/ВИДЕО/ Софиянец загази в Благоевград! Паяк вдигна джипа му от центъра на града!

23 октомври 2019 13:54   5 коментара   19898 прочита


Паяк вдигна джип със софийска регистрация от центъра на Благоевград, видя репортер на struma.com. На пръв поглед нищо необичайно в цялата ситуация... Но в случая, шофьорът на автомобила или не познава пътните знаци или не е усетил, че спира мощния си звяр върху ограничителите за паркомясто - точно под знака, забраняващ паркирането.

На място веднага пристигна екип на "Паркинги и гаражи" и нарушителят бе репатриран. Колата си, собственикът ще трябва да потърси на общинският паркинг при старата автогара. Шофьорът ще бъде глобен, ще плати и за престоя на джипа на наказателния паркинг.

"Паякът" е постоянно в движение и работи по сигнали, а с предимство обслужва районите в обхвата на "синя зона" и улиците с еднопосочно движение. Нарушители се установяват ежедневно и въпреки принудителното отстраняване, скобите и глобите недобросъвестните шофьори продължават да спират където си искат.

Г. Георгиев


Още за: паяк   джип   регистрация   център   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
23 Октомври 2019 15:25 | Бай Пешо
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Тва е най- големата новина! Са качете снимка и ка слагат скоби на перничани😆 😆 😆


23 Октомври 2019 15:36 | Мартин
Оценка:
22
 (
22
 гласа)

Служителите от общинска фирма "паркинги и гаражи "слагат скоби и вдигат коли с паяка избирателно, на принципа този е наш човек, този не е.


23 Октомври 2019 15:46 | И бре
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Не че тоя със Е 9289 ВК с спрял првилно.....


23 Октомври 2019 18:52 | до струма.ком
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Интересно защо паяка не вдига колите от тротоара пред уникредит булбанк на площад Гоце Делчев. Там няма къде да премине човек. И се наредили по тротоара все луксозни возила. Там има очертани само няколко парко места, които е нормално да са за банкови коли, но се навират и паркират много повече, включително върху тротоара. И това не е от вчера.


24 Октомври 2019 08:15 | Кака Лара
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

След като нямат контрол (от кмета и подчинените му) тези смешници вдигат, които коли си искат, а за други са слепи.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар