Възлюбената на благоевградчанина Митко Калайджиев го напусна

24 ноември 2019 11:41   1 коментар   98767 прочита
Кадри bTV
Кадри bTV


Кадри bTV

Възлюбената на благоевградчанина Димитър Калайджиев Красимира напусна телевизионното предаване „Фермата”. Тя се изправи в тежък дуел срещу Елизабет Илчева, но загуби. Три седмици преди финала на фермата, Красимира напуска шоуто и ще бъде далеч от своя любим Митко. Тя започна със силен старт и победа в първите две предизвикателсва, но загуби със 7 секунди по- слабо време огнения трети сблъсък, който се игра за първи път на Арената в шоуто.

„Много се извинявам, че ти свърших играта и за това, че наранявам Митко. Не ми беше лесно, ти си много, ама много силна. Беше достойна и ти пожелавам всичко най-хубаво“, извини се Бети, за която това е втора победа на Арената. От своя страна Красимира призна, че е очаквала да си тръгне в събота вечер.

„Издържах много повече, отколкото предполагах, но пък направих много важни неща тук, за себе си, за живота, който ме чака оттук нататък. Истината е, че на старта на шоуто бях един човек, а си тръгвам като съвсем различен. Новият човек ми харесва повече“, емоционално призна Красимира, която влезе в предаването с визитка на домакиня, която изцяло се е отдала на грижата са семейството си.

По време на участието си в риалити формата тя намери любовта в лицето на разведения благоевградчанин Димитър Калайджиев и написа писмо, в което призна, че отдавна не е щастлива в живота си извън предаването. В края на участието си, минути преди да напусне Арената, тя се извини на всички, които е наранила по някакъв начин. Интересно в случая бе ,че Митко не се сбогува с любимата си ,той просто се врътна след играта и и се скри от камерите . Дали ,защото е разплакан и не искаше зрителите да го виждат така ,или се ядоса ,че Красимира падна не стана ясно .

Цвети Иванова


Още за: предаване   финал   Фермата   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
24 Ноември 2019 20:01 | Тя и Той
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Търколило се гърнето, намерило си капака. тая за нищо не става, намери един мързелан във Фермата и само се гушкат, целуват и пушат. Другите да работят. Това се видя от дуела, където доказа че е слаба, защото не може еди пирон да закове и извади. ПОЛУЧИ СИ ЗАСЛУЖЕНОТО, не заслужава наградата.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар