Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете  
   –егистрац舫абравена парола

«а четвърти път и трета поредна година инж.  расимир √ерчев стана кмет на годината. ѕризът е в категори€та Д»новации в образованиетоУ


16 ноември 2018 09:32  1 коментар   2079 прочита÷еремони€та „ мет на годината“ се състо€ в зала є 9 на Ќƒ . —печелената категори€ „»новации в образованието“ доказва за пореден път, че ќбщина –азлог се развива в различни сфери, а в частност тази категори€ е доказателство, че младите хора в района получават чрез своите преподаватели образование на високо ниво, обучавайки се в много добри сгради.

 метът за пореден път благодари на своите служители за всеотдайността и професионализма, без които общината не би имала своето развитие и напредък. »нж. √ерчев благодари на правителството и министър-председател€ Ѕойко Ѕорисов, за това че еврофондовете винаги са помагали за осъществ€ването на идеите и иновациите на общината. »скрени благодарности изказва и на жителите на община –азлог и подкрепата на своето семейство.

ќще за:  р. √ерчев  категори€  сфери ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

16 ноември 2018 21:38 | razlog
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

»ди и в маалата да те награада “ам си наи заслужил Ќие не те зачита ме за нищо
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.