Започна обновяването на тревната настилка на стадиона на Пирин

04 октомври 2023 11:35   8 коментара   5044 прочита


В резултат подобряване качеството на настилката на спортното съоръжение екип от специалисти са възстановили компрометирани участъци от терена.

Процесът по обновяването на тревните площи включва вертикулиране -вадене на мъртва трева и изхвърляне на отпадъци, опесъчаване, обработка на терена с мрежа за заравняване, аериране на дълбочина до 15 см и подсяване с професионална сеялка за стадиони.

Реновирането на тревната настилка е възложена от Община Благоевград, съвместно с ОФК Пирин. Целта е да се осигурят максимално добри условия за тренировки и домакински срещи на Пирин, както и да се повиши нивото на спортната база.


Още за: стадион   Пирин   Още от: Общество

Принтирай статия
8 коментара
04 Октомври 2023 11:42 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

А виновни, че терена е толкова зле, поне от 2, 3 месеца?


04 Октомври 2023 11:56 | Смях
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Айдеее, разорявай да се приключва с тая пералня. Половин община и "фенове" ке умрат от глад


04 Октомври 2023 11:58 | атанас дафинов
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Уредил съм съвременна тор от кози барбаленки от моето село на дебела цена за да има и за мене както лапам от терена в рилци и от екипите на децата. Бързам оти малко ми остана.


04 Октомври 2023 12:47 | само Пирин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Кафявия ги е събрал се едни директориа кат почнеш от Дафинооофффф през Зозата и стигнеш до сино му Пикси отговорнико за състоянието на терено едни безкнижници баща и син и това е резултата а в общината какви са само като тая кучкарката Минетчиска ли и беше фамилията Елена ли беше. благоевградчани мислете кат гласувате а не такива селяни и селянки където до скоро Благоевград за тях е Париж


04 Октомври 2023 12:54 | Оджата
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Ако още беше Миков шеф, никога нямаше да позволи такава съсипия и безхаберие да стане.


04 Октомври 2023 19:56 | до само Пирин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Щото пък 19 години при Елезов, Пирин цъфна и върза. И преди Пирин беше селски асансьор, такъв е и сега. Аз не виждам никаква разлика. Е Белогур понаправи нещо по административната сграда, за да поизпере малко парички, след което си би шута, а вие и до ден днешен си му лапате пишока на тоя мошеник и схемаджия. Който и да е кмет след октомври, ако не се намери инвеститор и мощен спонсор Пирин ще си е селски асансьор и тогава. Язък за хубавата школа (и от нея нищо не е останало).


04 Октомври 2023 20:36 | Байкушев
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

ако стана кмет за мен ПИРИН не е приоритет, аз съм лекоатлет и там ще давам пари наред


04 Октомври 2023 22:33 | Кибико
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

По времето pe Белогур се до пуснаха много грешки и се похарчила много пари напразно, НО не и за сметка на общината и отбора. Даже и за бездешниците от Кончето бе видно, че позитивите тогава бяха повече ...А сега какво да коментираме!? Тръчи Лажи да фане да направи бленувания аква парк на стадиона и да изнесеме и футбола, както всичко друго в Симитли.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар