Винарска изба "Златен Рожен" представи вина от колекция "Family Reserve" във Велинград

13 февруари 2019 10:14   1 коментар   5033 прочита


На стилна дегустация в едно от Спа бижутата на Велинград, хотел "Вела Хилс", винарска изба "Златен Рожен" представи пред хотелиери, ресторантьори и представители на Сдружението БУЛТИШ- дружество на български и турски бизнесмени, вина от серията "Family Reserve".

Взискателните гости опитаха от бялото вино WHITE SAND, розе ROSASPRINA и червените вина SANSI и MELNISHKI CEPAGЕ. Сред гостите бе и Генералния консул на Република Турция в Пловдив, г-н Хюсейин Ергани. Гостите останаха очаровани от серията висок клас вина на винарската изба.

От своя страна собствениците на "Златен Рожен" сем. Осиковски благодариха на всички гости уважили поредната бляскава дегустация на новите вина от колекция Family Reserve. Винарска изба "Златен Рожен" произвежда висококачествени български вина, благодарение на собствени лозови масиви и център за преработка и производство на вино.

С наличната модерна техника и поливна система тя се превръща в един от големите собственици на лозови насаждения в района на долината на река "Струма". Винарска изба "Златен Рожен" е разположена в село Капатово на 20 км. южно от град Сандански и на 19 км. от Рожен. Изградена е на площадка в близост до лозовите масиви. Специализирана е в производството на червени, бели вина и розе.

Марти Иванов

1 коментар
13 Февруари 2019 13:19 | Иван
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Най-хубавото вино, което съм пил някога!!! Поздравления за сем. Осиковски!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар