Внимание, пешеходци! Още една опасна сграда дебне в центъра на Благоевград

25 август 2019 10:28   2 коментара   12068 прочита


Още една опасна сграда дебне в центъра на Благоевград, видя репортер на Struma.com. От фасадата на сградата мазилката е започнала да пада, а някои парчета са готови всеки момент да се срутят. Около мястото, което се намира на ъгъл на централната улица „Тодор Александров“, няма ограждение, обозначаващо, че има опасност за пешеходците. В сградата се помещават и офиси, през които преминават клиенти, а фасадата изглежда опасно.

Припомняме, че подобна бе ситуацията с друга сграда в центъра на Благоевград, която се намира на ул. „Янко Загунов“№5. Покривът на сградата, която се намира в близост до заведения, НОИ, РУО вече придобива завършен вид, след ремонтните дейности, които започна общината.

Още едно място крие опасност за преминаващите в района. Това е подлеза на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“, който видимо се нуждае от ремонт, поради парчета, които са се откъснали от него. Под него на ден преминават десетки хора.

Цвети Иванова

2 коментара
25 Август 2019 11:18 | НАП
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Кой е собственика на тези сгради? Той трябва да ги ремонтира, а не с нашите пари от данъци! Или Кмета да ги направи с откраднатите пари от санирането, което отново НИЕ всички плащаме!


25 Август 2019 19:10 | Антон Миленков
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Улицата не се казва Загунов, а "Янко Тригунов". Или "Янко Баклавичков". Това е за справка на кифладжийската "журналистика".
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар