/Видео/ Курбан за здраве в МБАЛ Благоевград събра екипът на болницата пред параклиса "Рождество Богородично"

26 септември 2019 14:49   2 коментара   13363 прочита


Молебен за здраве бе отслужен пред параклиса „Рождество Богородично“ на Благоевградската болница. Отец Петър от храм „Въведение Богородично“ освети курбана за здраве, който ще бъде раздаден на пациентите в болничното заведение.

Директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев и екипи на болничните отделения запалиха свещ и се помолиха за здраве на семействата си и своите пациенти. Днес българската православна църква почита апостола и евангелист Йоан Богослов.

Вярва се, че Йоан Богослов може да лекува от всякакви болести - душевни и телесни, и е необходимо единствено да му се помолим. Това е и причината, екипът на МБАЛ – Благоевград да избере тази дата за традиционен курбан

Цвети Иванова


Още за: курбан   МБАЛ   екип   болница   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
27 Септември 2019 07:48 | Гербер
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Дай Боже здраве за всички, болните да оздравяват, а а управленския екип на болницата.... да са здрави до сто години, но да се молят за прошка, защото докараха болницата до дъното.., от което няма измъкване. За голямо съжаление, от областна болница я превърнаха в обикновена здравна службичка.


27 Септември 2019 13:49 | спиро брат на киро
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не го харесвам ОгЮ МитеФ, ама браво щом е станал религиозен . Може и човек да стане, само да не се окаже селска хитрина нужна за изборите за кмет обслужваща новото БКП наречено ГЕРБ . Песимист съм, ама знае ли се - проститутките като остареят стават най-големите моралистки
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар