/Видео/ Майката на благоевградската наследница Лия - Алекс Раева се развихри в Благоевград, не издържа и грабна микрофона

01 декември 2019 13:32   1 коментар   45966 прочита


Майката на благоевградската наследница Лия - Алекс Раева се развихри в Благоевград. Тя не издържа и грабна микрофона в местния пиано бар, когато чу старите хитове на Слави Трифонов. Изпълнителката бе забелязана да се весели, придружена от бащата на детето ѝ – известен бизнесмен от Благоевград и приятели.

Когато бенда засвири „Ад и рай“, „В джаза“, Алекс се качи на сцената и завладя публиката. Последваха бурни аплодисменти от гостите на заведението, които искаха „още“ от гласовитата изпълнителка. Тя обаче предпочете да се върне в компанията си, но продължи да танцува и припява от място.

Припомняме, че след като роди красивата Лия, Алекс Раева започна да мисли отново за своята кариера и реши да се върне „обратно в играта“. Любимката на хиляди българи се опитва да избягва светлините на прожекторите, но стане ли въпрос за музика, не успява да се сдържи и грабва микрофона. Със сигурност Алекс Раева ще ни изненада с нови музикални проекти.

Цвети Иванова


Още за: Алекс Раева   бар   хитове   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
01 Декември 2019 21:24 | Oo
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Алекс е пълен пич, страшно готина :)
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар