Видео обръщение на отец Шавулев от ,,Въведение Богородично" - Благоевград към гражданите в общината

24 март 2020 13:04   2 коментара   7182 прочита


Отец Шавулев от храм "Въведение Богородично" - Благоевград със специално обръщение към гражданите на общината във връзка със епидемичната обстановка заради коронавирус в страната. "Обръщаме се с благословение към вас, дерзайте и спазвайте указанията на Кризисния щаб. Пазете себе си, защото като пазите себе си, пазите и всички останали.

Храмовете не са затворени и няма да бъдат. Не забравяйте да се молите, ако някой е решил да дойде в черквата няма да го върнем. Вярвайте и се молете! Бог да ви благослови!". Вижте цялото му обръщение вижте във видеото: В. ИвановаОтец Шавулев от храм "Въведение Богородично" - Благоевград със специално обръщение към гражданите на общината във връзка със епидемичната обстановка заради коронавирус в страната.

"Обръщаме се с благословение към вас, дерзайте и спазвайте указанията на Кризисния щаб. Пазете себе си, защото като пазите себе си, пазите и всички останали. Храмовете не са затворени и няма да бъдат. Не забравяйте да се молите, ако някой е решил да дойде в черквата няма да го върнем. Вярвайте и се молете! Бог да ви благослови!". Вижте цялото му обръщение вижте във видеото:

В. Иванова

2 коментара
24 Март 2020 15:34 | хан Крум
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

БОГ да помага на Благоевград и България! И на всички българи! На всички


25 Март 2020 00:14 | Тц
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

А?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар