За да ни има! Нека заедно помогнем за закупуването на респираторни апарати за МБАЛ Благоевград

29 март 2020 11:53   10 коментара   7140 прочита


Скъпи приятели!

Дойде време, в което единственото спасение на нас – хората, е отново да бъдем хора. Очаква се вълна от болни, а както всички знаем, болниците ни не са подготвени да изнесат такава тежест. Нужно е закупуването на още животоспасяващи апарати, за да се лекуват повече хора. Утре, това може да бъде всеки един от нас или нашите близки. Обръщаме се към всички вас, защото вярваме, че заедно можем да се справим. Всеки един от нас е важен в тази битка. Всеки малък жест на любов и човечност, ще има решаваща роля в спасяването на нечий човешки живот.

Нека бъдем единни! Нека заедно помогнем за закупуването на респираторни апарати за МБАЛ Благоевград.

В този момент, само човечността ще запази човечеството.

За да ни има!

Средствата могат да се превеждат по платформата helpkarma.

10 коментара
29 Март 2020 11:57 | Хаха
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

240 хиляди лева здравни усигоровки дето съм платил и никога не съм ползвал? Къде са та още пари искате?


29 Март 2020 12:10 | Майстор
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Изхарчили са парите и търсят още. 10 хиляди е един респиратор последен модел. Плащам вноски от 42 години ...трябваше да са купили поне 20 респиратора, 100 легла и медикаменти само с моите пари... Здраво са играли на лева ръка - десен джоб последните 20 години.


29 Март 2020 12:49 | :)
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Да и шеф Митев пак да прибере комисионна.


29 Март 2020 13:05 | �������� �� ����
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ББ да развърже кеша дето открадна през последните 11 година и ще обурудва всички болници у нас и половината в Италия


29 Март 2020 13:12 | �������������-����������
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

АКО ЩЕ ДА СЕ ЗАТРИЕМЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН НЕ - ПОДКРЕПЯМ ТАКАВА ИДЕЯ ЗАЩОТО ТОВА Е ХИТЪР А ЗА МЕН ГЛУПАВ ХОД НА ХОРА КОИТО ТЪРСЯТ ИЗГОДА И ЗАБОГАТЯВАНЕ ПО ПОДЪЛ И ДОЛЕН НАЧИН. ТОЯ КОЙТО Е ДАЛ ТАЗИ ИДЕЯ Е ПРЕСТЪПНИК И ИЗМАМНИК И ПРОКУРАТУРАТА СЛЕДВА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО СРЕЩУ ТОЗИ КОЙТО АГИТИРА ДА СЕ СЪБИРАТ ПАРИ ЗА КАКВОТО И ДА Е. ИМА СИ НАЧИНИ И ПЪТ ПО КОЙТО СЕ СЪБИРАТ ПАРИ ОТ ДАРИТЕЛИ И КЪДЕ ОТИВАТ И КАК СЕ ХАРЧАТ. СЕДНАЛ НЯКАКЪВ МУХЛЬО ДА МЕ АГИТИРА ДА ДАВАМ ПАРИ. Е ПА ЕЛА МИ ПРЕД МЕН И МИ КАЖИ ТОВА НЕЩО И ТАКЪВ ТУПАНИК ЩЕ ТИ ЗАБИЯ В МРЪСНАТА МУЦУНА, ЧЕ ЩЕ СИ СЪБИРАШ ЧЕНЕТО ПО АСФАЛТА. А БАЛЪЦИ И ТЪПИ МУХЛЬОВЦИ Е ПЪЛНО И НЯМА НАЧИН НЯКОЙ НАИВНИК ДА НЕ МУ СЕ ВЪРЖЕ.


29 Март 2020 13:29 | Китан
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Митев търбуха с фалшиви счетоводство докара положителни резултати. Къде е оборудването и качеството? ГЕРБ крадеци и лъжеци.


29 Март 2020 14:40 | Сърфо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

МБАЛ - колко пари ви дават за здраве от министерството Та искате още? Смъртността в тая болница е ужасно висока и да търсите само пари е меко казано нагло


29 Март 2020 15:16 | Страх
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Същия респираторен вирус се тества върху зайците от 40 години насам. Първите тестове на хора 2003 SARS и MERS 2012. Ефекта е същия, дроба се пълни с киселини и се възпалява. Който има да дава мен държавата ме обра отдавна с хилядите таксички, данъчета, осигуровки, застраховки, глоби, сметки...


29 Март 2020 18:26 | zapoznat
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Пак опряха до всички нас..... сега и апарати трябвало да купуваме..... уж за нас самите..... бла-бла-бла..... Да ви .....майката на всички дето толкова години ни смучете парите за данъци и осигуровки..... правите кампании за събиране на капачки за да се купувала апаратура за болниците и сега???? Сега пак дайте да даваме..... давайте вие бе боклуци дето ни ограбвате постоянно и продължавате да се "грижите" за благосъстоянието ни! Сега покрай вируса всекидневно ни заливат с информация кой КРАДЕЦ И БОКЛУК бил дал пари за закупуване на апаратура, за изследвания и тем подобни глупости, а един ТЪП ИДИОТ и бивш пожарникар--ПРЕСТЪПНИК даже ни управлява и ПОДАРЯВА НАШИТЕ пари от името на неговата партия..... и не е само той ами и всички подобни ЛИЗАЧИ, ПРЕДАТЕЛИ, РОДООТСТЪПНИЦИ и МРЪСНИЦИ го следват и правят същото. И на всички ни е ясно защо го правят пред камери и микрофони..... вижте ни..... ние се грижим за хората..... Путка ви майнина бе прошляци..... грижите се за вас!


30 Март 2020 02:15 | Тц
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Е каскет мен да почне разследване за клиничните пътеки, тия касапи със стендовете. Пазарджишкия караше мерджан хибрид и джип има. Айде тоя тъпунгер от Банкя каза да си продават колите. Гешооооо айде кога ще конфискуват с ония шопар, другия измамник Цацолини
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар