Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

/¬идео/ —лед тежко ѕ“ѕ край —имитли! ”краинецът, убил 48-годишната »ли€на от  рупник застана пред съда


12 септември 2019 11:08  3 коментара   45115 прочита¬италий ѕетритски, шофьорът управл€вал джипа, помл€л колата на 48-годишната »ли€на от симитлийското село  рупник, в тежката катастрофа завчера, се изправи днес пред ќкръжен съд Ѕлагоевград, който ще прецени дали да бъде променена м€рката му за неотклонение "задържане под стража".

 атастрофата край с. „ерниче, за ко€то ви информирахме подробно, завърши със смъртта на »ли€на јлексова, ко€то тръгнала да зарежда със стока магазина си в селото. ”краинецът изтървал управлението на возилото си се заби в колата на »ли€на и т€ остана заклещена в ламарините и убита на м€сто. ƒнес с белезници ¬италий влезе в съдебна зала, където стана €сно, че той е баща на три деца.

¬ъв фатални€ ден пътувал с ц€лото си семейство на почивка. Ќеоб€снимо за него, изпуснал управлението и преминал в насрещното. ѕред магистратите той съобщи, че за него е непосилно да остане в ареста, тъй като страда от вроден порок на сърцето и приема лекарства. —ъс същи€ проблем е и синът му, които вчера е бил опериран.

«дравословното му състо€ние не позвол€ва той да остане зад решетките, затова пледира и адвокатът му. ѕрипомн€ме, че след катастрофата, с леки травми б€ха и децата му, единствена съпругата му ћарина се отърва без травми. ¬италий влезе в съдебна зала, накуцвайки, оплаква се и от болки в гърдите. ƒо днес той е бил на лечение в местна болница.

»ли€на, ко€то ц€ло село  рупник познава издъхна от травмите си в катастрофата. “€ бе погребана вчера в родното си село. ќмъжена е в благоевградски€ квартал "√рамада" и е майка на две деца. —ъдът ще реши дали ¬италий да остане в ареста. ќчаквайте подробности..

÷в. »ванова

 

ќще за: джип  ѕ“ѕ  инцидент  м€рка ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

12 септември 2019 12:44 | —абуди се народе
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

јдвокат с гол€м хонорар и се знае тръгва за ”крайна и всичко е ок ... само мъртвите хора н€ма да възкръснат, ако беше в друга страна щеше поне да лежи н€колко години ;


12 септември 2019 16:42 | ƒимитър ћихайлов
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

ƒа го затворът доживотен


15 септември 2019 19:18 | тет€на
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

хора имайте душа и сърце, какъв затвор, три деца има човек, всичко случва на път...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.