Зам. председателят на ПП "Възраждане" Цончо Ганев е водачът на кандидат-депутатската им листа в Пиринско

19 август 2022 13:58   16 коментара   7417 прочита


 Цончо Ганев – зам. председател на ПП „Възраждане“ ще е водачът на кандидат-депутатската листа на партията в област Благоевград . Ганев ще води листата и в Бургас. В организацията е от създаването ѝ. Завършил е специалност „Икономика на търговията“ в Стопанска академия „Д. А. Ценов” гр. Свищов, името му бе обявено днес в 11. 00 ч. на пресконференция.

В нея участваха д-р Костадин Костадинов - председател на "Възраждане", Цончо Ганев - зам. председател на "Възраждане", Александър Арангелов - председател на "Възраждане" София, Маргарите Генчева - член на "Възраждане" и адв. Петър Петров – зам. председател на "Възраждане". Ганев е с корени от Петрич. Майка му е родена в южния град. 

Средна възраст на водачите на листата е 42. 3 г. 
Най-млад е водачът на листата в 21 МИР Сливен - Климент Шопов на 29г 
Най - възрастен е водачът в листата във Видин Валери Сираков 66г. 
3 МИР Варна и 25 МИР София - д-р Костадин Костадинов – идеолог и председател на „Възраждане“. Завършил е Балканистика във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий" през 2002 г. и Право, пак там, през 2011 г. През 2017 г. защитава докторска дисертация в Института по етнология и фолклористика с Етнографски музей на Българската академия на науките. Автор е на книги и филми с историческа тематика и на учебник по Родинознание за 1-ви до 4-ти клас. Ето и другите водачи: 

 

21 МИР Сливен - Климент Шопов - най-младият кандидат за народен представител сред водачите на листи. Той е на 29 г. Роден е в Монреал, където живее до 2020 г. Климент е завършил индустриално инженерство. Завръща се в България заради „Възраждане“, което разпознава като алтернативата, която ще превърне България в независима и просперираща. Решава да се откаже от канадското си гражданство. 

5 МИР Видин - Валери Сираков – най-възрастният кандидат за народен представител сред водачите на листи на „Възраждане“. Учредител на структурата на Възраждане в град Видин през 2017 г. Той е на 66 г. Висшето си образование завършва в СА "Д. А. Ценов" гр. Свищов със специалност „Финанси и кредит“. В професионалния си път е заемал управленски позиции в частния и държавен сектор. 

4 МИР Велико Търново - Станислав Стоянов – Завършил е висше образование, по професия е бизнес анализатор. 

6 МИР Враца - Ивайло Папов – Един от създателите на структурата на „Възраждане“ във Враца. Магистър по "История и география" и "Право". Развива се професионално в образователната сфера. 

7 МИР Габрово - Даниел Петров - Завършва икономика - "Управление и финанси", днес е успешен предприемач в сферата на индустрията. 

8 МИР Добрич - Константина Спасова - Бакалавър по „Икономика на строителството“ от Икономически университет – Варна и магистър по „Регионално развитие“ от Университета за национално и световно стопанство, специализира ВиК инженерство. 

9 МИР Кърджали и 29 МИР Хасково - Георги Георгиев - инженер, магистър по „Производство на стъкло, керамика и цимент“ от ХТМУ – София със специализация „Неорганични технологии“ от Университет "Проф. д-р Асен Златаров" – Бургас. 

10 МИР Кюстендил - Димчо Димчев - председател на най-голямата българска емигрантска организация, „Възраждане - Лондон“. Развива активна културно-просветна дейност сред общностите на „Възраждане“ във Великобритания. Той е с икономическо образование. 

11 МИР Ловеч и 23 МИР София – инж. Николай Дренчев - бивш офицер – военен пилот на изтребител МиГ-23МЛД, предприемач с успешен бизнес, баща на шест деца. Известен е в редица обществени и граждански организации, които се занимават с проблеми, свързани с образованието и детското законодателство. 

12 МИР Монтана и 24 МИР София – адв. Петър Петров - магистър по право от Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Днес е член на Софийската адвокатска колегия. 

 13 МИР Пазарджик и 17 МИР Пловдив Област - Стоян Таслаков - завършил е „Бизнес администрация“ в Европейския колеж по икономика и управление в гр. Пловдив. След това две години специализира магистърска степен по Управление на проекти, финансирани от структурните фондове на Европейския съюз във ВСУ „Черноризец Храбър“. Завършвайки с отличен успех, той е награден със стипендия от университета за стаж в европейските институции в Брюксел. 

14 МИР Перник - Димо Дренчев – завършил е висшето си образование в Нов български университет със специалност "Маркетинг". Предприемач в сферата на строителството. 

15 МИР Плевен - Ивелин Първанов - писател. Автор на първия български геополитически роман "Атентаторът". Има издадени книги на военно-историческа тема. Участник в първата мироопазваща мисия на българските въоръжени сили. Награден е с медала на ООН "В служба на мира". 

16 МИР Пловдив и 22 МИР Смолян - Ангел Георгиев - Завършил е право във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Работи в аутсорсинг сферата. 

18 МИР Разград - Веселин Вешев - Дългогодишен състезател по вдигане на тежести, треньор и съдия. Шампион и рекордьор по вдигане от лег и силов трибой. Има успехи в спорта и като треньор. Състезатели, които е тренирал, са постигали високи резултати и са част от спортния елит на България. От няколко години е предприемач, занимава се със селско стопанство, 

19 МИР Русе - Златан Златанов – е с висше юридическо и висше икономическо образование. Работи като адвокат, член е на Адвокатския съвет в Русе. 

20 МИР Силистра - Маргарита Генчева – завършила е специалност „Право“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Има над 20 г. опит като юрисконсулт на различни нива в банковата система. Заемала е високи и отговорни позиции, включително Главен юрисконсулт и Изпълнителен директор. 

26 МИР София – Александър Арангелов - След отбиване на военната си служба почти 10 години работи в МВР. Днес работи като строителен предприемач. 

27 МИР Стара Загора - Искра Михайлова - завършила е БСУ със специалност "Връзки с обществеността", с професионален опит в сферата. 

28 МИР Търговище - Юлиян Губатов - завършил е бакалавърска степен и магистратура в Икономически университет - Варна със специалност „Счетоводство и контрол“. Развива се професионално в сферата на финансите. 

30 МИР Шумен - Николай Костадинов - завършил е Икономически университет Варна, специалност „Икономика на търговията“, магистър към ИУ - Варна по публичен мениджмънт и административна власт. Николай Костадинов е предприемач, който развива собствен бизнес в сферата на търговията. 

31 МИР Ямбол - Никола Димитров – Завършва Технически университет Варна със специалност инженер по комуникационна техника и технология. Развива собствен бизнес в професионалната си сфера. 

 


Още от: Общество

Принтирай статия
16 коментара
19 Август 2022 14:09 | Баба Вуна
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

През ку** ми е


19 Август 2022 14:55 | Ганьо
Оценка:
11
 (
25
 гласа)

Тоя е баси покемона


19 Август 2022 15:15 | eko
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

мекоговорящия путинец ще представлява Джумаята - какъв дебил трябва да си за да гласуваш за такива ПРАЗНОДУМЦИ..


19 Август 2022 15:46 | Пешо Келнера
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Тоя верно "малко" мяза на оли.....


19 Август 2022 16:16 | Костя
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Ега съберем 100гласа в джумаята


19 Август 2022 17:14 | Гри
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Травестит под прикритие


19 Август 2022 18:21 | Alexander
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Тия от Израждане са всички руски гъзолизци.


19 Август 2022 19:28 | “лорд“ Евгени Минчев
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

На мен прадедо ми е дупил английската кралица. Затова сега се кандидатирам за лорд у Британията!


19 Август 2022 19:59 | Обида за Благоевград
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Този да води листа е обидно за Благоевград. Показателно как ще работи тази партия - само близки на Коцето, да държат парите близо.


19 Август 2022 21:27 | е га ти олигофрето
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Дано избирателите не сглупят да гласуват за тази партия, ръководена от един надменен селяндурник с мания за величие. Като гледам този очилатко май е оли и послушко. Те такива си е избрал в партията шефа им .Да не мислят, а да му се подчиняват сляпо.


20 Август 2022 01:03 | пирин пее
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

абе каде ви е цвета рангелова беше водач преди сега са го насадили тоя папуяк


20 Август 2022 05:13 | До всички
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Тоя член да ми е го режа па камоли да гласувам за него. Тоя по потекло е влах . Сега сами преценете какви изроди искат да управляват България. Срам и позор.


20 Август 2022 05:23 | До всички
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Тоя член да ми е го режа па камоли да гласувам за него. Тоя по потекло е влах . Сега сами преценете какви изроди искат да управляват България. Срам и позор.


20 Август 2022 09:50 | Кефал
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Извинете ни, братя, този сфинкс се е кандидатирал от Благоевградски регион защото бил емоционално свързан с Петрич!! Ние Петричани, не сме виновни за това, трябвало е малко кютек да му турим докато е бил дете тука, та сега да не е ТИМ-аджия, ВМРО-отцепник, та сега и путлерова подлога. Ама не харчи рубли, синковеца, не ходи за Путлер да се бие, ами седи си тука и евро къта.. А бабите лъже какъв голям патриотин е бил!!


21 Август 2022 00:36 | Черешов ТОП 17 калибър
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Абе турете мен на избираемо място. Ако ме търсите за документация или прес-конференция сутрин съм на площадо. Ако ме няма там значи съм на центъро. Ако ме няма на центъро съм отскочил до ж. п. гарата до тоалетната, да пия вода от чешмата и посрещам влака. Ако ми остане време сверявам стрелките на гаровия часовник, че нещо изостават. И понеже не можах да намеря ни часовник, ни тоалетна, ни чешма с вода изпращам влака и пак се връщам на площадо и най-много да прескоча до центъро. Знам наизуст цялата азбука и мога да прочета сложно изречение до края без да заеквам и да почивам. Затова ме викат от Симитлий тамошните стари депутати и кандидати да ги обучавам да не се излагат от Високата трибуна. Който ме тера, знае къде да ме намери - На площадо. Ако ме нема там -на Центъро.


21 Август 2022 19:13 | Бруно
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Всички са като Коце Акнето!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар