Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018   
   –егистрац舫абравена парола

«аместник-главен прокурор »ван √ешев и кметът на Ѕлагоевград д-р јтанас  амбитов б€ха сред официалните гости на церемони€та по дипломиране на абсолвентите от ѕ»‘ при ё«”


19 април 2019 14:50  14 коментара   11732 прочита метът на Ѕлагоевград д-р јтанас  амбитов бе официален гост на церемони€та по дипломиране на абсолвентите от ѕравно-исторически факултет при ё«” „Ќеофит –илски“. “ой поздрави възпитаниците на висшето учебно заведение, техните преподаватели и родители. „¬ълнувам се почти колкото ¬ас. ¬ръщам се години назад. ƒипломирането е много важен етап от живота на човек. ћного важно стъпало от житейската стълбица. ѕожелавам ¬и да не бъде просто стъпало, а трамплин към върха.  азват, че до върха се стига, ако пълзиш или летиш. јз не съм привърженик на това твърдение, см€там, че върхът тр€бва да бъде изкачен, с усили€, труд и с вол€.ѕо път€ за върха, опознаваш планината, когато се обърнеш назад виждаш и път€, който си извърв€л и стъпките, които си оставил. ѕожелавам ¬и всеки от ¬ас да изкачи сво€ връх. ѕоздрав€вам преподавателите за високото ниво на образование. ¬ие, заедно с ¬ашите студенти правите, така че университетът да бъде пример, еталон за качествено висше училище“ каза в част от словото си кметът  амбитов.

—ред официалните лица бе още и заместник на главни€ прокурор при ¬ ѕ- »ван √ешев, който връчи дипломи на отличниците на випуска и поздрави, всички абсолвенти. „¬ие сте хората, които тр€бва да спечел€т битки, които моето поколение не усп€, да промените неща, които моето поколение не усп€. —игурен съм, че с ваши€ ентусиазъм, ще направите нашата страна още по-добро м€сто за живеене, каза »ван √ешев.

„¬ тази динамична среда, в ко€то живеем е необходимо всеки ден да продължите да се образовате. “ова, че днес получавате диплома, не означава, че тр€бва да спрете дотук“, каза доц. д-р Ѕорислав ёруков, ректор на ё«”.

ƒеканът на ѕравно-исторически€ факултет доц. д-р √абриела Ѕелова също поздрави и изпрати ¬ипуск 2019. „“ози ден е празничен за всеки един от ¬ас, защото получавате заслужено признание за ¬аши€ труд. —подел€м гордостта ¬и от постигнатото и радостта ви от перспективите, които се откриват пред ¬ас“, каза проф. д-р Ѕелова.

Ќа церемони€та присъстваха още  ат€ Ѕелова, председател на ќкръжен съд Ѕлагоевград, комисар  ръстев,зам.-директор на ќƒ ћ¬– - Ѕлагоевград., јтанас Ѕръндев, директор на дирекци€ Ќационална сигурност – Ѕлагоевград, представители на местната власт, на съда, прокуратурата, културни и образователни институции, роднини и близки на абсолвентите.

—туденти от 7 специалности- „ѕраво”, „ѕублична администраци€”, „¬ръзки с обществеността”, „ћеждународни отношени€,” „≈вропеистика”, „Ќационална сигурност“ и „»стори€”, завършиха успешно днес и станаха повод за гордост на своите преподаватели и близки.

ќще за: »ван √ешев  јт.  амбитов  церемони€  дипломиране ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


14 коментара

19 април 2019 15:15 | ƒобре запознат страхливец
ќценка:
12
 (
16
 гласа)

Ѕраво —трума доц. д-р Ѕорислав ёруков, ректор на ё«” - та ёруков даже не е и доктор и доцент. ƒруги му написаха, не само професурата, а и докторантурата и доцентурата. “ози дето ¬и плаща да пишете за него само хвалби и махнахте стати€та как е станал ДпрофесорУ без нито една публикаци€ по специалността е срам не само за университета, но и за града.
—ега заедно със свои приближени бивши кадри на ƒ— -јндреев и сие, вод€т университа стремглаво към пропастта и ако не им се вземе волана от ръцете- ё«” определено не го чака бл€скаво бъдеще. —п€щи€ и страхлив ј— дано се събуди вече..


19 април 2019 15:22 | в изгнание
ќценка:
9
 (
23
 гласа)

Ќасо още ли не е подал оставка от поста! Ќещо по въпроса?


19 април 2019 16:03 | «лата
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

Ќ€ма и да подаде, аз лъжа гщото много съм крала и сега ме е шубе


19 април 2019 16:21 | Ўишо Ѕакшишо
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

√ол€м миш-маш сте изкензали с доц. и проф. на Ѕелова, пък Ѕоёр ще ви ореже хонорара че сте го понижили.


19 април 2019 16:37 | шушумушу
ќценка:
2
 (
12
 гласа)

през 2014 г ѕрокуратурата разследваше и «Ћј“ј —ќ“»–ќ¬ј «ј ‘јЋЎ»‘»÷»–јЌ≈ Ќј ƒќ ”ћ≈Ќ“» » ѕ–»—¬ќя¬јЌ≈ Ќј »ћќ“», а сега т€ тръгнала да обвин€ва кмета. ј ƒон “одоров застрои цели€ град с фирмата на брат му, без да има конфликт на интереси с ќб. съвет. «латке, подай сигнал и за това!!!


19 април 2019 16:59 | ƒончо
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

 акво прави то€ лилипут зад √ешев, ами не хване да се скрие н€къде. —рам е за ц€лата гилди€. Ќито е доцент нито е професор, н€ма толкова умствен капацитет, а си е чисто и просто плагиатство.


19 април 2019 17:17 | ћинчо
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

—коро и двамаката в... Ѕобов ƒол.


19 април 2019 17:53 | 2452
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

ѕоредните безработни! » какво като са учили, ще работ€т продавачи, или ще заминат в чужбина да хамалстват на полето!


19 април 2019 20:29 | ≈дисон
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

ѕоредните чантаджии с мераци за политици и крадци. “ози тъп народ не разбра ли, че на страната са нужни инженери, химици, физици и др. подобни специалисти, които да ѕ–ќ»«¬≈∆ƒј“, а не да лапат!


20 април 2019 09:07 | апаш камбитов
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

≈гати майтапа, двама доказани апаши официални гости на бъдещи юристи


20 април 2019 11:57 | ƒончо
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

÷арете на комеди€та


20 април 2019 12:20 | Ћазар
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

 амбитов днес официален гост с прокурора √ешев, а утре негов клиент


20 април 2019 14:31 | ƒо≈дисон, Ћазар и другите
ќценка:
-1
 (
3
 гласа)

јман от платени идиоти, безмозъчни и безскрупулни плювачи, мрънкалници и хейтъри! ўо не се скриете н€къде и не изчезнете! ѕисна ни от вас!


21 април 2019 00:27 | R
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќа нас не ни е писнало.  ато ти е писнало, скрий се ти и не чети.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.