Загиналият пернишки полицай-моторист, Илиан карал с висока скорост, без гражданска и технически преглед на скъпия си мотор

24 юни 2019 08:48   1 коментар   10070 прочита


Моторът на загиналият полицай-моторист Илиан Страхилов бил без Гражданска отговорност и Годишен технически преглед, но това не пречил на полицая да си го кара из Перник с висока скорост, съобщиха за ZaPernik.com познати на Илиан. Според тях Илиан често превишавал скоростта, но не му пукало, защото нямало кой да го спре в Пернишко. Колегите му го знаели и той се чувствал ненаказуем.

В нощта, когато намира смъртта си, Илиан отново кара с превишена скорост в пернишкия квартал Мошино. Удря се в БМВ, шофирано от жената на пернишкия кримигерой Симбад. Жената излизала от бензиностанция, до светофарите на кв. Мошино, огледала се е но мотора го е нямало. Тръгва да завива и мотора изскача изневиделица и се удря. На място почива шофьора – полицая Илиан. Жената на Синбад бяга от местопрестъплението и после се предава в полицията.

Хората се съмняват, че полицията ще направи всичко възможно да прикрие високата скорост на загиналия. „Ако беше карал с 40 км. в час, щеше да спре без проблеми, когато види лек автомобил, или щеше да намали, или шофьорката на БМВ-то щеше да го забележи„, коментират шофьори от Перник.

Баща на загиналия-полицай е бивш кандидат за кмет на БСП в град Трън.

Баща на момичето, което карал отзад Илиан е полицай от Второ РПУ в кв. Изток.

Според перничани практика в пернишката полиция е ченгета да карат автомобили без гражданска, преглед и данъци. Има хора сред полицаите, които ни спират по улицата, които са най-големите нарушители на пътя.

Познати определят Илиан като точно такъв.


Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
24 Юни 2019 19:47 | ха ха
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Поредният "изряден" полицай! Две трети от полицаите у нас са за полицейски проверки, арести и затвор!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар