боклуци бяха открити в река Струма край Кресна . Незабавно на кмета на Кресна Николай Георгиев е издадено предписание да почисти установеното замърсяване в 7-дневен срок, като уведоми за това екоинспекцията.

Инспектори от РИОСВ – Благоевград и Басейнова дирекция,които извършиха проверка по сигнал за изхвърлени чували с неизвестно съдържание в района на Струма, при пътната отбивка за село Ощава край Кресна.

Сигналът е постъпил на зеления телефон на МОСВ, информираха от пресцентъра на министерството. Експертите от двете ведомства са установили, че боклуците са изхвърлени по левия бряг на реката, непосредствено след моста към Стара Кресна.В рамките на срока ,кметът Н. Георгиев е разпоредил спешна акция по почистване на реката .

П. Попов

4 коментара
31 Януари 2020 07:00 | ���ээ�������
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Наша българска простотия, тъпотия, мързел и дебилщина. Вместо да занесе бъклука си на сметището и да си заплати една символича такса, ГОВЕДОТО Е ИЗХВЪРЛИЛ БОКЛУЦИТЕ КРАЙ РЕКАТА. На това се казва българска работа/без извинение/. Затова в Европа не ни смятат дори равни на черните и арабите. Трябва сами на себе си да се сърдим, че ни подценяват.


31 Януари 2020 10:33 | Ръбъла
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Само Понката може да оправи нещата. Той всичко знае, а и работи с колегите му от гдбоп


31 Януари 2020 14:20 | Токо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ние от фейсбука искаме Понката (Ръбъла) за кмет на Кресна тъй като е най-образовани умен, Тупанска да е зам-кмет по клюките, а Мето Кес да е зам-кмет по забавите. Моментално.


03 Февруари 2020 12:38 | Токо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И Бай Ганйо от Горна мала, да е асистент на Кесев, сам не може. Моменталнооо.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар