За пореден път: 39-годишен бездомник вдигна на крак Спешните екипи, припадна в центъра на Благоевград, гладен и жаден

26 август 2014 11:51   3 коментара   8131 прочита


За пореден път днес безномникът от Велинград Д. Шаламанов припадна в центъра на Благоевград. Гладен и жаден мъжът се свлякъл пред пощата пред очите на изумени минувачи. При пристигането на Спешните екипи те разпознаха стария си познайник Димитър, който миналата седмица отново ги вдигна на крак.

Тогава той колабира пред ДСК в Благоевград, бе дехидратиран и гладен. След престои в реанимация изчезна, до днес. За неговия случай са информирани социалните служби, но не са взети мерки за настаняването му в жилище.

Д. Христов

3 коментара
26 Август 2014 12:14 | ЧИТАТЕЛ
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

ЗАЩО ТОЗИ ЧОВЕК ПАК СЕ Е ОЗОВАЛ НА ПЪТЯ ГЛАДЕН И ЖАДЕН, ЩО ЗА СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ ИМАМЕ, ТОВА ЛИ Е ОТНОШЕНИЕТО ВИ КЪМ ХОРАТА. ВСЕКИ СИ ВЗЕМА ЗАПЛАТАТА И НЕХАЕ. СРАМ ЗА ОБЩЕСТВОТО НИ.


26 Август 2014 12:16 | ОТ БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ СОЦИАЛНИТЕ РАБОТНИЦИ, ПРОКУРАТУРАТА ЗАЩО СПИТЕ. АКО НЯКОЙ ТОРМОЗИ ЖИВОТНО ВСИЧКИ СЕ ВЪЗМУЩАВАМЕ, А ТОВА Е ЧОВЕК!!!


27 Август 2014 00:44 | запознат
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

АБЕ ЕИ КРИТИКАРИ-ТОЯ БОКЛУК РАЗИГРАВА СОЦИАЛНИ, СПЕШНО, ПОЛИЦИЯ ОТ 2 ГОД. НЕ КРИТИКУВАИТЕ БЕЗ ДА СТЕ НА ЯСНО, ИЛИ ТАКА Е НАИ-ЛЕСНО ... ТИ БЕ.. ЧИТАТЕЛ.. И ТИ ..ОТ БЛАГОЕВГРАД.. НИМА СТЕ ПЕРФЕКТНИ В РАБОТАТА СИ- АКО ВЬОБШТЕ ИМАТЕ ТАКАВА..... ЗА СВЕДЕНИЕ НА ВСИЧКИ, ЗАГРИЖЕНИ, ТОЗИ ИЗМАМНИК Е НАСТАНЕН В Ц В Н ОЩЕ НА 22 08. ---НО БЯГА ОТ ТАМ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар