Зам.- кметът по култура и хуманитарни дейности на Благоевград Христина Шопова боядисва яйца с малчугани от ДГ „Синчец“

05 април 2018 11:49   5 коментара   4634 прочита


Заместник- кметът на Благоевград по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова боядисва яйца с малчуганите от ДГ „Синчец“. Тя бе посрещната в двора на детското заведение с празнична програма. „Изключително ми е приятно да видя толкова много деца и родители! Вие, екипът на детското заведение и родителите, сте тези, които давате пример на децата, а ние сме длъжни да им създаваме добри условия“, каза в част от приветствието си към деца, родители, директор и гости на празника зам.-кметът Христина Шопова.

Децата, заедно със заместник- кметът Христина Шопова сътвориха изключително красиви великденски символи. На Велики Четвъртък по традиция се боядисва първото червено яйце. Такива направиха със сръчните си ръце и децата на Благоевград, заедно със заместник- кметът Христина Шопова. Докато боядисваха яйца, тя им разказа за традицията и обичаите, свързани с Великден. Децата слушаха и допълваха.

В детското заведение бе открит и традиционен Великденски базар. На него, всеки посетител можеше да намери красиви тематични украси. На финала на празничната среща, заместник- кметът пожела на децата да бъдат здрави, усмихнати и щастливи. „ Пожелавам Ви да сте все така будни и умни, защото Вие сте нашето бъдеще“, каза още заместник- кметът Христина Шопова. Тя поздрави директорът на детското заведение Даниела Пърличкова и екипът за грижите и всеотдайността към децата.

5 коментара
05 Април 2018 12:21 | Мехмед сунай
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

На Рамазан Байрам пак я поканете Шопова. Трябва да уважавате целия персонал в грамадската детска.


05 Април 2018 12:42 | Пирин
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Мехмед селски бек... Празника е за децата бе празна тикво! Браво за тържеството!


05 Април 2018 14:34 | До пирин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ясно е че е за децата, живи и здрави да са всички дечица! Ама ти чий г. з лижеш бе, подлого? Викаш... ежедневие при теб


06 Април 2018 01:00 | Турски бюрек
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Верно целия помаклък от околията


25 Юли 2018 04:05 | ДД
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нагла же на, много зле работеща община по времето на Г-н Камбитов на кадри. По зле не е било, въпреки че по традиция общината е котило на некадърници и селяци
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар