Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018   
   –егистрац舫абравена парола

яне янев излезе от зоната на здрача! »зригна срещу имотите на јл. ћанолев в —андански


23 април 2019 11:02  16 коментара   13363 прочита¬ Ѕългари€ трудно се говори истината. –еших, че в един момент е по-добре да се оттегл€ и да бъдат страничен наблюдател. “ака човек по-€сно прецен€ва какво се случва в държавата. “ова каза лидерът на –«— и съветник на Ѕойко Ѕорисов в ефира на Ѕ“¬. ¬ момента предимно живе€ и работ€ в —андански. ѕреди 9 години лични аз извадих апартаментите на ÷ветан ÷ветанов, припомни той.

„“огава се надигна вой срещу мен. —ега гол€ма част от медиите работ€т по мо€ модел. јз съм показал на обществото как тр€бва да бъдат вадени информациите за имотите. “огава извадихме на б€х св€т неоспорими доказателства, че ÷ветанов не е имал доходи, за да притежава тези апартаменти и таз информаци€ отиде в Ќјѕ. “€ обаче беше потулена“, за€ви янев.

„¬исшите етажи на властта мога да ги коментирам, ако имам 2-3 часа телевизионно време, защото ще го направ€ професионално, а не както го прави  ѕ ќЌѕ» аматьорски. ¬иждал съм как се разследват подобни казуси в »зраел. ¬иждал съм »“ технологии, които разследват случаите на корупци€ по високите етажи на властта. „овешката намеса е сведена до минимум“, об€сни лидерът на –«—. ѕо думите му председател€т на  ѕ ќЌѕ» ѕламен √еоргиев е част от висшите етажи на властта и не би могъл да разследва подобни случаи. ѕо отношение на имотните зам. -министърът јлександър ћанолев, той беше феодализирал мо€ роден град —андански.

„ћистериозно ћанолев се сдобива с къща в парка на —андански заедно с кмета  отев. ћанолев и семейството му живее там и всички го зна€т. “ой привиква хора там.  ак н€кой си е позволил да рече вековни чинари?  ъщата е построена така както последни€ водопровод за минерална вода в града през фирмата на кмета и майка му. Ќезаконно е захранен с минерална вода имотът на ћанолев и хотел в града“, коментира янев. јлександър ћанолев се включи по телефона и коментира думите на яне янев. „Ќ€ма по-красноречив начин да стане €сно откъде идва атаката срещу мен.

ѕарти€та на господина е напълно забравена на национални нови и е на прът това да се случи и на местно ниво. ÷€лото ми семейство сме потърпевши. „овекът, който не е на€сно със сво€та сексуална ориентаци€ е седнал да раздава морални оценки. ¬€рно ли е, че е подсъдим и е фалшифицирал подписите на свои роднини, а че е навл€зъл в църковен имот? јтаките му се дължат на това, че спр€х всички негови незаконни практики. “ой ще бъде политически труп при следващите местни избори“. ћанолев отрече въпросната къща да е негова седмица.

„ѕосещавал съм тази къща като турист и съм си плащал за това“, категоричен бе бивши€т зам. -министър. ‘инансирал съм момичето, което е собственик. »мал съм висока заплата и хонорари, освен това успешен частен бизнес и съм плащал данъци. ¬сичко това е проверимо. ќтстъпил съм » правото на строеж“, раз€сни ћанолев. “ой призова да се изчака да приключат проверките.

"“ези хора са се самозабравили и говор€т абсолютни лъжи. “ози човек демонстрираше лукс, какъвто н€мат арабски шейхове. јз се горде€ с корените си. ’од€ с гордо вдигната глава. — фамилни средства сме реставрирали църква", коментира янев.

ќще за: яне янев  имоти  доказателства ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


16 коментара

23 април 2019 11:18 | ds
ќценка:
6
 (
16
 гласа)

яне, защо не предположиш че "тази офшорка", от ко€то ћанолев е купил този парцел не е негова! и че всичка след това е пунта мара...


23 април 2019 11:20 | √ражданин
ќценка:
35
 (
49
 гласа)

«а това янев е прав. —анданчани знаем, че тази къща е на ћанолев и той живее там със семейството си. “е са комбина с кмета  отев, действат заедно за своите интереси. ќбидно е за нас, жителите на —андански да се изопачават нещата.


23 април 2019 11:52 | –ќ“ ‘–ќЌ“
ќценка:
8
 (
24
 гласа)

яне янев не отговори на нито един пр€к въпрос на водещи€. “ой използва “¬ времето, зад а говори каквото той си е планирал предварително. ѕо време на разговора се включи и г-н ћанолев - той също не отговори пр€ко на нито един директен въпрос на водещи€. ћоже да се тъ. кува по различни начини, но основни€т е, че нито един от двамата участници в разговора не буди доверие.


23 април 2019 13:16 | √ражданин
ќценка:
17
 (
27
 гласа)

«ащо н€колко минути ћанолев не отговори на въпроса на водещи€, негова ли е къщата, ами започна да се самоотбран€ва???


23 април 2019 13:19 | √ражданин
ќценка:
24
 (
32
 гласа)

 ой ще налива 700 000 лева в строителството на чужд имот? —анданчани вече не сме балами!


23 април 2019 13:25 | ѕуката
ќценка:
-14
 (
30
 гласа)

ƒобре му го казаха на джендъра €нчо за ориентаци€та на него и характера му е джендърско предателски и да си каже за иван шофьора дето живее с него


23 април 2019 16:02 | √ошо
ќценка:
0
 (
10
 гласа)

Ќови€ кандидат кмет е √ошо соф€нецо от с. ѕлоски


23 април 2019 16:33 | ѕлоски
ќценка:
20
 (
28
 гласа)

Ѕраво яне! само ти скочи на този нагъл сел€к, всички знаем че този имот е негов и се прави на луд


23 април 2019 18:52 | психиатър
ќценка:
-9
 (
19
 гласа)

"Ћуд умора н€ма" - е казал народът. “ака е и с откаченото яне. √юлето не спира да го бие в главата. —амо не мога да разбера, толкова ли са пропаднали вече българските медии, за да кан€т като гост този доказан психопат?


23 април 2019 18:54 | Ѕаба
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

ѕо времето на бай “ошо имаше едни митничари, които се опитваха да ги разобличат, но не се получи. ѕросто √≈Ќ.


23 април 2019 20:52 | √ражданин
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

ƒа, митничара татко ћанолев....


23 април 2019 22:21 | ѕенчо ѕенев
ќценка:
-6
 (
14
 гласа)

≈х, яне, яне.. всички зна€т що за стока си, но ти е в стила само да плюваш и хулиш. Ѕоклук си беше, боклук си и остана!


23 април 2019 23:01 | RRRRR
ќценка:
9
 (
15
 гласа)

ћоже да е всичко, но в случа€ янев е прав. ј това, че ћанолев си позвол€ва даже да зас€га сексуалните теми отново създава непри€тно впечатление и не му прави чест. » без това хората вече не му в€рват, а с тази наглост и агреси€ си вреди още повече. Ќе сме особени почитатели на янев, но ћанолев отдавна прекали във всичко.


23 април 2019 23:05 | »ван ».
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

Ќали заедно си бъркат по дупките със пухи-м. нета, а тои е парти€ със кулски€ депутатин.
ѕухчо, гол€м вибр.. ор сам ти взел, да си играйкаш вав ду. ето....


24 април 2019 10:05 | гошо
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

две дребни душици, но големи мошеници и крадци, €ко се плюха. ¬реме е за прокуратурата.24 април 2019 14:26 | Ѕоци
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

 ато н€ма никакви добри новини за доброто на Ќарода ще се наслаждаваме на новото шоо  риминално разследване за балъщи. » кра€ ще бъде  рали яли ѕили но с Ќародни пари всичко си платили. ’айде сега чакаме следващи€ криминален сериал.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.