Водоснабдяване и канализация“ – Благоевград с приз в конкурса „Най-зелените компании на България“

02 октомври 2020 11:18   4 коментара   2030 прочита


„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД - Благоевград зае I място в категория „Енергетика, воден сектор“  в X юбилейно издание на конкурса „Най-зелените компании в България”, организиран от b2b Media. Конкурсът е национален, а целта е чрез него да бъдат отличени компаниите, които работят последователно за опазване на околната среда.

Благодарение на усилията на ръководството, в лицето на инж. Росица Димитрова, Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград прилага дългосрочна стратегия за екологична устойчивост и се стреми непрекъснато да допринася за опазване на природата.

Дружеството следва различни политики в тази посока. Сред тях са реализиране на “зелени“ проекти, предоставяне на възможност за отказ от хартиена фактура, респективно получаване на електронна такава, участие в кампании за събиране и предаване на пластмасови изделия за рециклиране, информационни кампании, насочени към хората и др.

Това е поредната награда, присъдена на водния оператор, развиващ дейността си на обособената територия в Благоевградска област. Сред отличията до този момент са: I място в категорията „Воден сектор“ през 2017 г., две награди през 2018 г, съответно  Специална награда „Устойчиво развитие за Зелена икономика“ и II  място в Категория „Енергетика, Воден сектор“, както и  Специална награда „Устойчиво развитие за Зелена икономика“ и II  място в Категория „Енергетика, Воден сектор“ през 2019 година.  


Още за: ВиК   Блгоевград   приз   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
02 Октомври 2020 13:02 | аз
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

много реклама за Росица бе, струна. лон


02 Октомври 2020 20:24 | някой
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И за колко казахте, че си е купила поста във ВиК


02 Октомври 2020 23:32 | Грамада
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А за колко казахте че Роска водоноска купи мястото за студентка по дентална медицина на дъщеря си


03 Октомври 2020 15:47 | Палячовци
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Вярно е и водата наистина зеленясва за има няма 2 дена!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар