Започнаха да премахват старите коли по улиците в Благоевград

13 май 2021 19:27   2 коментара   7592 прочита


Акция за принудително отстраняване на излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС) стартира днес от кв. “Еленово”.  Част от установените излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС), изоставени от своите собственици в кв. “Еленово”, чийто срок е изтекъл бяха репатрирани. 

Със заповед на кмета на общината Благоевград от 15-и септември комисия от звено „Oбщинска охрана, обществен ред и сигурност“ съвместно със сектор „Охранителна полиция“ към ОД на МВР Благоевград установиха и маркираха  автомобилите нарушители. 

След като собствениците на изоставените автомобили са издирени, им се съставя предписание за преместване на колите.

Автомобилите на собствениците, които не са изпълнили предписанието за доброволно премахване в указания срок, ще бъдат  принудително преместени от лицензиран оператор на специално отредено за това място. Сумата за възстановяване на разходите, направени по преместването, ще бъдат за сметка на собствениците. Максималният престой на този паркинг е 14 дни, след което изоставеният автомобил ще бъде разкомплектован.

Молим гражданите, които притежават такива автомобили, да ги преместят своевременно и благодарим на всички, които вече го направиха.

2 коментара
13 Май 2021 21:53 | Ванчо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А в петрич кога. Срещу детска градина звънче има един бял мерцедес които гние от поне 10 гадини, и причи на всички родители да си вземат децата от градините, и никои съвестен гражданин не може до предриеме никакви мерки мерки срещу премахването на този танк от улицата


14 Май 2021 07:26 | Петрич
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ако ти причи както казваш не пречи иди и го махни ще те еба и убитака
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар