Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков се срещна с кметовете на Разлог и Банско

27 октомври 2021 11:44   6 коментара   4480 прочита


Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков се срещна днес с кметовете  на Разлог и Банско – Красимир Герчев и Иван Кадев. Заедно с него бяха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андей Новаков, областният секретар Даниела Савеклиева и кандидатите за народни представители д-р Емил Тончев, Александър Мацурев и Николай Сливков.

По време на срещите бяха обсъдени очакванията на органите на местното самоуправление за съставяне на стабилно правителство със солидна парламентарна подкрепа, което да отговори на очакванията на хората за управление и справяне с кризите, застрашаващи здравето и благосъстоянието на нацията. 

"В момента никой не иска да поема отговорност за зимата с всички кризи, които предстоят", каза Желязков. 

Кандидатът за народен представител от Банско Александър Мацурев апелира към общинската администрацията да се подготви, защото след няколко седмици ще е пикът на ковид вълната, а общините не са подготвени. „Служебното правителство изключително неадекватно се справя с кризата, няма стратегия и план за овладяването й. Болниците са пълни, всички отделения се преобразуват в Ковид зони. Проблемът, който се задава, е сериозен”, подчерта Александър Мацурев.

Петият в листата д-р Емил Тончев, който е неотлъчно до своите пациенти, предупреди, че ситуацията в болницата в Разлог е кризистна, вече три от общо петте отделения лекуват само болни от ковид, чийто брой нараства всеки ден.

Фокус на разговорите бяхя и последствията от инфлацията върху цените на продуктите и повишената цена на електроенергията и газа, машинното гласуване за изборите 2 в 1, на които се очаква масово объркване. Бяха споделени тревогите за очертаващите се негативни тенденции в контекста на предизборната кампания и липсата на отношение към проблема.

*Предизборна публикация.Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
27 Октомври 2021 12:19 | ГЕРБ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Защо заблуждавате хората.. Водач на листа но и в още 5 избирателни района, и после като влезе от друг район отстъпва мястото на друг. Всичко е цирк на гербаджиите.


27 Октомври 2021 13:52 | ДЖУМАЛИЯ.
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

еийййййй. гробари нямате място там пеевски ви е есправарил и си е оплел кошничката.


27 Октомври 2021 15:48 | Коемджиев
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Оня Дупедав Динев щу прае там? Още не може да осъзнае, че вече е г-н Никой! Но че още си е дупедав нема спор....


27 Октомври 2021 16:27 | кенеф бричков
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

това е показателно, кой предпочиташе да е кандадат за народен представител от Петрич, ПП ГЕРБ .Заради оня мензис, сега Петрич няма да има депупат.


27 Октомври 2021 21:13 | Кира
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Изпуснахте Камбитов и сега няма добър изход а


27 Октомври 2021 21:39 | Кирил
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Вземи си го дома
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар