ВиК – Благоевград призовава своите абонати да плащат сметките си по електронен път

18 март 2020 14:15   4 коментара   3108 прочита


„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград призовава своите абонати да плащат сметките си по електронен път. Водното дружество призовава своите абонати да се възползват от услугата за безкасово плащане на месечните си задължения чрез електронната платформа ePay. Апелът на Дружеството е клиентите да не отлагат погасяването на задълженията си в срок, за да не им бъдат начислявани лихви.

Касите на ВиК - Благоевград работят при стриктно спазване на указанията за ограничаване разпространението на COVID-19, като помещенията се третират с дезинфектанти, въведен е и пропускателен режим. Предвидени са и други възможности за плащане, а целта е абонатите да бъдат максимално улеснени. Клиентите могат да платят още на всички каси на Easypay, в клоновете на „Български пощи“ ЕАД, както и по банков път. 

4 коментара
18 Март 2020 16:49 | Светла
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Роске, какво плащане ма..... Извънредно положение


18 Март 2020 20:18 | ������� ��������
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Поучете се от Софийска вода, хората могат да се самоотчитат по Интернет и само веднъж годишно инкасатор минава за изравняване на сметките! Иначе за какво ви е електронната страница!


19 Март 2020 08:58 | Благоевград
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Поучете се и от "В и К" Петрич, влезте в страницата им и вижте предлганите услуги онлайн. Огромно В И К като нашето в Благоевград, би следвало да предлага доста повече онлайн услуги.


19 Март 2020 09:47 | �� ����� � ����
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво на ВиК. И аз плащам по електронен път
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар