Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)  
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ ѕолицаи търсиха р€дък диамант в Ѕлагоевград в уникалното по рода си мотор шоу на Hot Wheels


22 юли 2019 09:17  1 коментар   11298 прочита»стори€та за откраднат р€дък диамант на стойност 10млн. лв. събра стотици благоевградчани на паркинга на магазин ћетро. “€ бе "разказана" чрез уникалното шоу на Hot Wheels, изпълнено от мотори, ATV-та и коли. ѕерфектно обучени каскадьори на "ѕолицейска академи€" направиха хората от публиката свидетели на нещо невиждано до момента в Ѕлагоевград... —къп диамант бе откраднат от лошите момичета и техните съучастници - маскираните бандити. ј по петите им тръгна велики€т шериф. ”никални гонки и каскади демонстрираха "актьорите на сцената". –ев на мощни мотори оглас€ше района, а мирис на бензин и изгорели гуми се разнас€ше във въздуха. ћного Rock&Roll на ниво и секси полицайки допълнително повдигаха настроението на публиката.

» кой казва, че жените не ставали за шофьори, Bed Girls доказаха точно обратното с розовото си BMW. –усата мацка зад волана на мощни€ автомобил шашна всички с изпълнението си на две гуми. — опасните си дрифтове и останалите участници накараха публиката да настръхне, като показаха как се прави предно салто с мотор, как се кара кола, докато шофьорът е извън не€ а единствено държи крака на газта, как се управл€ва мощно ATV на две гуми - предни, задни и странични... и какво ли още не. ј черешката на тортата бе колата, ко€то с мръсна газ премина през пламъци.

÷€лата публика гледаше със затаен дъх и з€пнали усти, дори и онези - изобретателните, които гледаха шоуто безплатно и със стълба се б€ха покатерили на близки€ покрив. ’ората не в€рваха на смелостта, хладнокръвието и лекотата, с които се изпълн€ваха опасните номера. ¬ крайна сметка шерифът си свърши работата и залови престъпниците. »стори€та завърши с хепи енд и бурни ръкопл€скани€. ј екипът на Hot Wheels зарадва и петима от публиката с награда за спомен. ≈динственото по рода си шоу направи благоевградчани зрители на екшън филм, игран на живо и ги зареди с много адреналин и положителни емоции.

—ега затаете дъх, преглътнете и се насладете на част от шоуто във видеата. » не забрав€йте: те са майстори, не правете това с вашите коли!

√. √еоргиев

ќще за: паркинг  шоу  каскадьори ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

22 юли 2019 10:01 | хаха
ќценка:
0
 (
6
 гласа)

ј колко зрители имаше, 12 лева да гледаш едни малоумници...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.