Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца  
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/! «а пореден път пишман певец от Ѕлагоевград се об€сни в любов пред ц€ла Ѕългари€ и стана за см€х


18 ноември 2019 09:36  4 коментара   18666 прочита

 адри: bTV
 адри: bTV


 адри: bTV

—лед 5 години √еорги јргиров за втори път щурмува сцената на предаване на таланти, за да впечатли любимата ≈лена, а т€.. непреклонна


ѕореден участник от Ѕлагоевград се качи на сцената на известно предаване за таланти. "—амодеен музикант, самодеен танцьор, журналист на свободна практика и пътешественик" - така описа сам себе си 39-годишни€т √еорги јргиров. “ой се престраши и реши чрез песен да се об€сни в любов на любимата си ≈лена, с ко€то се разделил преди години.

∆оро започна обещаващо и всички очакваха трогателно изпълнение и признание в любов, чрез песента, ко€то той бе подготвил. ќще в първите секунди обаче, след като благоевградчанина зап€ фолклорната песен "—тига си одил, бре синко, стига си шетал", дойде и огромното разочарование за журито, публиката и зрителите. “рагично бе изпълнението, последва см€х в залата и преждевременно прекъсване на пишман певеца.

—тана €сно, че благоевградчанинът не може да пее, нито да свири на акордеон и не притежава дори капка талант в тази сфера, но публиката бе позитивно настроена и прие с усмивка излагаци€та му. Ќе може да се каже същото за четиримата от журито, които категорично отр€заха мераците му за по-нататъшно участие в предаването.

√еорги јргиров за пореден път умил€ва и жури и публика с признанието, че го прави, за да впечатли любимото момиче. ѕървата му из€ва бе през 2014 година, когато ∆орко изп€ јдаптаци€ на ¬асил Ќайденов, по негов си начин, но отново не бе оценен нито от журито, нито от ≈лена. ∆оре, зарежи € та€ ≈лена, €вно е, че не разбира от изкуство.

“ова не е първи€т участник от Ѕлагоевград в тазгодишното издание на предаването за таланти. ѕрипомн€ме, че малката благоевградчанка Ћюси грабна публиката и завлад€ сърцата на зрителите в минали€ епизод с настръхващо изпълнение на песен на английски. «а разлика от √еорги, т€ накара публиката да стане на крака, а журито, без да се замисл€, € класира напред в надпреварата.

ѕ. ѕенева

≈то и първата му из€ва пак към любимата му през 2014:

ќще за: √еорги јргиров  сцена  предаване  таланти ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

18 ноември 2019 18:49 | 652
ќценка:
4
 (
12
 гласа)

—късах се от см€х като го вид€х да пее и свири фалшиво, то€ благоевградски сел€нин.
Ќито визи€ има, нито акъл.


18 ноември 2019 21:11 | томи каракостов
ќценка:
5
 (
11
 гласа)

Ѕлагоевсел се превърна в катун-обитаван от селтаци


19 ноември 2019 10:40 | —м€х
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

Ѕлагодар€ на клоуните от Ѕлагоевград, н€мате равни на сцената!


20 ноември 2019 09:47 | Ѕлагоевградчанин
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

√олемите "професионалисти" от предаването запълниха ефира с простотии а не показаха талантливите деца на Ѕлагоевград от музикално училище "ѕ–≈—“ќ", които също участваха с две прекрасни изпълнени€. ƒа види Ѕългари€, че Ѕлагоевград има и стойностни участници в риалити предавани€ освен тризначките и такива като √ошко с акордеона.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.