(Видео+Снимки) Потоп! ВиК ремонтите-истинско бедствие за благоевградчани, ето какво се случи на ул. "Коста Босилков"....

05 април 2017 09:01   8 коментара   20944 прочита


Читатели: Повече от 2 часа чакаме специалистите, пожарникарите отводняват, работниците на водното дружество не идват.....

Бедствие събуди живущите на улица "К. Босилков" в Благоевград тази сутрин Спукана тръба по време на ремонти на ВиК, изхвърли огромно количество вода, която се изсипа в мазетата и дворове на хората.

Животворната течност изтичала по улицата в продължение на часове и въпреки, че живущите подали спешно сигнал във ВиК малко преди 6:30 часа, специалистите на дружеството повече от около час и половина не се явили на мястото на аварията.

Извикали паралелно и пожарникари, които започнали да отводняват домовете и да спасят каквото е възможно от наводнението. "Това е безобразие", коментират хората. От ВиК не реагират, докато не им започне работното време, а дотогава да става каквото ще, пожарникарите дойдоха за минути, нямат ли дежурни, чакаме вече около 2 часа?!, питат гневни хората от ул. "К. Босилков".

Припомняме, че не за първи път благоевградчани са чакали появата на ВиК специалисти с часове, и ако днес е работен ден и те вероятно ще дойдат, със закъснение, но ще дойдат, то ако аварията бе в събота и неделя, водата щеше да тече безконтролно.

Случвало се е на бул. "Св. Св. Кирил и Методий", авария в събота, да бъде отстранена в понеделник. Случвало се е и ВиК да асфалтират в дъжд и сняг, независимо, че асфалтът ще пропадне за пореден път. За този "подвиг" на водните специалисти в кв. "Запад" съобщихме преди седмици, така че не корете дружеството, там нещата са "под контрол" - видно е.

П. Попов

 


Още за: бедствие   улица   тръба   Още от: Общество

Принтирай статия
8 коментара
05 Април 2017 10:52 | з
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Както обикновенно цензура на мнението на хората, евала жълтинка, тоя вестник колко пропадна, не че някога е бил нещо, но статиите са тип жълт вестник.


05 Април 2017 11:14 | !!!!!!
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Няма никаква цензура просто не пишете на латиница !Трият се автоматично коментарите написани на латиница ....


05 Април 2017 11:24 | заслужено
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

имаше избори преди 10 дена и си избрахме същите, дето ни ремонтират пътища, санират сгради и карат коли за по 200 бона. така че никой не ни е виновен. ние си харесваме явно така да става. аз не знам какво е това самозабравяне. фирми само с обществени поръчки, собствениците карат прескъпи коли. всички хора виждат и после си траят.


05 Април 2017 11:52 | да
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Улицата е "Прилеп, пише го дори на една от снимките... "


05 Април 2017 12:03 | Мария
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Благодаря Ви, Силвия за бързото реагиране. Да, улицата е прилеп, но ние сме потърпевши!


05 Април 2017 12:48 | @
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Аресгаз и ВиК започнаха ремонт на ул. " Прилеп" през м. август 2016 година, положението към момента и трагично.
Г-н Кмете,
пуснете една водоноска, ще се задушим от невъобразимия прах.


05 Април 2017 20:27 | ХА-ХА
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Утре ще изпратя снимки на работниците, от 20 човека работят 3-4, а останалите си бъркат в носа или пушат цигари... и взимат заплати за това!


06 Април 2017 11:39 | 112
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Даже 3-4 са много. Работи един багер и един човек в дупката. В много редки случаи има още двама "работещи". Другите 23-ма гледат, или дават акъл. А това са държавни служители, на които ние плащаме заплатите. Изобщо, златна държавица. Само да имаш някой да ти е зад гърба.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар