„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград повишава квалификацията на своите служители 

29 февруари 2020 07:26   2 коментара   6419 прочита


Служители на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград взеха участие в обучение на тема „Избор, експлоатация и оразмеряване на водомери за сгради“. Лектор по време на срещата бе проф. д-р Ганчо Димитров, доказал се професионалист във водния сектор, член на УС на Българската асоциация на водите. Семинарът е иницииран от управителя на ВиК - Благоевград инж. Росица Димитрова, а целта е да се даде възможност на специалисти и експерти да повишат квалификацията и да надградят уменията си. Това от своя страна ще доведе до по-качествени услуги за абонатите на ВиК – Благоевград. В обучението се включиха служители на ВиК от различно общини в Благоевградска област. По време семинара те взеха участие и в дискусии, като имаха възможност да зададат своите въпроси. 
Ръководството на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград непрекъснато се стреми да повишава квалификацията на своите служители, а ползата е в интерес на крайния потребител. 

В.Васев 

2 коментара
29 Февруари 2020 13:10 | тотото
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

семинарът в работно време ли беше ? с откъсване от прпизводството


29 Февруари 2020 22:53 | 234
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Не спряхте да ни тровите живота с тая фея на фекалните води- Роса Димитрова Кенеди. Иначе казано тя наистина има нужда, и то належаща, да и понапълнят главата с някои важни неща за ВиК. Друг е въпроса колко от казаното от лектора ще съумее да разбере.....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар