/ВИДЕО/ В struma.com! За първи път отвлеченият и пребит от вратаря на "Беласица" проговори: Набута ме насила в колата и ме закара в с. Ново Делчево заради скалъпени обвинения, че съм откраднал колелото му

22 юли 2019 13:08   6 коментара   15537 прочита


Футболистът З. Димитров в съдебна зала: Не е вярно нищо от това, което разказва Г. Чукоров!

С разпит на свидетели продължава делото срещу вратаря на петричкия отбор по футбол "Беласица" - Захари Димитров, който е обвинен в отвличане. На днешното заседание бяха разпитани поредните свидетели, а двама не се явиха. На неявилите се съдът наложи глоба и нареди принудително довеждане за следващото заседание. Случката, която вкара вратаря в съда, се разиграла по време на склавския панаир през юни 2017 година.

Вратарят научил от съседи, че колелото му е откраднато, отговорните комшии му изпратили видео, на което бил извършителят на кражбата. След като пристигнал в Склаве на събора Захари Димитров разпознал крадеца от видеото. Георги Чукоров и решил да се саморазправи с него. Натикал го в кола, закарал го в дома на тъста му, където гледали записите от охранителните камери. Колелото било подарък от тъста, купено от Германия и скъпо. В къщата на тъста отвлеченият е бил пребит.

Пред struma.com след съдебното заседание, похитеният Георги разказа: Захари ме вкара насила в колата си, закара ме до село Ново Делчево и там ме биха, / на предишното заседание Георги каза, че го е удрял тъстът на Димитров /.. Позвъних на полицията, но не реагираха, след което си извадих медицинско и подадохме жалба в прокуратурата, припомня си Георги, а до него бе баща му, които неколкократно повтори, че полицията не им е обърнала внимание след случилото се.

 Делото продължава с разпит на още свидетели, докато се изясни какво точно се е случило - имало ли е отвличане и посегателство, както твърди ищеца Чукоров или нищо от това не е вярно, както твърди футболистът...

П. Пенева

 

6 коментара
22 Юли 2019 13:49 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

МНОГО ДОБРЕ МУ Е НАПРАВИЛ, И НА БЪЛГАРИ И НА РОМИ, КОИТО КРАДАТ БОЙ.


22 Юли 2019 17:08 | Лони
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Охо побойник отвлича хора в затвора


22 Юли 2019 21:05 | Barman
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

С тоя адвокат сарахош далече нема да стигнеш!


22 Юли 2019 21:42 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

КРАДЕЦА МИ ПРИЛИЧА НА РОМ,


22 Юли 2019 22:11 | Правда
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Българин е и е кротко момче


23 Юли 2019 08:31 | Яяя
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Е защо крадеш бе?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар