/ВИДЕО/ Полицаи търсиха рядък диамант в Благоевград в уникалното по рода си мотор шоу на Hot Wheels

22 юли 2019 09:17   1 коментар   11949 прочита


Историята за откраднат рядък диамант на стойност 10млн. лв. събра стотици благоевградчани на паркинга на магазин Метро. Тя бе "разказана" чрез уникалното шоу на Hot Wheels, изпълнено от мотори, ATV-та и коли. Перфектно обучени каскадьори на "Полицейска академия" направиха хората от публиката свидетели на нещо невиждано до момента в Благоевград... Скъп диамант бе откраднат от лошите момичета и техните съучастници - маскираните бандити. А по петите им тръгна великият шериф. Уникални гонки и каскади демонстрираха "актьорите на сцената". Рев на мощни мотори огласяше района, а мирис на бензин и изгорели гуми се разнасяше във въздуха. Много Rock&Roll на ниво и секси полицайки допълнително повдигаха настроението на публиката.

И кой казва, че жените не ставали за шофьори, Bed Girls доказаха точно обратното с розовото си BMW. Русата мацка зад волана на мощния автомобил шашна всички с изпълнението си на две гуми. С опасните си дрифтове и останалите участници накараха публиката да настръхне, като показаха как се прави предно салто с мотор, как се кара кола, докато шофьорът е извън нея а единствено държи крака на газта, как се управлява мощно ATV на две гуми - предни, задни и странични... и какво ли още не. А черешката на тортата бе колата, която с мръсна газ премина през пламъци.

Цялата публика гледаше със затаен дъх и зяпнали усти, дори и онези - изобретателните, които гледаха шоуто безплатно и със стълба се бяха покатерили на близкия покрив. Хората не вярваха на смелостта, хладнокръвието и лекотата, с които се изпълняваха опасните номера. В крайна сметка шерифът си свърши работата и залови престъпниците. Историята завърши с хепи енд и бурни ръкопляскания. А екипът на Hot Wheels зарадва и петима от публиката с награда за спомен. Единственото по рода си шоу направи благоевградчани зрители на екшън филм, игран на живо и ги зареди с много адреналин и положителни емоции.

Сега затаете дъх, преглътнете и се насладете на част от шоуто във видеата. И не забравяйте: те са майстори, не правете това с вашите коли!

Г. Георгиев


Още за: паркинг   шоу   каскадьори   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
22 Юли 2019 10:01 | хаха
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

А колко зрители имаше, 12 лева да гледаш едни малоумници...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар