Вик-Благоевград започва реконструкция на водопровод в с. Покровник и основни улици в Гоце Делчев и Разлог

05 март 2015 16:11   9 коментара   14585 прочита
сн. Архив
сн. Архив


сн. Архив

В благоевградското село Покровник започна реконструкция на водопровод с дължина 550 метра. По проект, разработен от В и К, старите етернитови тръби /ф 60/, чиято възраст е над 40 години, ще бъдат подменени с полиетиленови /ф 90/. Срокът за изпълнение е около два месеца, но от дружеството са убедени, че ремонтните работи ще приключат по-рано. Преди дни започна подмяната с полиетиленови тръби и на водопровода на една от главните улици в Гоце Делчев-“Струга”. Дължината на участъка е 386 метра. Предстои ремонт на водопровода и по ул. “Христо Ботев” в Разлог.

В инвестиционната програма на дружеството са включени и улиците около джамията и НХГ “ Св. св. Кирил и Методий”. През октомври, миналата година, управителят на В и К, инж. Росица Димитрова, пое ангажимент пред Инициативния комитет за цялостно решаване на проблема в централния район на града. Още в края на миналата година бе направена реконструкция на ул. “ Цанко Церковски”, сега предстои подмяна на водопровода по улица “Владимир Бъчваров”.

В скоро време ще започне и вторият етап от реконструкцията на водопроводната мрежа в ж. к. “Запад”. Съвместният проект с община Благоевград предвижда подмяна на трасе с дължина 350 метра и отклоненията към жилищни и обществени сгради.

За първи път инвестиционната програма на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД-Благоевград е съгласувана с програмите на общините, като целта е да се работи съвместно, за да се постигне максимален ефект на разумна цена.

9 коментара
05 Март 2015 17:05 | в изгнание
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Улицата от Джамията до Гимназията - може да я прекръстите на Малката Венеция . Скоро с тези темпове на реконструкциии и прехвърляне на отговорности между Община и ВИК ще бъде възможно преминаването единственно с плавателни средства . Вече цял месец прелива вода от владишкото и нама КОЙ да се самосесира - къде е всезнаещата и можеща Робева ? Няма ли кой да и потърси съответната отговорнос . Или това не от нейната компеттентност (то пък за какво ли е компетентана !). Кмете - само с калинки не става, трябат и пчелички ..


05 Март 2015 18:38 | общината
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Вече не тече. Ремонтирано е, писателю неосведомен.


05 Март 2015 19:21 | Кирчо
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Изгодна е сделката за шефката на ВиК, има довършителни работи на Бучино, свършиха прокълнатите пари от субсидии за подкупи, купеното шефско място и за мокри поръчки. Нещастна, компенсирана, отмъстителна, която се мисли за незаменима крава си мисли, че ще литне във въздуха, но може и да литне и да се спука като балон и ще отиде да живее в панелната в Струмско!!! Най Добър от фамилия Кенеди и Митко, другите за нищо не стават !!!! Смешници !!


05 Март 2015 21:12 | приятел
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Успех госпожо Димитрова, покажете им как се работи. Дребните душици не могат да се примирят, че интелигентна и чаровна жена има капацитет да управлява.


05 Март 2015 21:29 | Кирчо
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Тази госпожа и други работи умее да прави, може като неин приятел да имаш късмета да ги опиташ ако се обръкнеш! !


05 Март 2015 21:42 | кучето
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Тая ли е хубава, чаровна и има капацитет, сигурно си се обръщал и си ползвал услуги те. Адмирации приятели !!


05 Март 2015 21:53 | Кико
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Богат ли си, обръснат ли си на онова място, ако си значи ставаш за тая сили конопа грозна кукла !!


06 Март 2015 06:45 | просветен
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Започва съвместното, поредно ограбване на гражданите по "законен" начин !Ясни са ни хватките и подхода им за присвояване на нашите пари! Мършите кметовете на Разлог, Благоевград и Гоце Делчев добре си паснаха с кучката на ВиК! Всичко е добре замислено, кражби до дупка преди краят ми наесен! Интересно кой колко ще получи от тая поредна далавера? Със сигурност тлъсти суми са предвидени за Герчев, Камбитов и оня там от Гоце Делчев! Само дано не сложат тръби, като тези на хората от с. Кръстилци, които е поставил гадняра Тотев и трови народа там! А, дали са предвидили комисионче и за бандита, женкар, дърт пръч, секретарка на министершата дедо Любен Татарски? И да не са, Герчев ще задели от своя пай, нема страшно!


06 Март 2015 07:13 | 11111
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Тази така наречена шефка на ВиК е пълна циркаджийка „Как не и е неудобно дя седи в кабинета и да гледа хората в очите Купи си образованието. плати на министърка .плати на кмет .разведе мъжа си; действа силово ;назначава хора като си плащат за местата и кажете как да се уважава такъв човек !!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар