Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви   
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ —офи€нец загази в Ѕлагоевград! ѕа€к вдигна джипа му от центъра на града!


23 октомври 2019 13:54  5 коментара   18291 прочитаѕа€к вдигна джип със софийска регистраци€ от центъра на Ѕлагоевград, вид€ репортер на struma.com. Ќа пръв поглед нищо необичайно в ц€лата ситуаци€... Ќо в случа€, шофьорът на автомобила или не познава пътните знаци или не е усетил, че спира мощни€ си зв€р върху ограничителите за парком€сто - точно под знака, забран€ващ паркирането.

Ќа м€сто веднага пристигна екип на "ѕаркинги и гаражи" и нарушител€т бе репатриран.  олата си, собственикът ще тр€бва да потърси на общински€т паркинг при старата автогара. Ўофьорът ще бъде глобен, ще плати и за престо€ на джипа на наказателни€ паркинг.

"ѕа€кът" е посто€нно в движение и работи по сигнали, а с предимство обслужва районите в обхвата на "син€ зона" и улиците с еднопосочно движение. Ќарушители се установ€ват ежедневно и въпреки принудителното отстран€ване, скобите и глобите недобросъвестните шофьори продължават да спират където си искат.

√. √еоргиев

ќще за: па€к  джип  регистраци€  център ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

23 октомври 2019 15:25 | Ѕай ѕешо
ќценка:
15
 (
19
 гласа)

“ва е най- големата новина! —а качете снимка и ка слагат скоби на перничани😆 😆 😆


23 октомври 2019 15:36 | ћартин
ќценка:
22
 (
22
 гласа)

—лужителите от общинска фирма "паркинги и гаражи "слагат скоби и вдигат коли с па€ка избирателно, на принципа този е наш човек, този не е.


23 октомври 2019 15:46 | » бре
ќценка:
16
 (
16
 гласа)

Ќе че то€ със ≈ 9289 ¬  с спр€л првилно.....


23 октомври 2019 18:52 | до струма.ком
ќценка:
16
 (
16
 гласа)

»нтересно защо па€ка не вдига колите от тротоара пред уникредит булбанк на площад √оце ƒелчев. “ам н€ма къде да премине човек. » се наредили по тротоара все луксозни возила. “ам има очертани само н€колко парко места, които е нормално да са за банкови коли, но се навират и паркират много повече, включително върху тротоара. » това не е от вчера.


24 октомври 2019 08:15 |  ака Ћара
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

—лед като н€мат контрол (от кмета и подчинените му) тези смешници вдигат, които коли си искат, а за други са слепи.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.