/ВИДЕО/! За пореден път пишман певец от Благоевград се обясни в любов пред цяла България и стана за смях

18 ноември 2019 09:36   4 коментара   20360 прочита
Кадри: bTV
Кадри: bTV


Кадри: bTV

След 5 години Георги Аргиров за втори път щурмува сцената на предаване на таланти, за да впечатли любимата Елена, а тя.. непреклонна

Пореден участник от Благоевград се качи на сцената на известно предаване за таланти. "Самодеен музикант, самодеен танцьор, журналист на свободна практика и пътешественик" - така описа сам себе си 39-годишният Георги Аргиров. Той се престраши и реши чрез песен да се обясни в любов на любимата си Елена, с която се разделил преди години.

Жоро започна обещаващо и всички очакваха трогателно изпълнение и признание в любов, чрез песента, която той бе подготвил. Още в първите секунди обаче, след като благоевградчанина запя фолклорната песен "Стига си одил, бре синко, стига си шетал", дойде и огромното разочарование за журито, публиката и зрителите. Трагично бе изпълнението, последва смях в залата и преждевременно прекъсване на пишман певеца.

Стана ясно, че благоевградчанинът не може да пее, нито да свири на акордеон и не притежава дори капка талант в тази сфера, но публиката бе позитивно настроена и прие с усмивка излагацията му. Не може да се каже същото за четиримата от журито, които категорично отрязаха мераците му за по-нататъшно участие в предаването.

Георги Аргиров за пореден път умилява и жури и публика с признанието, че го прави, за да впечатли любимото момиче. Първата му изява бе през 2014 година, когато Жорко изпя Адаптация на Васил Найденов, по негов си начин, но отново не бе оценен нито от журито, нито от Елена. Жоре, зарежи я тая Елена, явно е, че не разбира от изкуство.

Това не е първият участник от Благоевград в тазгодишното издание на предаването за таланти. Припомняме, че малката благоевградчанка Люси грабна публиката и завладя сърцата на зрителите в миналия епизод с настръхващо изпълнение на песен на английски. За разлика от Георги, тя накара публиката да стане на крака, а журито, без да се замисля, я класира напред в надпреварата.

П. Пенева

Ето и първата му изява пак към любимата му през 2014:

4 коментара
18 Ноември 2019 18:49 | 652
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Скъсах се от смях като го видях да пее и свири фалшиво, тоя благоевградски селянин.
Нито визия има, нито акъл.


18 Ноември 2019 21:11 | томи каракостов
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Благоевсел се превърна в катун-обитаван от селтаци


19 Ноември 2019 10:40 | Смях
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Благодаря на клоуните от Благоевград, нямате равни на сцената!


20 Ноември 2019 09:47 | Благоевградчанин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Големите "професионалисти" от предаването запълниха ефира с простотии а не показаха талантливите деца на Благоевград от музикално училище "ПРЕСТО", които също участваха с две прекрасни изпълнения. Да види България, че Благоевград има и стойностни участници в риалити предавания освен тризначките и такива като Гошко с акордеона.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар