Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си  
   –егистрац舫абравена парола

/¬идео/ —лед фатален курбан в село ѕадеш! »зправиха пред съда 18-годишната √ергана, чието бебе бе открито мъртво в постел€та


22 август 2019 10:16  10 коментара   45808 прочита18-годишната √ергана, майка на откритото мъртво бебе в благоевградското село ѕадеш, застана пред –айонен съд - Ѕлагоевград днес, за да се гледа "м€рката и за неотклонение".

ƒоведена с белезници, √ергана мина с наведена глава по кулоарите на съда към залата, където ще се гледа делото. ќтвън чакаше сестрата на баба ѝ, “рендафила, ко€то разказа, че бебето е извънбрачно и бащата е в затвора. √ергана живеела с друг мъж.

¬ъв фаталната вечер била на курбан в селото, върнала се и заварила детето мъртво в постел€та. »ван н€мал навършени 40 дни. ќчаквайте подробности и решението на съда, председателстван от съди€ ѕензов..

√. √еоргиев

ќще за: майка  бебе  съд ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


10 коментара

22 август 2019 11:09 | azz
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

да пазе господ. пък и б€ла блуза разголена си е сложила кукувицата. цаиси на главата... каточели на парад отива. пълно е с изгнили мозаци.


22 август 2019 11:48 | Ѕлагоевград
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

«а смърт на дете .смъртна присъда за родителите ама нема т€, тои. смъртна присъда


22 август 2019 13:24 | ƒанчо
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

ј за един министър в нетрезвосъсто€ние, като уби сина си?
«а това “емида е с превръзка и везни, за д а може да наклони везната - пачката


22 август 2019 15:58 | малеее
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

 ак ще оставиш съвсем само бебе на 40 дни и ще идеш на селски€ курбан?! “а€ разгонена пикла заслужава химична кастраци€ и никога повече да не става майка!


22 август 2019 16:01 | до ƒанчо
ќценка:
-5
 (
9
 гласа)

Ќе смесвай нещата! Ќе бъркай на човека в раната! “ова е съвсем различен случай. „овекът направи катастрофа и не беше пи€н, което доказаха. Ќикой не е застрахован от катастрофа по път€


22 август 2019 16:12 | ’ристо
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

ƒетето се е задушило след кърмене, защото не се е оригнало. Ќе че оправдавам майката, но къде е лекарката, ко€то е тр€бвало да € научи как да го кърми, след като вижда, че е неграмотна жена на 18 години? “ова тр€бва да е урок за всички майки и Ѕог да не дава повече да се случва


22 август 2019 19:05 | Ўал€фо
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

ƒо до ƒончо-он€ висш гербераст уби детето си през работно време, в зона забранена да се карат моторни шейни и употребил алкохол. ≈стествено, че ще го оправда€т, нали е част от крадливата шайка герб.


22 август 2019 22:23 | јнтон ћиленков
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ƒа ви имам коментарите, тарамбуки...


23 август 2019 23:56 |  атето
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ƒа си го беше взела с не€ в едно кенгуру или както бабите ги пръзваха на гърба, можеше детенцето да е живо. ћного често се случват нещастни случаи - пон€кога през ноща като сп€т децата също могат да починат внезапно, за съжаление.  азва се —мъртта на  ошарката - не може още да се установи кои са причините. Ќе разбирам как може да се см€та за убийство. ƒа, за немарливост или нещастен случай, но не е убийство.


24 август 2019 00:03 |  атето do azz
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ј това че е "разголена" едва ли има значение. ћисл€ че мозъка и на 18 годишна едва ли е зарегистрал трагеди€та за детенцето. ѕросто жалко за малкото ангелче. ћного хора мечта€т да имат детенце и не могат. Ќа такива √оспод дава ама те просто н€мат развит мозък да разберат какъв гол€м дар е това в живота. Ќ€мам думи. ∆ивота в селата в Ѕългари€ е станал скотски - н€ма акушерки или сестри да се грижат за обазованието на майките, н€ма приемственост, н€ма стабилни семейства. ’ората н€мат морал - решават да род€т бебче което им е трудно да го гледат, вместо ако не могат да го гледат, да го дадат на хора дето н€мат дечица да му се радват.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.