/Видео/ В Районен съд - Благоевград! Доведоха с конвой арестуваната дознателка Розалина Кьосева! Ще остане ли в ареста?! Очаквайте!

27 март 2019 15:32   25 коментара   57799 прочита


Преди минути в Районен съд с конвой бе доведена арестуваната дознателка Розилина Кьосева, където ще бъде гледано делото и за мярка за неотклонение. Изтече и прокурорската мярка и затова за днес от 15 часа бе насрочено делото ѝ.. Кьосева мина разстоянието от зоната за ограничен достъп до залата на съда, където на пейката отвън я очакваше баща ѝ, шефът на Охранителна полиция в Благоевград Георги Кьосев.

Погледите им се срещнаха, а баща и почти се разплака при вида ѝ. По рано днес Георги Кьосев, заяви пред Struma.com, че от момента на задържането си до днес, дъщеря му не е не е яла абсолютно нищо в килиите, където са част от арестантите, тикнати зад решетките по нейните дела.

"Толкова работа е свършила за 4 години, така съвестно си гледаше работата, а днес ще дели мястото, с тези, които е изпратила в ареста", каза Кьосев, повтаряйки, че любовта и се оказа пагубна за момичето му. Съдия Пензов ще гледа делото, прокурори са Ковачки и Калпачка, а адвокат на Розалина Кьосева е Красимир Дуков. Делото, което ще се гледа при закрити врата, започна, очаквайте подробности..

Припомняме, че Розалина Кьосева бе арестувана заради връзката и със затворника Вл. Бойчев с прякор Боклука. Тя бе обвинена в престъпление срещу правосъдието, в престъпление по служба, в укриване на европейска заповед за арест на Бойчев, и подпомагане на лице, което се укрива от органите на реда. Двамата имали сърдечна връзка, която продължавала с години.

Цв. Иванова

Бащата Г. Кьосев

 


Още за: съд   конвой   арест   дознателка   Още от: Общество

Принтирай статия
25 коментара
27 Март 2019 16:03 | га
Оценка:
14
 (
26
 гласа)

Първата и активност е от 2015 година още щом е започнала работа в МВР. Евала хич не е губило време моето и не е дремнаро от любоф. Сега ще се наспи в ареста, но с отворени очи.


27 Март 2019 16:19 | реална
Оценка:
42
 (
48
 гласа)

колко съвестна работа е свършила за тези години. да изнася информация на един бандит, пласьор на дрога, колко невинни деца, майки и семейства е разплаквала. питам аз началниците, тя ли беше най подходяща да я назначите дознателка там. знаете ли колко деца с интелект, с няколко чужди езици, с квалификации, морални продават на пазара да си купят хляба, защото имат морал и морални семейства. има поговорка, крушата не пада по далече. крайно време е да се сложи крайна тези назначения. за мен тя е едно пропаднало момиче. нито на нея нито на баща й мястото е в тази система.


27 Март 2019 16:22 | 4444
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

А СЕГА В ПЕТРИЧ КОЙ ЛИ ЩЕ Е АРЕСТУВАНИЯ ПОКРОВИТЕЛ НА ПОДЗЕМНИЯ И ПОЛИТИЧЕСКИ СВЯТ


27 Март 2019 16:33 | За Петрич
Оценка:
26
 (
30
 гласа)

Единствено параджията не е обвързан с пласьорите. Вътрешна сигурност да не спи, това управление е за закриване.


27 Март 2019 16:50 | га-га
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

Струма. ком що не направите едно разследване в колко ареста е местено момето от времето и на задържане, за да не я гледат задържаните. И сега ли баща и няма не злоупотребява с влияние ?


27 Март 2019 16:54 | Ре
Оценка:
21
 (
31
 гласа)

Розе, Розе самия прякор на твоя възлюбен трябваше да ти говори много за неговата личност. От малък, Боклука’’ си беше дребен измамник и такъв си остана и до днес. Всички, които са се допрели до него са пострадали. Много добро и доверчиво момиче си и там където баща ти те вкара ти направи лоша услуга, и при първото изпитание, с което се сблъска в тази система не можа да го преодолееш. Да си жива и здрава и бягай далече от тоя мизерник защото ще те боли главата


27 Март 2019 17:28 | 123
Оценка:
28
 (
36
 гласа)

Бреййй за съвестната и работа ли сега е в ареста? Уредена на работа, както всички в тази система и затова си е позволила подобно нещо! Ако се е борила за работното си място е щяла съвестно да си гони задълженията. Ама настанете я в хотел тази съвестна и скромна служителка.


27 Март 2019 17:30 | МАНДАНДА
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Аз обичам само БОЙКО


27 Март 2019 18:36 | га-га- га
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Момата ще бъде пусната под гаранция .. трябва да ходи често до Бобов дол. Да живее любофта и тати а и Георги Костов


27 Март 2019 19:16 | !
Оценка:
-20
 (
36
 гласа)

Розалина Кьосева е добър човек и добър професионалист в работата си. Какво е правила с Владо боклука тя си знае. Моля плитките душици, заешките сърчица и мишките работещи в кошера, да не плюят срещу момичето, че са жалки.


27 Март 2019 19:35 | Герб
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

Какво ще я чака баща и вместо да се покрие някъде, няма нужда да я посреща колегите ще я отведът където трябва. Да подава оставка, а не да стои по скамейките. Ако е пенсионер вънка. Негови ли те дъщери са най-кадърните .И нея и състра и хайде стига със закон да се забрани тази шуробаджанащина. Ей, тлъстите заплати идват от данъкоплатеца другари. Вън от сисстемата вие сте резил


27 Март 2019 19:56 | Тони
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Сега може да и го върнат тези хора които е задържала или да га сложат в една килия.


27 Март 2019 20:40 | до i
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

може ли един добър професионалист в работата да стигне до дъното. нито сме плитки душици, нито сме със заешки сърчица, най малко пък мишка и жалка. нито плювам, а просто изказвам мнение. вероятно ти също си без морал. такива като вас не ви ли обижда, че защитавате такава служителка.


27 Март 2019 21:02 | га
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

..момето остово в ареста.


27 Март 2019 22:56 | Саня
Оценка:
-11
 (
15
 гласа)

Толкова хейт по това младо момиче, с какво е виновна, че е имала връзки и се е уредила на хубава длъжност, нима вашите родители или вие като родители не бихте направили същото?!? Жалко за разбитото бъдеще на Розалина, както и за срама, който бере баща й след като й е подал ръка и се е стремял дъщеря му да има добър статут на живот. “Глупостта с име на влюбена жена”. Не знаете какви са мотивите, нито фактите по този казус, за да съдите, нещата ще излязат наяве рано или късно. Тази жена не е най-големият престъпник в тази държава, търсете ги на високите етажи и не оставяйте да бъдете заблудени и манипулирани толкова лесно, както беше направено с нея. Бог да е с теб Рози и с цялото ти семейство !!


27 Март 2019 23:44 | До Саня
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Как е назначена е ясно, лесно е да те уредят, трудно е да се докажеш после . Какво значи млада и влюбена...? Ти за професионализъм чувала ли си? Просто толкова и е бил капацитета...


27 Март 2019 23:55 | Саня
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Много точно казано: Лесно е да те уредят, трудно е да се докажеш. Обаче професионализмът се изгражда и надгражда с времето, няма как на 24 години, току що завършил, новобранец да бъдеш професионалист. ( на толкова е назначена за началник на разследващите). Нещата не се знаят на 100% и с течение на времето ще се разберат и други подробности.


28 Март 2019 01:16 | Х
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Хайде сега ще се търсят връзки, влияние и лоби, да се оправдаят типично за българската съдебна система и клиентите и


28 Март 2019 03:38 | Сирма Войвода
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Много глезени хора има по Българията. Ама как пък се търсят и оправдания. На Запад едното отиване до тоалетна се следи да не се минава 2 минути и обедно време се кодира, ако се правят до 3 малки грешки на тримесечие си навън - а тука - кой е контролирал това моме дали работи изобщо и какво постига. Ако е имало качествен контрол да се проверява наистина с какво се занимава още в началото на започването и на работа - това нямаше да се случи. Как може някой да върши толкова несъобразителни неща в продължение на месеци (а може би и повече от година) и да се остави да продължава да върши грешки, изтичане на инфромация, заставане на обратната страна на закона, криворазбрана любов, конфликти на интереси, не-професионално отношение към колегите и работните задължения, подигравка с обществото и така нататък. Дали нямат вина и ръководителите и нейните шефове в това да я оставят да е "подхлъзне" до такава степен че да се "кандидатира" за затвора. Това не е "добродетелство"вина на горните нива.


28 Март 2019 07:11 | Пенсионер
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Нямам доверие в полицаите, след като открито демонстрират приятелство с криминални контингенти


28 Март 2019 08:21 | читател
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Неслучайно е казано, че какво човек сам си направи цяло село неможе! Прочетох коментарите и се изумих, че има такива които я оправдават, че била млада още, само на 24 години. Че в полицията не наблюдават ли от близо работата на младите си кадри, за да ги научат как да работят професионално и да не правят грешки, особено пък такива като тези на тази млада дознателка. То нейното не са грешки, а престъпление по служба. На 24 години неможе да си толкоз бос да се не сетиш, че това е престъпление... особено пък да се сетиш че работиш в полицията и този, който закриляш е престъпник в затвора, а ти му съдействаш. Нищо не я оправдава. Съсипала е живота и кариерата си и тази на баща си! Трябва да се забрани роднини да работят в такива ведомства!


28 Март 2019 09:53 | Аз
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Минали сме през подобен кошмар един съвет когато човек е жив винаги има изход дори сгрешила родители бъдете до детето си децата могат да грешат родителите пестете нервите си и знайте че всичко ще се оправи търпение сили и вяра


28 Март 2019 09:54 | Аз
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Минали сме през подобен кошмар един съвет когато човек е жив винаги има изход дори сгрешила родители бъдете до детето си децата могат да грешат родителите пестете нервите си и знайте че всичко ще се оправи търпение сили и вяра


28 Март 2019 17:35 | до !
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Според теб каквото е правила за Владо боклука тя си знае, но какво е правила за него от висотата на поста си в полицията се класифицира като престъпление по служба и надяваме се да бъде наказана строго за това!


28 Март 2019 17:45 | 00
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Колко хора могат да започнат работа в полицията веднага след завършване на вуз-а?! Тя е започнала през 2015 година според информацията! Явно е завършила великия ПУЦ ЮЗУ, от където през годините буквално раздадоха дипломи на тъпо, кухо и сакато / особено много дипломи по право! /. Явно поста на отеца и е бил решаващ! Хайде да не ни разправят някои коментиращи колко е добра като човек и кадърна като професионалист! Всички се надяваме да я шамароса здраво съда ! Вече ни писна от корупция, безнаказаност и назначение на разни калинки в тая държава
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар