Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви   
   –егистрац舫абравена парола

/¬идео/ «аключиха зад "закрити врата" мними€ татко, блудствал с 11-годишно дете в благоевградски€ кв. "√рамада"! ƒоведоха го окован с белезници


16 април 2018 11:15  1 коментар   21763 прочита¬ –айонен съд Ѕлагоевград окован в белезници доведоха 56-годишни€т ѕавел  очев, обвинен в блудство с 11-годишно момиче от кв. √рамада".

ƒелото се гледа при закрити врата.  очев влезе в съдебна зала, придружаван от двама полицаи.

ѕрипомн€ме, че ѕавел  очев се представ€л за баща на момичето, и често ходил в училището, където т€ учела.

¬незапно детето започнало да се държи странно и да се разсъблича по време на учебните зан€ти€, за това учителите и уведомили бабата на детето за странното и поведение.

—ъщо така, любопитни съседи забел€зали честите посещени€ на  очев в дома на момичето и подали сигнал на 112. ѕоследвало полицейско разследване, а 11-годишната ученичка говорила с психолог, при което станало €сно, че почти ежедневно бездомникът  очев извършвал гнусни блудствени действи€ с момичето.

–айонен съд Ѕлагоевград му наложи най-тежката м€рка „задържане под стража“. ѕавел  очев за€вил пред съда, че изобщо не познава момичето и, че несправедливо е обвинен. ƒетето обаче изпада в ужас като го види.

–оси ћитева

ќще за: съд  ѕавел  очев  полицаи  зала ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

16 април 2018 15:03 | »ли€
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

Ќј Ѕ≈—»Ћќ“ќ »«–ќƒ „јЎј“ј ѕ–≈Ћя
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.