ВИК Благоевград с важно съобщение

15 февруари 2020 08:44   1 коментар   15271 прочита


Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград отправя апел към своите абонати да проверяват картите за идентификация на служителите на Дружеството, особено при посещение на домашен адрес.

Целта е да бъдат предотвратени евентуални измами от недобросъвестни граждани. ВиК- Благоевград напомня, че освен карти за легитимация, служителите имат отличителни знаци по служебното си облекло.

С цел максимална защита на своите абонати, по разпореждане на ръководството на водното дружество, в сайта на ВиК – Благоевград www.vikblg.com, в секция „Услуги“, подсекция „Продажби и инкасо“, ежемесечно се публикува подробен график за отчитане на водомерите. Освен конкретни дати, в него са вписани и имената на самите инкасатори.

При възникнало съмнение, сигнал може да бъде подаден на тел. 112 или на дежурните диспечери в Дружеството на тел 073/ 88 41 71. Следва да се имат предвид, че при легитимиране с карта от страна на служител, потребителите са длъжни да осигурят достъп и да окажат съдействие на длъжностното лице при изпълнение на служебните му задължения.

П.Попов

1 коментар
15 Февруари 2020 09:59 | Иванов
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Кога ще излизаме от Асоциацията? Роска още ли дерибейства?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар