Влдимир Димитров от с. Полето стана абсолютен шампион по бодибилдинг

13 октомври 2021 07:05   2 коментара   5639 прочита


Владимир Димитров от село Полето, община Симитли стана шампион и абсолютен шампион по бодибилдинг в категория до 80 кг на Balkan Grand.   е Младият спортист е благодарен на всички, които го подкрепят, но най – вече на треньора му Благой Ангелов, който винаги е вярвал в него и е бил до него. 

 

„Той никога не ми позволява да спра да вярвам в себе си, дори, когато се съмнявам. Благодарен съм и на Стефан Апостолов, както и на цялото ръководството на община Симитли, начело с кмета Апостол Апостолов, защото без тяхната подкрепа и финансиране, това, което ми се случва би било невъзможно. Специални благодарности изказвам и на семейството си, защото те ме подкрепят изключително много“, посочи той. Младата надежда на Симитли в културизма се обърна със специално послание към всички: 

 

„Спортувайте, защото спортът е здраве! Независимо какъв спорт ще изберете – плуване, футбол, фитнес, тренирайте и не спирайте да следвате мечтите си, защото те се сбъдват! “ 
 

Ръководството на община Симитли поздравява Владимир Димитров за победата и му пожелава още много спортни успехи, които да носят гордост на родния му край. 

П. Попов 

2 коментара
13 Октомври 2021 14:22 | Косьо Каменаров
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Та какво работи този Владимир Димитров


13 Октомври 2021 16:19 | bobi
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

тоя шиба поли педала
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар