За това говорим! Възпитаници на ЦЛТРД, децата на "Пиринска китка" - Благоевград станаха носители на "Гранд при" в национален конкурс "Пиленце пее"

12 ноември 2017 11:21   7 коментара   14809 прочита


Възпитаниците на Центъра за творческо развитие на деца в Благоевград, танцьорите от "Пиринска китка" станаха носители на Голямата награда "Гранд при" на националния конкурс за фолклорни таланти "Пиленце пее", който се проведе в Дома на културата "Искър" в столицата.

Благоевградските деца изправиха всички присъстващи на крака с брилянтните си изпълнения. Уникалната им хореография и блестящата им подготовка изпълниха с възторг всички в дома на културата, които не спряха да аплодират изпълненията им.

Прекрасните деца на Маргарита Братоева, Димана и Боян Боянови за пореден път ни изпълниха с гордост. Видя се, че Благоевград поддържа традицията от години, възпитава в любов към народните танци и музика подрастващите, достойни последователи на световноизвестния ни ансамбъл "Пирин".

"Дойдохме, видяхме, победихме", така децата от Пиринска китка се поздравяват с националното признание - Най-добрите.

Поздравления за хореографите, ръководителите, музикантите от Пиринска китка и най-вече за малките и големи танцьори, които за пореден път ни карат да се гордеем. Това е Благоевград!, Това е центърът за работа с деца, това са нашите таланти. Браво!

В. Иванова

Големите победители от Националния кункурс "Пиленце пее"! Честита награда!❤🤗 Какво ни споделиха те и с кого още се срещна нашият екип, очаквайте в предаването📺 "Фолклорна усмивка"!📽 🎤🎶🛒🌞❤🎹🥁

Posted by FEN FOLK TV on Saturday, November 11, 2017

 

7 коментара
12 Ноември 2017 14:15 | Благоевградчанка
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

Браво, къде е сега Бонка Ичкова да плюе по центъра


12 Ноември 2017 14:58 | 12345
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Този същият център искаше да закрие "Пиринска китка"!!!!!


12 Ноември 2017 21:11 | Меги Велячка
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Да ви уведомя г-жо "Благоевградчанка", че голяма част от децата на "Пиринска китка" са възпитаници на НХГ. Както аз, така и г-жа Ичкова се гордеем със своите ученици. Да не забравяме, че в гимназията работят безупречни учители по музика и обучават същите тези деца!


13 Ноември 2017 06:42 | Ужас
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Вие ги взехте и ги учихте в гимназията от детската градина ! Ама хайде засрамете се малко де ! Бива нагласт ама чак пък толкоз !!!!!


13 Ноември 2017 13:21 | 123
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

тази "Пиринска китка" е нова, възродена.. т. е основния състав остана при ЛилянДанчов е сега се казват "Пирински танцов ансамбъл"... разделиха децата които бяха години заедно


13 Ноември 2017 21:21 | Кольо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ще повярвате в правотата на Бонка Ичкова, ама ще бъде късно подмазвачи..


16 Ноември 2017 07:51 | Анита Стойнева
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хайде стига с тези интриги! Децата са нашето бъдеще и богатство! Важното е да се постигат отлични резултати! Пиринска китка съществува, ще съществува и ще постигат много големи успехи! Гордеем се със ръководителите и децата! Успех и късмет на всички!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар