Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си   
   –егистрац舫абравена парола

«агинали€т пернишки полицай-моторист, »лиан карал с висока скорост, без гражданска и технически преглед на скъпи€ си мотор


24 юни 2019 08:48  1 коментар   9639 прочитаћоторът на загинали€т полицай-моторист »лиан —трахилов бил без √ражданска отговорност и √одишен технически преглед, но това не пречил на полица€ да си го кара из ѕерник с висока скорост, съобщиха за ZaPernik.com познати на »лиан. —поред т€х »лиан често превишавал скоростта, но не му пукало, защото н€мало кой да го спре в ѕернишко.  олегите му го знаели и той се чувствал ненаказуем.

¬ нощта, когато намира смъртта си, »лиан отново кара с превишена скорост в пернишки€ квартал ћошино. ”др€ се в Ѕћ¬, шофирано от жената на пернишки€ кримигерой —имбад. ∆ената излизала от бензиностанци€, до светофарите на кв. ћошино, огледала се е но мотора го е н€мало. “ръгва да завива и мотора изскача изневиделица и се удр€. Ќа м€сто почива шофьора – полица€ »лиан. ∆ената на —инбад б€га от местопрестъплението и после се предава в полици€та.

’ората се съмн€ват, че полици€та ще направи всичко възможно да прикрие високата скорост на загинали€. „јко беше карал с 40 км. в час, щеше да спре без проблеми, когато види лек автомобил, или щеше да намали, или шофьорката на Ѕћ¬-то щеше да го забележи„, коментират шофьори от ѕерник.

Ѕаща на загинали€-полицай е бивш кандидат за кмет на Ѕ—ѕ в град “рън.

Ѕаща на момичето, което карал отзад »лиан е полицай от ¬торо –ѕ” в кв. »зток.

—поред перничани практика в пернишката полици€ е ченгета да карат автомобили без гражданска, преглед и данъци. »ма хора сред полицаите, които ни спират по улицата, които са най-големите нарушители на път€.

ѕознати определ€т »лиан като точно такъв.

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

24 юни 2019 19:47 | ха ха
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

ѕоредни€т "изр€ден" полицай! ƒве трети от полицаите у нас са за полицейски проверки, арести и затвор!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.